- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Baştan böyle yazaydın bacım 4 sayfa seni anlamaya çalışmakla geçmiş.:) olayı anlamak icin eski konularıma bakabilirsiniz birinci sorum İstanbul'da kendime ait evim var ben İzmir de kirada oturuyorum eşimin durumu sıkışık versem mi 2 sorum sa lanet görümcemle nasıl basa çıkarım evim yasak ama eşimi laflarıyla kafalamasından korkuyorum çünkü fena
Kirayı eşine tabi verebilirsin,evlilikte senin param benim param olmamalı. Kimde varsa o anda düşünmeden verilmeli. Görümcenide takma kafana. Sen onun hakkında konuştukça eşin için daha kıymetli olur. Hiç konuşma hakkında,yok say. Eşinle iyi olduktan sonra kralı gelse dolduramaz kafasını.:) olayı anlamak icin eski konularıma bakabilirsiniz birinci sorum İstanbul'da kendime ait evim var ben İzmir de kirada oturuyorum eşimin durumu sıkışık versem mi 2 sorum sa lanet görümcemle nasıl basa çıkarım evim yasak ama eşimi laflarıyla kafalamasından korkuyorum çünkü fena
O senin için fedakarlık edip sana zarar veren kişiyi baş tacı etmekten geri kalmayıp seni takmiyorsa ; sen neden kirani veriyorsun ? Ben olsam kuruş vermem.Onla alakası yok o kapı dişi ben eşim icin dedim versem mi . Görümce içinde eşimle nasıl olsam da o amaçlarına ulaşmasa
Sana şeytan ona melek abi kardeşine baba karı koca arasına girilmezNeden o kardeş var ya anlatsam şeytan Ne dersiniz
Sen onu sevmiyor olabilirsin ama onun kardeşi ,nasıl sevmesin dersin?bana eşim gelip kardeşini sevmeyeceksin bu eve giremez dese önce kendisi gider ..bunu ne kadar erken kabul edersen o kadar iyi olur yoksa evinde ne huzur kalır ne başka birşey .Siz onu tanısanız hak verirsiniz
Haklısın cnmBaştan böyle yazaydın bacım 4 sayfa seni anlamaya çalışmakla geçmiş.
anlat öğrenelim nasıl bir şeytanNeden o kardeş var ya anlatsam şeytan Ne dersiniz
Büyü yaptirBakın kızlar tekrar yazıyorum şimdi biz izmirdeyiz kirada İstanbul'da evim var kiraya verdim ordan gelen kira parasını eşime versem mi yoksa adıma biriksin mi bu 1 . 2 si görümce fena biri evime yasak giremez eşimle anlaşmalıyız bu konuda ama her halükarda ondan haz etmiyorum eşimle aramı nasıl tutayım ki o kafasında kurduğu hin düşüncelerle anacına ulaşmasın yani eşim onu sevmesin uzak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?