- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.141
aynen şok oldum ne diyeceğimi bilemedim, ben de diyorum benimki de idare eder yaKız normali bulmuyor seni o ne kız çocuk gibi
Bitmemiş ergenlik rüzgar gülümaynen şok oldum ne diyeceğimi bilemedim, ben de diyorum benimki de idare eder yayok benimki daha yeni seninkinden diyor. Hmm peki dedim çocuğu da orada koltuğu kemiriyor falan ama ortam böyle
Bence yarım akıl didilika kuşum :)))Bitmemiş ergenlik rüzgar gülüm
Bana mı diyorsun kanksOnca sene uyunamamanı ben bunca şeye rağmen nasıl bir kadın olarak devam ettin hiç anlamıyorum özellikle bunkadar keskin konuşan net çizgileri olan gayet mantıklı bir insansın çocuk yaştada değilsin benim aklım bunca zaman uykuda olmanı hiç anlamıyor kendini olan saygın güvenin nasıl bunalrla baş etti
Töbe est ya ne değişik aileymiş kanka kusura bakma amaaynen şok oldum ne diyeceğimi bilemedim, ben de diyorum benimki de idare eder yayok benimki daha yeni seninkinden diyor. Hmm peki dedim çocuğu da orada koltuğu kemiriyor falan ama ortam böyle
evet 40lı yaşTöbe est ya ne değişik aileymiş kanka kusura bakma amaYaşı daha büyük olsa anlayacağım aslında biraz çocuk gibi oluyor yaşlılar oğlu-kızı telefon almış oluyor ona çok mutlu oluyorlar falan ama çocuk da küçük teyze de genç anladığım kadarıyla
Bu arada bunları sıkıyorum falan sanmayınAy size çok rezil bir anı daha anlatacağımama bunu 1 saat sonraya programladım
İyice kafan güzelleşsin kankaAy size çok rezil bir anı daha anlatacağımama bunu 1 saat sonraya programladım
Biliyorsun ben bu grubun tavuğuyum birazdan dandini dandini dastanaya giderimAy size çok rezil bir anı daha anlatacağımama bunu 1 saat sonraya programladım
aynen daha keyifle anlatıyorum o zaman. Kahkaha ata ata yazıyorum öyleİyice kafan güzelleşsin kanka
Ama hep böyle yapıyorsun kanka,muhabbetin en güzel yerinde gidiyorsunBiliyorsun ben bu grubun tavuğuyum birazdan dandini dandini dastanaya giderim
Sonuçta ailesi ortada yani annesi annesinin kardeşi adamın altınları vermek istemesi bizde sen 10 senenın uzerıne evlendık dedım bu kadar kör olamazsın büyü mü yaptılar sanaBana mı diyorsun kanksyalnız bahsettiğim kişi teyzesi, kendisi değil. Uyanmalık bir şey yok
Ben de erken kaçıyordum da bir yerden sonra bırakamamaya başladımBiliyorsun ben bu grubun tavuğuyum birazdan dandini dandini dastanaya giderim
yaaa gitme ya bugün az daha kal ne olacakBiliyorsun ben bu grubun tavuğuyum birazdan dandini dandini dastanaya giderim
Huyum kurusun hiç sabahlayamadim şu 34 yıldaAma hep böyle yapıyorsun kanka,muhabbetin en güzel yerinde gidiyorsun
Keşke senin gibi düzenli bir hayatımız olsa,valla helal olsun sanaHuyum kurusun hiç sabahlayamadim şu 34 yılda
Bendede düzenli olarak uydum zamanlar azHuyum kurusun hiç sabahlayamadim şu 34 yılda
Reyiz sen çok yanlış anlamışsın olayları ya. gerizekalı değilim herhaldeSonuçta ailesi ortada yani annesi annesinin kardeşi adamın altınları vermek istemesi bizde sen 10 senenın uzerıne evlendık dedım bu kadar kör olamazsın büyü mü yaptılar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?