Ahali Lokali

Onca sene uyunamamanı ben bunca şeye rağmen nasıl bir kadın olarak devam ettin hiç anlamıyorum özellikle bunkadar keskin konuşan net çizgileri olan gayet mantıklı bir insansın çocuk yaştada değilsin benim aklım bunca zaman uykuda olmanı hiç anlamıyor kendini olan saygın güvenin nasıl bunalrla baş etti

Bana mı diyorsun kanks yalnız bahsettiğim kişi teyzesi, kendisi değil. Uyanmalık bir şey yok

aynen şok oldum ne diyeceğimi bilemedim, ben de diyorum benimki de idare eder ya yok benimki daha yeni seninkinden diyor. Hmm peki dedim çocuğu da orada koltuğu kemiriyor falan ama ortam böyle
Töbe est ya ne değişik aileymiş kanka kusura bakma ama Yaşı daha büyük olsa anlayacağım aslında biraz çocuk gibi oluyor yaşlılar oğlu-kızı telefon almış oluyor ona çok mutlu oluyorlar falan ama çocuk da küçük teyze de genç anladığım kadarıyla

evet 40lı yaş ama iq 10

Sonuçta ailesi ortada yani annesi annesinin kardeşi adamın altınları vermek istemesi bizde sen 10 senenın uzerıne evlendık dedım bu kadar kör olamazsın büyü mü yaptılar sana
Reyiz sen çok yanlış anlamışsın olayları ya. gerizekalı değilim herhalde teyzesinin salak olması ile adamın ne alakası var. Adamla evlilik öncesi güzel anlaşıyorduk. 10 sene üstüne de evlenmedim, evlilik de o 10 yılın içinde demiştim kaçırmışsın orayı demek ki. Adamın altınları vermek istemesi de daha birkaç ay önce olmuş bir olay. Yeni yani, ondan sonra zaten sorgulanmaya başlandı bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…