- 18 Şubat 2018
- 13.588
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.749
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.941
Yok kiz daha bir ay falan atmam heralde,yemin ediyorum benimki sadece alışkanlık,yoksa birşey bileceklerini düşündüğümden değilKız ne kadar çok baktiriyorsunben promosyon atıyorum tek bunlar aynı fabrikadan çıkmış gibi
Ben ona vereceğine o parayı bir ruj alırım kendime yavvv hem mutlu olurumYok kiz daha bir ay falan atmam heralde,yemin ediyorum benimki sadece alışkanlık,yoksa birşey bileceklerini düşündüğümden değil
Ben tellwe de birkaç kişiye isim verdim ama henüz karşıma çıkaran olmadı şu bu diye. Önceden abbeydawn a baktırmamıştım ondan o bilememiştir. Nobellee kim acaba yaa çok merak ettimO özel fali,ben kahve attim ama yok canım ya kesin daha önce farklı bir falcı hesabından bakım yaptı bana,kocamın adına kadar nasıl bilecek başka türlü.
Tutturan oluyor mu peki?Ben hep promosyon takılıyorum
Hepiniz atacaksınız ona itiraf edinBen tellwe de birkaç kişiye isim verdim ama henüz karşıma çıkaran olmadı şu bu diye. Önceden abbeydawn a baktırmamıştım ondan o bilememiştir. Nobellee kim acaba yaa çok merak ettim
Bana promosyon hep botlar bakıyor,bu ne şans kızBen hep promosyon takılıyorum
Yav herkesin var mutlu olduğu birşeyler işteBen ona vereceğine o parayı bir ruj alırım kendime yavvv hem mutlu olurum
Yok kız hiç olmadı promosyon daTutturan oluyor mu peki?
Valla ya hadi belki bu sefer olur diyorum yok her seferinde botBana promosyon hep botlar bakıyor,bu ne şans kız
Kiz 2013 ne yaa,ben 2018'de başladımYav liste o kadar uzun ki sigmadi kimler gelmiş kimler geçmiş
Deftina,Alexir,Sibel falan kadrolu botlarım arasındaValla ya hadi belki bu sefer olur diyorum yok her seferinde bot
Ben o tarihlerde bıraktım 2018 den bu yana ücretli atmiyorum arada promosyon o da arada sıradaKiz 2013 ne yaa,ben 2018'de başladım
Ben 2021Kiz 2013 ne yaa,ben 2018'de başladım
Bu nasıl bir irade,Maşallah vallaBen o tarihlerde bıraktım 2018 den bu yana ücretli atmiyorum arada promosyon o da arada sırada
Bana da hep flower25 ve ruhhDeftina,Alexir,Sibel falan kadrolu botlarım arasında
Baktım ben ne dusunsem oluyor zaten benim hislerin daha kuvvetliBu nasıl bir irade,Maşallah valla
Ayy onlar da var körolasıcalarBana da hep flower25 ve ruhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?