ah yengeler

cigabitli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
318
269
73
Yengeciklerim ah ah
bir değil iki tane
Abilerim çok severim ama ucunda yengelerimi görmemek varsa abilerimide görmemeye raziyim yerinde mutlu olsunlar yeter...
Onlari neden sevmedigime gelirsen
Benim evimde benim dedikodumu yaparlarken yakaladim duymamazliga verdim yetmedi
Konuşmaya devam ettiler fisir fisir
yapiyosunuz bari benim olmadgim yerde yap
Biseye yardimci olmaya calissam"ayni anasinin Kizi "gulusmeler... Hata bende niye yardim ediyorum ki
Yetmez sürekli laf sokmalar . laf sokunca hayat onlara daha güzel dahatattatlı geliyor sanirim
6senelik evliler çok mu yüz göz olduk hayir.
Evlerine toplamda 2 kere gittim o da çocuk olunca hal hatir sormaktan başka muhabbet imz olmadi 2 sindede ayni şekilde bi laf sokma telasi var
2-3ayda bir bize gelirler 1haftaligina ama ben gelmelerini ve bana kaynanalik yapmalarini artik hic istemiyorum herkes yerinde mutlu olsun bu da nasip olur bilmiyorum ama abilerimin hatri için hep sustum ama üzülüyorm artik 2ay sonrasini düşünüp üzülüyorum tahammulum kalmadi artik.ve

Sen küçük görümcesin galiba

susma sende bana laf sokmaktan zevkmi alıyosunuz de ters ters bidaha yapmazlar canım

bazıları öyle maalesef evlenip çağ atladık zannediyorlar laf sokarken orda anneniz bi yere saklanıp çıksa cadı kaynana mı olur ki.sende kısaca bunu anlat anlayan abine,yoksa abin istedi diye üstüne çiğ tavuk da yiyebilirsin.

canım seni çok iyi anlıyorum. cevap verme bnce cevap verirsen kötü sen olursun direk kötü görümce damgasını yersin abilerinle aran bozulur. ben ki haksızlığa tahammül edemiyorum sinirimden hüngür hüngür ağlıyorum da yinede cevap vermiyorum. mesafe koyuyorum. ne kadar az muhabbet o kadar iyi boşver.

neden susuyorsun
üslubunca versene cevaplarını
zevk mi alıyorsunuz kalp kırmaktan falan gibi laflar söyle
birde annenli bir ortamda bişey yapıp "aaa aynı anasının kızı demediniz" falan de
annene bunlar hep öyle diyo da anne de.. öyle kakalak gibi kalsınlar..

Susmak yerine lafi aninda yapistir , neden susuyosunki ..

Abilerim hatiri olsa dahi susmam..
Herkes yerini bilmeli , taviz verme .

Ah ah şimdi burada çok kişi sizi haksız bulmak için sıraya girecek. Halbuki ki kaynanadan görümceden şikayet etseydiniz yandaşınız çok olurdu.
Şimdi konuyu Görümce açtığı için,gelinleride bir dinlesek olacak.

Bende görümceyim ve ilk zamanlar geline çok sabır ettim şimdi hiç sabretmiyorum valla söylüyorum yüzüne.
ben üzüleceğime biraz da o üzülsün

yani bunu düşünecek birşey yok birdaha böyl e yaparlarsa benimle problemleriniz ne diye sor ne hatırı ya eğer dedikodumu yapıyorlarsa abilerimi değil kralını tanımam durduk yere ne o ya mıy mıy mıy hiç haz etmem hadlerini hesaplarını bilsinler yani

6 yılda 2 kez gitmişsin.Onlarda 2-3 ay da bir geliyormuş.Çokta problem edilecek birşey yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…