- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Yani biz kiracıyız evimi kendi evini kiraya verdim ordan gelen kira paramı eşime versem mi ihtiyaçlar icin
Ev benim başkasına kiraya versin İstanbul'da ki evimi ben İzmir'de yine durum sıkışık eşime gelen kira paramı vereyim mi dedim . Görümce bana yakın oturuyor kardeşler konuşuyorlar doğal olarak ama bana yasak evime diyorum ki o çok fena eşimle aram nasıl olsun ki o anacına hiç ulaşmasın kafası hep fenalıga çalışırda
Yurt dışında mı yaşıyosunuz? Türkçe'niz asimile olmuş. İnanın hiçbi şey anlaşılmıyoEv benim başkasına kiraya versin İstanbul'da ki evimi ben İzmir'de yine durum sıkışık eşime gelen kira paramı vereyim mi dedim . Görümce bana yakın oturuyor kardeşler konuşuyorlar doğal olarak ama bana yasak evime diyorum ki o çok fena eşimle aram nasıl olsun ki o anacına hiç ulaşmasın kafası hep fenalıga çalışırda
görümcen ne yaptı sana ,baban gibi ölmüş annene mi küfretti?abin gibi ev basıp suçsuz yere tokat mı attı?Kızlar ha bire konu acıyorum artık kimsem de yök paylaşayım ablalarıma fazla anlatmam üzülmesinler siye ben İzmir e taşındım biliyorsunuz bende bir görümce var Boşuna kendi görümcelerinize yılan demeyin bende olanı görmeden evlerden İrak çok fena yılan diliyle tatlı tatlı adamı suya götürür susuz getirir net. Eşimle sorunlar olsa da iyiyiz benim eşim çok saf biri.bu kişi benim evime girmesi yasak asla bu konuyu eşimle zaten konuştuk mutabıkız kendisi dışarıda görüşür beni ilgilendirmez ama evime giremez. Bizim durumlar sıkışır evimi kiraya vericek siz olsanız eşinize verir mısınız bu zor da yardım mı edesiniz yoksa getiren o o düşünsün mü dersiniz . 2 .ci sorumsa böyle bir görümceye karşı eşimle nasıl olmam lazım ki ona pabuç bırakmayayım tşk ederim
Yalnız eşinin kardeşine yasak koymanız da bir garip geldi bana ..sonucta eşinizin kardeşi o ve o ev tek başınıza sizin değil .Ev benim başkasına kiraya versin İstanbul'da ki evimi ben İzmir'de yine durum sıkışık eşime gelen kira paramı vereyim mi dedim . Görümce bana yakın oturuyor kardeşler konuşuyorlar doğal olarak ama bana yasak evime diyorum ki o çok fena eşimle aram nasıl olsun ki o anacına hiç ulaşmasın kafası hep fenalıga çalışırda
Siz onu tanısanız hak verirsinizYalnız eşinin kardeşine yasak koymanız da bir garip geldi bana ..sonucta eşinizin kardeşi o ve o ev tek başınıza sizin değil .
Oooo anlatsam roman olur emin olungörümcen ne yaptı sana ,baban gibi ölmüş annene mi küfretti?abin gibi ev basıp suçsuz yere tokat mı attı?
heee merak etme kimse senin eline su dökemez,görümcen bile
Yo tc de yasıyorumYurt dışında mı yaşıyosunuz? Türkçe'niz asimile olmuş. İnanın hiçbi şey anlaşılmıyo
Kardesini mi sevmeyecek sen tedavi ol kardeşimBakın kızlar tekrar yazıyorum şimdi biz izmirdeyiz kirada İstanbul'da evim var kiraya verdim ordan gelen kira parasını eşime versem mi yoksa adıma biriksin mi bu 1 . 2 si görümce fena biri evime yasak giremez eşimle anlaşmalıyız bu konuda ama her halükarda ondan haz etmiyorum eşimle aramı nasıl tutayım ki o kafasında kurduğu hin düşüncelerle anacına ulaşmasın yani eşim onu sevmesin uzak olsun
Neden bu kadat anlaşılmaz yazıyorsunuz o halde?Yo tc de yasıyorum
Neden o kardeş var ya anlatsam şeytan Ne dersinizKardesini mi sevmeyecek sen tedavi ol kardeşim
Bilmiyorum farkında değilim ama dikkat ederim eski konularım da var bakabilirsinizNeden bu kadat anlaşılmaz yazıyorsunuz o halde?
Doğru ama o kadar kötü biri ki fobi oluştu düşün o kadar iblishani akıl verin eşim onu sevmesin uzak olsun dediğiniz ? "kardeşi " be kardesi sen onu sevmiyor olabilirsin ama onlar aynı kan aynı can sevmek zorundada değilsin seninde gorumcenden assagi kalan bir tarafın yok gibi bu konularda
bana dokunmayan yılan bin yaşasın de otur yani kardeşiyle konusuyormu seviyormu evinemi geliyor napiyosa yapsın sizin sorun aranızda sen sevme konuşma ama kızlar bana akıl verin napsamda esim kardeşini sevmese diye akıl isterseniz olmaz yani sizi çok yanlış buldum ..
ne yaşadığınizi bilemem hani beni yanlış anlamayın ama ne olursa olsun kardeşi o atsa atılmaz satsa satılmaz eğer bişey olursa eşiniz karar verir zaten mesafe koymaya yada ne halt oluyorsa işte ..
Eşimi elinde oynatmasından korkuyorum o potansiyeli var en kararlı adamları bile oynatır o o Ne fenaDoğru ama o kadar kötü biri ki fobi oluştu düşün o kadar iblis
Yok o evime yasak eşimde anlayışla karışladı ben zaten Allah'ın selamını vermem zebanileyeAynı benim görümcem :) geçen gün bilerek eşimle olan sorunumu anlattım bana dediği şu"ablam ben seni çok seviyorum,üzülmeni istemiyorum çocuğu aldır ablam ben ilk duyduğumda üzüldüm,kardeşim adam olmaz... bende çocuk aldırdım"dedi abla bu benim ilk hamileliğim ve 3 aylık şuan nasıl aldıriym dediğimde "ablam hiç bişey olmaz ben de aldırdım sonra yine kaldım" dedi :)
Eşim de öyle adam olmaz denilecek cinste biri değil tamam her erkek gibi dört dörtlük değil hataları var ama o derecede değil. Bana çok düşkün evine de düşkün bir eksiğim yok.
Bende bunu gördükçe açıkçası onların yanında eşimi daha da övüyorum daha da seviyorum inadına :)
Bence siz de öyle yapınçatlıyorlar. eşinize de şikayet etmeyin tam tersine ablasına onun yanında çok iyi davranın. Samimiyetsize samimiyetsiz davranın.
:) olayı anlamak icin eski konularıma bakabilirsiniz birinci sorum İstanbul'da kendime ait evim var ben İzmir de kirada oturuyorum eşimin durumu sıkışık versem mi 2 sorum sa lanet görümcemle nasıl basa çıkarım evim yasak ama eşimi laflarıyla kafalamasından korkuyorum çünkü fenaBirileri tercüme etsin,yazar bu metninde ne anlatmak istemiş?
İki soruyu bir arada sordum işte :)-Hayaller >>>ah ulan görümce,
hayatlar >>>biz çok sıkışık eşime versem mi.
Ne alaka yavrum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?