Ah ulan görümce

Baştan böyle yazaydın bacım 4 sayfa seni anlamaya çalışmakla geçmiş.

Kirayı eşine tabi verebilirsin,evlilikte senin param benim param olmamalı. Kimde varsa o anda düşünmeden verilmeli. Görümcenide takma kafana. Sen onun hakkında konuştukça eşin için daha kıymetli olur. Hiç konuşma hakkında,yok say. Eşinle iyi olduktan sonra kralı gelse dolduramaz kafasını.

Siz onu tanısanız hak verirsiniz
Sen onu sevmiyor olabilirsin ama onun kardeşi ,nasıl sevmesin dersin?bana eşim gelip kardeşini sevmeyeceksin bu eve giremez dese önce kendisi gider ..bunu ne kadar erken kabul edersen o kadar iyi olur yoksa evinde ne huzur kalır ne başka birşey .

Büyü yaptir
Şaka yapiyorum tabiki ban yemeyim sonra.
Yani gorumce mi yilan sen mi çiyan pek cozemedim. Evine gelmiyor iste daha ne ugrasiyosun? Sinsi planlari ne ki gorumcenin amacina ulasamasin diye cozum ariyosun. Ne kotuluk yapmaya calisiyor sana? Hic elle tutulur bir davranisindan bahsetmiyorsun gorumcenin. Sen sinsi planlarindan nasil haberdar oldun da onune gecmeye calisiyosun vallahi pek merak ettim...

1.Ne yaparsan yap esin kardesini sevicek.Onlar kardeş.Sen gorumceni sevmek zorunda degilsin;Hatta zarari varsa nefret etme hakkina bile sahipsin.Ama esin ne olursa olsun onun kardesi,cani,kani! Boyle dusunmeniz cok sacma

2.Esiniz zor durumda ise yardimci olun
En azindan durumu duzelesiye kadar.Eainiz zorda iken siz nasil rahat rahat birikim yapicaksiniz.Kaldi ki esiniZ fedakarlik yapip kardesini eve sokmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…