Ahali Lokali

Büyük insanlar illa ki bir bedel öder kankam,tarih bunun örnekleri ile dolu.İlla ki bir gün duzen değişecek.O zaman Ruzgargulu benim kankitom olur diye gururla bahsedeceğim.

Bende dün gece giremedim baya kendime ayırdım dünü alışverişe gittim akşam birde sevgilim geldi onunla konuşuyoruz aklımda siz varsınız acaba kızlar ne yapıyor diye kahvaltı yaptık kahve falan içtik gitti o da şimdi hemen geldim geri

Bizden bahsettin mi?Ama yok kıskanır sonra

Bizden bahsettin mi?Ama yok kıskanır sonra
Aahahahah bahsettim bahsettim işten sonra hep kızlarla konuşuyorum terapi grubu gibi falan diyorum hep ya ben buluştuğumuz zaman falan telefonla bilgisayarla uğraşmayı hiç sevmiyorum o yüzden girmedim aslında zaten az görüşüyoduk şu sıralar tam ona zaman ayırayım istedim

Şimdi canım,cicim evreleri ihmal etme cocigi,biz hep buralardayız nasıl olsa.

Ben sana bol bol tarif veririm ama şu anda beynim durmuş vaziyette aksama ne yiyecegimizi düşünüyorum.
Ay bende ya birinin bana demesi gerekiyor bugün şunu şunu yap diye yoksa beynim duruyor neredeyse çoğu yemeği biliyorum hiç aklıma gelmiyor ama ne yiyeceğim şu an bile aşırı zorlanıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…