- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.521
hee..ayrılmayalım diye sandım.. ne gerekçe ile çaba göstermedi?Ben artık evime döneceğim diye
O antremanlı haliyse fizyolojik veya psikolojik bir engel var o zamanMustafa ondan daha antrenmanlıüzümlü kekim artık yani ne yapsın gözümü açar açmaz başlıyorduk adam da artık hal kalmadı işe gitse daha iyidi
Uzak mesafe istemedim oda evlilik için müsait değildi büyük ihtimal çğnkğ nereye kadar varlığına alıştım öyle olmayacağına tamamen olmasınhee..ayrılmayalım diye sandım.. ne gerekçe ile çaba göstermedi?
Mustafa benim arkadaşımla yattı bu arada biz daha başlamadanO antremanlı haliyse fizyolojik veya psikolojik bir engel var o zaman
borçlarını düşünüyordur....O antremanlı haliyse fizyolojik veya psikolojik bir engel var o zaman
Zaten sevemedim ben onuMustafa benim arkadaşımla yattı bu arada biz daha başlamadan
yuh e sen bile bile onunla mı yattın bunun üstüneMustafa benim arkadaşımla yattı bu arada biz daha başlamadan
AHAHAHAHA Kahkaha attımborçlarını düşünüyordur....
Ben ikisini de sevmedim...bir dik durmamışlar şu kıza ya...Zaten sevemedim ben onu
Orası apayrı bir dünyayuh e sen bile bile onunla mı yattın bunun üstüne
Hah işte bu çok doğru kimse arkasında duramadı yaniBen ikisini de sevmedim...bir dik durmamışlar şu kıza ya...
işte sanırım erkekliği performans ölçüsünde değerlendiriyorlar...o çok farklı birşey ya..full paket dedin ya...işte bunlar aslında full paket değil..basic paket..senin gibi bir dişi enerji ile o performans işin kolay kısmı bence...Hah işte bu çok doğru kimse arkasında duramadı yani
Tabiki de öyle o öyle bıraktı bu böyleişte sanırım erkekliği performans ölçüsünde değerlendiriyorlar...o çok farklı birşey ya..full paket dedin ya...işte bunlar aslında full paket değil..basic paket..senin gibi bir dişi enerji ile o performans işin kolay kısmı bence...
Aynen ilacı alan performans kasabilir. Ama karakterin ilacı yok ladylerim. Yakıyorum yineişte sanırım erkekliği performans ölçüsünde değerlendiriyorlar...o çok farklı birşey ya..full paket dedin ya...işte bunlar aslında full paket değil..basic paket..senin gibi bir dişi enerji ile o performans işin kolay kısmı bence...
Sende öpüldünyattım ben kızlar..sabah kalkacağım...öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?