Ah ulan görümce

Yani biz kiracıyız evimi kendi evini kiraya verdim ordan gelen kira paramı eşime versem mi ihtiyaçlar icin

Yurt dışında mı yaşıyosunuz? Türkçe'niz asimile olmuş. İnanın hiçbi şey anlaşılmıyo

görümcen ne yaptı sana ,baban gibi ölmüş annene mi küfretti?abin gibi ev basıp suçsuz yere tokat mı attı?
heee merak etme kimse senin eline su dökemez,görümcen bile

Yalnız eşinin kardeşine yasak koymanız da bir garip geldi bana ..sonucta eşinizin kardeşi o ve o ev tek başınıza sizin değil .

Kardesini mi sevmeyecek sen tedavi ol kardeşim

hani akıl verin eşim onu sevmesin uzak olsun dediğiniz ? "kardeşi " be kardesi sen onu sevmiyor olabilirsin ama onlar aynı kan aynı can sevmek zorundada değilsin seninde gorumcenden assagi kalan bir tarafın yok gibi bu konularda
bana dokunmayan yılan bin yaşasın de otur yani kardeşiyle konusuyormu seviyormu evinemi geliyor napiyosa yapsın sizin sorun aranızda sen sevme konuşma ama kızlar bana akıl verin napsamda esim kardeşini sevmese diye akıl isterseniz olmaz yani sizi çok yanlış buldum ..
ne yaşadığınizi bilemem hani beni yanlış anlamayın ama ne olursa olsun kardeşi o atsa atılmaz satsa satılmaz eğer bişey olursa eşiniz karar verir zaten mesafe koymaya yada ne halt oluyorsa işte ..

Doğru ama o kadar kötü biri ki fobi oluştu düşün o kadar iblis

Yok o evime yasak eşimde anlayışla karışladı ben zaten Allah'ın selamını vermem zebanileye

Birileri tercüme etsin,yazar bu metninde ne anlatmak istemiş?
:) olayı anlamak icin eski konularıma bakabilirsiniz birinci sorum İstanbul'da kendime ait evim var ben İzmir de kirada oturuyorum eşimin durumu sıkışık versem mi 2 sorum sa lanet görümcemle nasıl basa çıkarım evim yasak ama eşimi laflarıyla kafalamasından korkuyorum çünkü fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…