• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah yengeler

Valla bizde görümcelere yaranalıma aman aramız iyi olsun diye koşuşturuyoruz boşş işi düşen arar :) Ama sizde altta kalmayın dedikodu neymiş eşlerinin kardeşisiniz sonuçta

Benim hakkımda konuşulduğunu duyduğum an tepkimi koyarım ben. Hata yapmışsınız...:KK12:

Evine gittiğimiz gün telde Bağıra bagira hoşnutsuzluğnu anlstiyodu annesine biz içerde oturuyorz daha bi ccay hazırlamadan yoruldugndan bahsediyordu o kadar utandim ki o son gidişin oldu zaten

Sanirim annemin onlara yük olmasından korkuyolar
Çünkü en son anneme sana kizin baksindemişler beraberce
Annenin bakimlik bi hali yok elden ayaktan düşmeden bunun pazar liginin yapilmasi içimiparcaladi bu ssözü duysaysdim eğer susmazdm patlardim

Bazı yorumları okudum çok hoşuma gitti siz çok yaşayın emiii...kızlar..
Konu sahibi sabret canım yakında o iki fısırdaşan elti birbirine girecektir muhtemel olarak ve siz ilgi alanlarına gireceksiniz yarışları uğruna :KK66:

Gorumce'ligin hakkını ver hakkiniiiii. O gelinlerin 3 vakte kadar burda konularını gorucezzz :KK53:

Kavga yapımda yok ben samimi olmadan saygi cercevsnde yasayalim istiyorum sevmesinler ama hakaretten etmesinler

Buradaki görümceler de kavga etmiyor ama neler yapıyorlar gelinlereee. Yahu doğru düzgün görümceye gelin gelmez, doğru düzgün geline görümce gelmez. Evlenmeden kocayla değil görümceyle görüşmek lazım.

Benim görümcem olsaydınız 6 yılda bir harika olurdu benimkiler heran başımda nie gitmiyorsunuz evlerine almıyorlarmı

Sende gorumcelik yap onlara .gorumce olursan saygıyla egılırler belki. Amannbiaka biyana bosver canım evlenıp gitcen kurtulcan hem sureklıde gormuyosun sık dişini. Hepimizde var alışmak lazım. Bak altı ayı geçti kardesım hala gorusmuyor benimle gelin yüzünden canı sağolsun kardesımın oburunude Allahıma havale ettim. Babamla bile aramı bozdu yıllardır nekasar sırrımız varsa hepaını anlattı babama genede tek kelime etmedim hadi o kız kötü Allaha bıraktım e babamda 29 yıllık kızını dınlemeyıp ına ınanınca yapacak bişey yok .oyuzden bu dünyadan geldik gidiyoruz bı sonraki durak bediyet oraya bırak sende ;) sıkma canını ufleyınce geçer yaran

görümcelik nedir ya çok saçma birşey.benim de 3 abim var yengelerim var tabi ama hepsi birbirinden tuhaf ve birbirlerini çekemezler bende aralarına pek girmem sadece uzaktan izlerim hal hatır sorarım sadece yoksa önünü alamıyorsun ama genelleme yapmıyorum gercekten çok iyi yengeler çıkabiliyor bu tamamen karakter meselesi

Back
X