- 20 Nisan 2012
- 439
- 28
- 68
umarım tutar gerçi beddua etmiyorum allaha havale ediyorum rabbim sorsun tek duam içimi yaktığı kadar yansın içi hayal kırıklıgına ugrasın benim gibi aldansın beni aldattığı gibi...4 senelik bir ilişkimiz vardı aslında biz birbirimizi cocukluktan beri tanıyorduk orta okulda okulumu degişmiştim o sayede tanıdım onu beni seviyordu bunu tüm okul biliyordu o zanamlar sevmiyodum ben onu okul bitti liseye gectik ben baska okula o başka okula ama bırakmadı beni telefonumu degştiriyordum ertesigun buluyordu tabi ne yapsam kacamıyordum..lise bitti dersane derken ona bir sans vermek istedim cünkü beni sevmesi bu kadar sevmesi ben istemediğim halde israrcı olması hosuma gidiyordum biri tarafından bu kadar sevilmek halli cok güzel bir duygu..sonra neyse görüştük 4 sene ilk seneler sevmiyordum ben elimi tutsa öpse falan hiç hoşuma bile gitmiyordu baba beni anlatıyordu aşığım sana hemde cok her sözü buydu evlenelim diyordu ne olur ama işi yok tabi o zamanlar üniversitede öğrenciydi..işin yok diyorddum neyse en kestirme yol polıslık iş icin diyordu banada uygun geldi bu fikir sonuçta ailemin karsısına cıkaracagım istediğim kişinin işi olmalıydı neyse oldu kazandı gitti okudu artık 4 senelik görüşüyorduk ve ben onu artık seviyordum ama ben sevdikce daha cok bağlandıkca o benden uzaklaşmaya başladı hissediyordum ama yakın etmiyorum cunku sozler verilmişti beni sonsuza kadar sevecekti bu buyuk aşk biteezdi böyle...neyse okul bitti ailemi göndericem dedi tabi ben evlilige cok yatkın hevesli bir insan degilim ama o mada girdim ve seviyorum onu..neyse ailesi geldi sok oldum resmen kadın biz görüşüyoruz diye sanki bana begenmiyor aslında o degil diger oglumun sırası falan nazlanmalar falan sok oldum resmen bunlar ne yapıyor diyorum...annem anladı bunların ne olduguğunu kadına hayır dedi olmaz bu iş git obur cocugunu evlendir o zmn dedi..tabi kadın sasırdı hiç ummuyordu havası sondu ya yanlış anladın falan filan derken annem bu iş asla olmaz dedi hayatta vermem seni dedi onlara..tabi ben seviyorum ikna etmeye calısıyorum yok anne o öyle degil ailesi öyle o cok farklı onlar gibi degil..meger o ne yalancı ne iğrenç bir insanmış facede sahte hesap acmış kızlarla görüşüyor ben burada mucadele ederken sözde bizim için...bunu tesadufen gördüm beynime kan sıçradı sanki yıkıldım o sahte adıyla konustum inkar etti kızgınlıkla agzıma gelen lafı söyledim lanet olsun dedim seni tanıdığım gune o ne yaptı bir mesaj attı ne diyorsun anlamadım o kim diye o kadar aradan 2 yıl geçti dahada ne bir arama ne bir evet bendim falan o kadar zoruma gidiyor ki ben bunu hak etmedim hemde hiççç......sonra bu olaydan 5 ay sonra ailesi geldi beni tekrar istemeye hayır dedik kadın cok pişmanım dedi affetmedim..sonra bunularım komsu benim iş arkadasım bana demesimmi ailesinin geldiginden cocugun haberi yokmuş o başkasıyla görüşüyormuşş...rabbim o andaki hissimi ona yaşatsın inşallah beddua etmiyorum ama benim insanlara güvenimi yıktı onunda yıkılsın insallah..............biraz uzun yazdım ama bunları yazmak icimi rahatlattı okuyanlar haklarını helal etsinler..