- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.121
Bergamot hafif kafami yapiyor panpisimleBergamot aromalı çay içtim oysa
Buralardayim çok eğlencelisiniz iyiki gelmişim maşallahbence ne saçmalıyor bu manyaklar dedi gitti
Hakikaten bizim gibi kafası kırık olduğuna kanaat getirdim.Bak panpa ben hiç küfür etmem,etmedim ona gireYok be zararsızim bn iyiki gelmişim harikasınız
Yok cnm zararsızim bn merak etmeyin iyiki gelmişimHepimizi şikayet edip banlatiyormus
yeme bizi gulansu ablaBuralardayim çok eğlencelisiniz iyiki gelmişim maşallah
Başak cnmKız sebbo yay burcu musun bu ne gizem yahu
gittiğimiz gibi dönerükHepimizi şikayet edip banlatiyormus
O kim bacimyeme bizi gulansu abla
Başaklar çok zor insanlar yavv belliydi bizi yormandanBaşak cnm
ya biz surekli fal atan bir ablayı andık da burada, onun üstüne de sen gelince, acaba o mu geldi diye geyik yapıyoruz :)))O kim bacim
Su içsem kafa yapacak kanka,öyle bir ruh halindeyim şu andaBergamot hafif kafami yapiyor panpisimle
Başaklar çok zor insanlar yavv belliydi bizi yormandanvl
Valla sorma kendimle bile zor anlaşıyorumSu içsem kafa yapacak kanka,öyle bir ruh halindeyim şu anda
aha sen de benim kıvama geldin ooohh yarasın sktr etSu içsem kafa yapacak kanka,öyle bir ruh halindeyim şu anda
lokal aşırı dağınık zaten herkes bir kafadanÖyle başak triplerine gelemeyiz haaa,yok ben titizim,duzenliyim.Yorar bizi pampa
Kız normali bulmuyor seni o ne kız çocuk gibiKızlar size gene abuk subuk bir anımı anlatayım, benim nişanım evde olmuştu, nişan günü karşı tarafın teyzesi geldi yanıma mutfakta bana telefonunu gösteriyor bak benimki seninkinden güzel dediçoluğu çocuğu olan bir kadın bu arada bunu yapan. agzına sçam normali bulmuyor hiç beni
Ohaaa bu nasıl bir görgüsüzlükKızlar size gene abuk subuk bir anımı anlatayım, benim nişanım evde olmuştu, nişan günü karşı tarafın teyzesi geldi yanıma mutfakta bana telefonunu gösteriyor bak benimki seninkinden güzel dediçoluğu çocuğu olan bir kadın bu arada bunu yapan. agzına sçam normali bulmuyor hiç beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?