- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.141
İyi geceler bebekHerhalde yollayacaksin kankam benim,ben şimdilik yatıyorum.Ne olur sakın olmaya çalış,içinden geleni yaz.Yarin okuyacağım hepsini.Hepinjze iyi geceler bebitolar.
Bunu daha yeni gördüm ya aklım yerinde değil. Neyi iptal ettin evitam, bir de ne okuyorsun?iptal ediyorum iptal ediyorum iptal ediyorum
ben bu akşam okumaya başlıyorum...
Büyük insanlar illa ki bir bedel öder kankam,tarih bunun örnekleri ile dolu.İlla ki bir gün duzen değişecek.O zaman Ruzgargulu benim kankitom olur diye gururla bahsedeceğimKitabımın girdiği okullar, ama işsizim, işte bu adaletsizliğin vücut bulmuş halidir arkadaşlar, başka sözüm yok
Eki Görüntüle 3024552
Eki Görüntüle 3024553
Eki Görüntüle 3024554
Eki Görüntüle 3024555
Eki Görüntüle 3024556
Eki Görüntüle 3024557
Eki Görüntüle 3024558
Eki Görüntüle 3024559
Eki Görüntüle 3024560
Eki Görüntüle 3024561
Yaaa günümü güzelleştiren çiçekler, iyi ki varsınız.Büyük insanlar illa ki bir bedel öder kankam,tarih bunun örnekleri ile dolu.İlla ki bir gün duzen değişecek.O zaman Ruzgargulu benim kankitom olur diye gururla bahsedeceğim.
Kiz senin günün güzelleşti evet ama ben yürüyen ölü gibiyim,imkanını bulsam da şöyle iki saat vurup kafayı yatsam ama yemek yapılacakYaaa günümü güzelleştiren çiçekler, iyi ki varsınız.
Ya ben göremedim
Bende yine kaçırdımözele gönderdim...buradan silmeyi beceremiyorum ben..özelden gönderdim al sende kalsın vesikalık
Evita'cığim özelden atti bana,gelince sana da atarBende yine kaçırdım
Bizden bahsettin mi?Ama yok kıskanır sonraBende dün gece giremedim baya kendime ayırdım dünü alışverişe gittim akşam birde sevgilim geldionunla konuşuyoruz aklımda siz varsınız acaba kızlar ne yapıyor diye kahvaltı yaptık kahve falan içtik gitti o da şimdi hemen geldim geri
Aahahahah bahsettim bahsettim işten sonra hep kızlarla konuşuyorum terapi grubu gibi falan diyorum hepBizden bahsettin mi?Ama yok kıskanır sonra
Şimdi canım,cicim evreleri ihmal etme cocigiAahahahah bahsettim bahsettim işten sonra hep kızlarla konuşuyorum terapi grubu gibi falan diyorum hepya ben buluştuğumuz zaman falan telefonla bilgisayarla uğraşmayı hiç sevmiyorum o yüzden girmedim aslında zaten az görüşüyoduk şu sıralar tam ona zaman ayırayım istedim
Aahahahhaha öyle vallaŞimdi canım,cicim evreleri ihmal etme cocigi,biz hep buralardayız nasıl olsa.
ay aynı benim sevgilim ahahhaahahahahahAhahahahah
Ben sana bol bol tarif veririm ama şu anda beynim durmuş vaziyette aksama ne yiyecegimizi düşünüyorumAahahahhaha öyle valla2 ay sonra her gece buradayım ne yemek yaptınız kızlaarrrrr diye
Etinden sütünden faydalan kanka,sonra birer öküze donusuyorlaray aynı benim sevgilim ahahhaahahahahah
Ay bende ya birinin bana demesi gerekiyor bugün şunu şunu yap diye yoksa beynim duruyor neredeyse çoğu yemeği biliyorum hiç aklıma gelmiyor ama ne yiyeceğim şu an bile aşırı zorlanıyorum yaBen sana bol bol tarif veririm ama şu anda beynim durmuş vaziyette aksama ne yiyecegimizi düşünüyorum.
Ayyy hayır lütfen dönüşmesin böyle çok güzelEtinden sütünden faydalan kanka,sonra birer öküze donusuyorlar
Şaka şaka,hepsi öyle omuyorAyyy hayır lütfen dönüşmesin böyle çok güzel
Ay inşallah olmaz ya ben ilgi aşığıyım bir de çok zorlanırımŞaka şaka,hepsi öyle omuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?