- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
İmzamı atıyorum."Bizim durumlar sıkışır evimi kiraya vericek siz olsanız eşinize verir mısınız bu zor da yardım mı edesiniz yoksa getiren o o düşünsün mü dersiniz ."
Burada ne demek istediniz, acik yazar misiniz. Hic anlasilmiyor cunku.
Ne gerek var ya böyle şeylere. Mesafeli olun yeter. Evine bile sokmadığın bir insanın daha fazla canını acıtmaya çalışmanın sana ne faydası var. Kendine daha başka faydalı uğraşlar bulKızlar ha bire konu acıyorum artık kimsem de yök paylaşayım ablalarıma fazla anlatmam üzülmesinler siye ben İzmir e taşındım biliyorsunuz bende bir görümce var Boşuna kendi görümcelerinize yılan demeyin bende olanı görmeden evlerden İrak çok fena yılan diliyle tatlı tatlı adamı suya götürür susuz getirir net. Eşimle sorunlar olsa da iyiyiz benim eşim çok saf biri.bu kişi benim evime girmesi yasak asla bu konuyu eşimle zaten konuştuk mutabıkız kendisi dışarıda görüşür beni ilgilendirmez ama evime giremez. Bizim durumlar sıkışır evimi kiraya vericek siz olsanız eşinize verir mısınız bu zor da yardım mı edesiniz yoksa getiren o o düşünsün mü dersiniz . 2 .ci sorumsa böyle bir görümceye karşı eşimle nasıl olmam lazım ki ona pabuç bırakmayayım tşk ederim
Ben deİmzamı atıyorum.
Yani biz kiracıyız evimi kendi evini kiraya verdim ordan gelen kira paramı eşime versem mi ihtiyaçlar icin"Bizim durumlar sıkışır evimi kiraya vericek siz olsanız eşinize verir mısınız bu zor da yardım mı edesiniz yoksa getiren o o düşünsün mü dersiniz ."
Burada ne demek istediniz, acik yazar misiniz. Hic anlasilmiyor cunku.
Ev benim başkasına kiraya versin İstanbul'da ki evimi ben İzmir'de yine durum sıkışık eşime gelen kira paramı vereyim mi dedim . Görümce bana yakın oturuyor kardeşler konuşuyorlar doğal olarak ama bana yasak evime diyorum ki o çok fena eşimle aram nasıl olsun ki o anacına hiç ulaşmasın kafası hep fenalıga çalışırdaEv kimin, kime kiraya veriyor ve kira getirisini kim kime vermiyor, ayrıca görümcenle ne ilgisi var?
Ben hiçbir şey anlamadım.
Ev benim başkasına kiraya versin İstanbul'da ki evimi ben İzmir'de yine durum sıkışık eşime gelen kira paramı vereyim mi dedim . Görümce bana yakın oturuyor kardeşler konuşuyorlar doğal olarak ama bana yasak evime diyorum ki o çok fena eşimle aram nasıl olsun ki o anacına hiç ulaşmasın kafası hep fenalıga çalışırda
Onla alakası yok o kapı dişi ben eşim icin dedim versem mi . Görümce içinde eşimle nasıl olsam da o amaçlarına ulaşmasaEvi kiraya vermekle gorumcenin alakası ne anlamadım. ??
Bakın kızlar tekrar yazıyorum şimdi biz izmirdeyiz kirada İstanbul'da evim var kiraya verdim ordan gelen kira parasını eşime versem mi yoksa adıma biriksin mi bu 1 . 2 si görümce fena biri evime yasak giremez eşimle anlaşmalıyız bu konuda ama her halükarda ondan haz etmiyorum eşimle aramı nasıl tutayım ki o kafasında kurduğu hin düşüncelerle anacına ulaşmasın yani eşim onu sevmesin uzak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?