- 18 Şubat 2018
- 13.589
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.749
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.961
O zaman bize de kullan o hisleri,boşuna para dokmiyekBaktım ben ne dusunsem oluyor zaten benim hislerin daha kuvvetli
Ben şu instagramda hangi sayıyı tuttum, hangi kartı seçtim, hangi ojeyi sürdüm tarzı şeylerde hep biliyorum o zaman bir havalanıyorum vaaay ne hisliyim diye ama kendimi bilemeyince yine tellweye düşüyorumBaktım ben ne dusunsem oluyor zaten benim hislerin daha kuvvetli
Yok ya bu Tellwe kesinlikle bir bağımlılık,ilk falimizi attığımızda bizi okuyup üfledikerini düşünüyorumBen şu instagramda hangi sayıyı tuttum, hangi kartı seçtim, hangi ojeyi sürdüm tarzı şeylerde hep biliyorum o zaman bir havalanıyorum vaaay ne hisliyim diye ama kendimi bilemeyince yine tellweye düşüyorum
Kızlar ben öyle kötü durumdaydımki kendimi bu bataklıga atmıştı en büyük kazığı arkadaşımdan almıştım.hissettigim her şey doğruymuş.sorduklarim bana hep yok öyle bisey demişlerdiBen şu instagramda hangi sayıyı tuttum, hangi kartı seçtim, hangi ojeyi sürdüm tarzı şeylerde hep biliyorum o zaman bir havalanıyorum vaaay ne hisliyim diye ama kendimi bilemeyince yine tellweye düşüyorum
Falın kendisi bağımlılık zaten, tellwede de ucuz seçenek çok olduğu için bütçeyi minimum sarsarak gazımızı almaya yetiyorYok ya bu Tellwe kesinlikle bir bağımlılık,ilk falimizi attığımızda bizi okuyup üfledikerini düşünüyorum
Böyle durumlarda gerçekten kendi hislerin en doğru rehber. Her konuda anlıyoruz aslında ama güzel şeyler duymak istiyoruz o yüzden fala sarıyoruz.Kızlar ben öyle kötü durumdaydımki kendimi bu bataklıga atmıştı en büyük kazığı arkadaşımdan almıştım.hissettigim her şey doğruymuş.sorduklarim bana hep yok öyle bisey demişlerdi
Iki çift güzel laf duymak birkaç gün idare ediyor işteFalın kendisi bağımlılık zaten, tellwede de ucuz seçenek çok olduğu için bütçeyi minimum sarsarak gazımızı almaya yetiyor
İnsan konduramiyor ki sonuçta dört yıl unide beraber yemiş beraber icmisiz aynı evde kalmisiz aynı sınıfta okumusuz hayatımı en sarsan olaydi.Böyle durumlarda gerçekten kendi hislerin en doğru rehber. Her konuda anlıyoruz aslında ama güzel şeyler duymak istiyoruz o yüzden fala sarıyoruz
Doğru kondurulmuyor, o yapmaz o öyle biri değil diye düşünüyoruzİnsan konduramiyor ki sonuçta dört yıl unide beraber yemiş beraber icmisiz aynı evde kalmisiz aynı sınıfta okumusuz hayatımı en sarsan olaydi.
Aslında tam da öyle biri ama biz iyi niyetimizden görmezden geliyoruz.olan bize oluyor iyiler kaybediyor bu hayatta maalesef.Doğru kondurulmuyor, o yapmaz o öyle biri değil diye düşünüyoruz
Evet ama buraya getiremedim, ara vermiş oldum bayağıSen keman da mı çalıyorsun yaa
Nobellee kim acaba yaa çok merak ettim
Deftina,Alexir,Sibel falan kadrolu botlarım arasında
Bana da hep flower25 ve ruhh
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım şifalar diliyorum sana.
Canım cok tesekkur ediyorumÇok geçmiş olsun canım zor bir dönem atlatmışsın gerçekten ama şimdi daha iyi olmana sevindim Allah bir daha yaşatmasın inşallahdediğin gibi en önemli şey sağlık ve orada bir sorun çıktığında geri kalan hiçbir şeyin önemi kalmıyor
Fal orucunda olanlarımız var, olmayanlar da biraz temkinli gidiyor sanırım. Dün de tellwe de birini konuştukBorellus80 u şaşırtmış bildikleri olmuş epey ama bi numarası var gibi onun da yakında çıkar ortaya
Cok tesekkur ederim canımÇok geçmiş olsun canım,acil şifalar.
Senden kaçmaz ruzgar gülümBuluruz, yakalarız, ayıpsın :)))))))
Hoşgeldin canıımMerhaba canım gunaydıntesekkur ederim merak ettiğin için, cumartesi pazardan beri daha iyiyim, geçtiğimiz hafta hep hastanede yattım cok kötuydum bazı şeyler yaşadım anlamadım ne olduğunu dıs gebelik sandım sonra meger karın zarımla ilgili bir şeymiş. Doktorlar biraz korkuttu, cok da agrım vardı resmen doğum sancısı gibi. Karnım şiştikçe şişti ve o şişen kısım sanki vücudumdan bağımsız bir yer ama nasıl acıyor bir de reglim de gecikti cunku, hem vücudumda anlamadığım seyler hem de hamilelik ihtimali kafama takıldı. Butun kan değerlerim düştü, iştah sıfır üç dort gun bir ıkı lokma dısında bir sey yiyemedim. Allah kimseyı düşürmesin, kac doktora gittim O halde ve kimse bulamadı. Hava da cok kötuydu bir de. Bir adım atmak yürümek bile zor geliyordu bana koca koca hastanelerde in çık in çık bekle git gel derken. Bir gun de bayıldım öyle artık Ağrıdan tansıyonum düşüyordu cunku sureklı. Cumartesi daha iyiydim artık ilaçlar toparladı ama agrı kesici hala alıyordum, pazar da iyiydim, dun sabah yine aynı agrıyı yasadım ve hastaneye gidemiyorum bızım sitenin yollar kapanmış kardan buzdan. Gecsin diye dua ede ede bekledım dun sabah 6dan ta öğlene kadar ağlaya ağlaya sonra dun baska bir ilaca basladım doktorla konuşup hemen, o benı ayağa kaldırdı. Cok sukur dun ogleden sonra kendime gelebildim. Bir de regl oldum rahatladım. Saglık ne önemli şeymiş bir kere daha anladım. Simdi ameliyat olmam gerekiyor gerci ama en azından hamilelik durumu olmadan önce olur kurtulurum diye dusunuyorum. Bugun iyi uyandım insallah böyle devam eder sizde ne var ne yok kızlar herkes iyi mi ben de dun fal konusuna baktım yıldıznameci bir kadından bahsediyorlar baktırsam mı diye dusunuyorum fiyatı cok gelmedi bana ama değer mi bilemedim
Nobella imişCanım cok tesekkur ediyorumayyy cok sasırdım hayret hem de telvede hic beklemezdim ben de bu ay cingeneye attım ama adamcağıza cevap bile veremedim falı yarım yamalak okudum, bir ara kendimde güç bulup yazıcam, ama bu telvedekini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?