Ahali Lokali

Ben şu instagramda hangi sayıyı tuttum, hangi kartı seçtim, hangi ojeyi sürdüm tarzı şeylerde hep biliyorum o zaman bir havalanıyorum vaaay ne hisliyim diye ama kendimi bilemeyince yine tellweye düşüyorum
Yok ya bu Tellwe kesinlikle bir bağımlılık,ilk falimizi attığımızda bizi okuyup üfledikerini düşünüyorum

Ben şu instagramda hangi sayıyı tuttum, hangi kartı seçtim, hangi ojeyi sürdüm tarzı şeylerde hep biliyorum o zaman bir havalanıyorum vaaay ne hisliyim diye ama kendimi bilemeyince yine tellweye düşüyorum
Kızlar ben öyle kötü durumdaydımki kendimi bu bataklıga atmıştı en büyük kazığı arkadaşımdan almıştım.hissettigim her şey doğruymuş.sorduklarim bana hep yok öyle bisey demişlerdi

Kızlar ben öyle kötü durumdaydımki kendimi bu bataklıga atmıştı en büyük kazığı arkadaşımdan almıştım.hissettigim her şey doğruymuş.sorduklarim bana hep yok öyle bisey demişlerdi
Böyle durumlarda gerçekten kendi hislerin en doğru rehber. Her konuda anlıyoruz aslında ama güzel şeyler duymak istiyoruz o yüzden fala sarıyoruz.

Böyle durumlarda gerçekten kendi hislerin en doğru rehber. Her konuda anlıyoruz aslında ama güzel şeyler duymak istiyoruz o yüzden fala sarıyoruz
İnsan konduramiyor ki sonuçta dört yıl unide beraber yemiş beraber icmisiz aynı evde kalmisiz aynı sınıfta okumusuz hayatımı en sarsan olaydi.

Canım cok tesekkur ediyorum ayyy cok sasırdım hayret hem de telvede hic beklemezdim ben de bu ay cingeneye attım ama adamcağıza cevap bile veremedim falı yarım yamalak okudum, bir ara kendimde güç bulup yazıcam, ama bu telvedekini merak ettim

Hoşgeldin canıım çok sevindim en azından bir şeylerin teşhis edilip çözüm yoluna girmesine. Zor bir süreç geçirmişsin çok geçmiş olsun. Artık bir şeyler netleşecektir bak ilaç da yaramış ne güzel. Sağlık çok önemli gerçekten. Peki neymiş o karındaki şişlik sebebi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…