- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.921
Ben onu erkek sanıyordum nasıl cozsun ki kız çok bilinmeyenli denklem mi kiAyy nasıl çözemedim ki cicim
Yok sorun bende sanırım herkes anlamış ne olduğunuBen onu erkek sanıyordum nasıl cozsun ki kız çok bilinmeyenli denklem mi ki
Ben de öyle zannediyordum ama bana hayatım deyince ayıktımBen onu erkek sanıyordum nasıl cozsun ki kız çok bilinmeyenli denklem mi ki
Ne olduğu hiç sıkıntı değil,bakalım söyledikleri gerçek miYok sorun bende sanırım herkes anlamış ne olduğunu
T Theseaanchor bebişim denedi sanırım ona soralım. Ben fake olarak göndereyim diyordum da fake hesabımın kullanıcı adını falan hatırlayamadımNe olduğu hiç sıkıntı değil,bakalım söyledikleri gerçek mi.
İyice kafam karıştı yurudu mu sana erkek olarak hayatim falan noluyozBen de öyle zannediyordum ama bana hayatım deyince ayıktım.
Yok kiz ne yürümesi,kiz gibi konuşuyor onu ima etmeye çalıştımİyice kafam karıştı yurudu mu sana erkek olarak hayatim falan noluyoz
İste bende onu bekliyorum teyit etmek içinT Theseaanchor bebişim denedi sanırım ona soralım. Ben fake olarak göndereyim diyordum da fake hesabımın kullanıcı adını falan hatırlayamadım
Yok kiz ne yürümesi,kiz gibi konuşuyor onu ima etmeye çalıştım.
Sesli mi bakıyor hayatımYok kiz ne yürümesi,kiz gibi konuşuyor onu ima etmeye çalıştım.
Yok yazılı bakıyor ama Theseaanchor ona sesli bakiyormusun diye sormuş,o da istersen bakabilirim demiş.Bir gelsin şu kız,anlayacağız neyin ne olduğunuSesli mi bakıyor hayatım
Çok eglenceliyiz yavvv gül gül öldüm yaaYok yazılı bakıyor ama Theseaanchor ona sesli bakiyormusun diye sormuş,o da istersen bakabilirim demiş.Bir gelsin şu kız,anlayacağız neyin ne olduğunu.
Ya ben duvarında onların konuşmalarını okudum dün gece,yarıldım gülmekten.Bana baktığı fal için çok yordu beni,enerjimi sömürdü falan demiş kıza,yalnız bu çocuk bir değişik baksanaÇok eglenceliyiz yavvv gül gül öldüm yaa
Nerde yazıyor duvarında mi dur bakım telveden.kiz 50tl mi versin fala şaka misinYa ben duvarında onların konuşmalarını okudum dün gece,yarıldım gülmekten.Bana baktığı fal için çok yordu beni,enerjimi sömürdü falan demiş kıza,yalnız bu çocuk bir değişik baksana
O özel fali,ben kahve attim ama yok canım ya kesin daha önce farklı bir falcı hesabından bakım yaptı bana,kocamın adına kadar nasıl bilecek başka türlü.Nerde yazıyor duvarında mi dur bakım telveden.kiz 50tl mi versin fala şaka misin
Canım kesin öyledir denemediğin 7tl lik kalmadı onlardan biridirO özel fali,ben kahve attim ama yok canım ya kesin daha önce farklı bir falcı hesabından bakım yaptı bana,kocamın adına kadar nasıl bilecek başka türlü.
Yaniii,umut fakirin ekmeği naapakCanım kesin öyledir denemediğin 7tl lik kalmadı onlardan biridirçoklu hesap çok orda yaaa.
Sana biri daha eşinin adını demişti sanki bu telvede.bunlar da akıl yok aynı kişi olduğunu belli etme bari yavO özel fali,ben kahve attim ama yok canım ya kesin daha önce farklı bir falcı hesabından bakım yaptı bana,kocamın adına kadar nasıl bilecek başka türlü.
O abbeydawn yani şu anda saralipek adındaki kişi,valla mantar gibi hesap açıyorlar,ne bir denetim var ne birşey.Bak mesela çikolatamedyum ve linamedyum da aynı kişi,neredeyse birebir aynıydı falları.Sana biri daha eşinin adını demişti sanki bu telvede.bunlar da akıl yok aynı kişi olduğunu belli etme bari yav
Kız ne kadar çok baktiriyorsunO abbeydawn yani şu anda saralipek adındaki kişi,valla mantar gibi hesap açıyorlar,ne bir denetim var ne birşey.Bak mesela çikolatamedyum ve linamedyum da aynı kişi,neredeyse birebir aynıydı falları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?