- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.161
Sabah bi açıyorum lokali en az 20 sayfa yazılmış usenmeden okuyorum tek tekKeşke senin gibi düzenli bir hayatımız olsa,valla helal olsun sana
Evet ya,aksiyon gece başlıyor.Ben de tüm gün zombi gibi geziyorumSabah bi açıyorum lokali en az 20 sayfa yazılmış usenmeden okuyorum tek tekne oluyorsa gece oluyor lokalde
anaaaaaaaaa damarlara sokma bizi giderayak
Kafamda sıkar giderim
Kaybetsem bile herşeyianaaaaaaaaa damarlara sokma bizi giderayak
Ben Mustafa’ya 10 sene bağışlamadım ve musti hiçbir zaman ailesinden veya kendisinden böyle görgüsüzlğk görmedim bana istediğim evi tutmuyor diye de adamı terk ettim seni çok manipüle etmişler eşim sana demiş ya bu tipine mi yazıldı senin diye ben ne ismail den ne Mustafa’dan hiçbir zaman böyle birşey görmedim hep beni motive edici her kadının duyması gereken güzel sözlerle hitap ederlerdi adamı öyle bir anlattın ailesini de cidden senin le bı hikaye bende birleşmiyor bu arada Mustafa’ya da ismailide ağıza alınmayacak hakaretler küfürler çıkmıştır ağzımdan yani cidden aşırı çirkefleşyiğim anlar oldu gene de ben sana gösterilen şu tavrı görmedim seninle ilgilenmemesi pc ile oynaması filan çoğu zaman adam göreve uykusuz giderdi diğeride öyle bi kadının kendine buna yapması bunu bitirmemesi devam ettirmesi ben anlayamıyorum gerçekten amacım yargılamak değil ama 1 değil 2 değil bunlara nasıl katlandın nasıl boşverip önüne bakmak varken bu tavırlarla yaşadın üstelik o kadar saçma şeyler yaşamışsın
Çok damar çoook girme o kanallara benceKaybetsem bile herşeyi
Bu aşkı yırtar giderim
Sinsice olmaz gidişim
Kapıyı çarpar giderim...ne damar yahu son ses dinleyecen bir de İçecen oh mis
Off be kankam,bulacağım seniKaybetsem bile herşeyi
Bu aşkı yırtar giderim
Sinsice olmaz gidişim
Kapıyı çarpar giderim...ne damar yahu son ses dinleyecen bir de içeren oh mis
Hayır burada Çisem 5 sene dedi sende 10 sene üzerine evlendim dedin bende 10 sene nedir hiç mi sorgulamadın ilişkiyi dedim üniversite filan dedin sonra bir ara kafan Güzelkent gene böyle 10 seneye evlilik te dahil 3 sene de evli kaldık ama 1.5 senedir filanda heralde ayrısınız dava açacak durumun yoktu ben birşeyi kolay kolay unutmam çünküReyiz sen çok yanlış anlamışsın olayları ya. gerizekalı değilim herhaldeteyzesinin salak olması ile adamın ne alakası var. Adamla evlilik öncesi güzel anlaşıyorduk. 10 sene üstüne de evlenmedim, evlilik de o 10 yılın içinde demiştim kaçırmışsın orayı demek ki. Adamın altınları vermek istemesi de daha birkaç ay önce olmuş bir olay. Yeni yani, ondan sonra zaten sorgulanmaya başlandı bir şeyler.
Geçen hafta arkadaşlarla rum meyhanesine gittik ne içtim bir ay götürürOff be kankam,bulacağım seni
Kiz ben çay içmeye bile zor gidiyorumGeçen hafta arkadaşlarla rum meyhanesine gittik ne içtim bir ay götürür
Ah canım ya çocuk anne baba sorumluluk çok tabiKiz ben çay içmeye bile zor gidiyorum
10 seneye evlilik de dahil bu bir.Ben Mustafa’ya 10 sene bağışlamadım ve musti hiçbir zaman ailesinden veya kendisinden böyle görgüsüzlğk görmedim bana istediğim evi tutmuyor diye de adamı terk ettim seni çok manipüle etmişler eşim sana demiş ya bu tipine mi yazıldı senin diye ben ne ismail den ne Mustafa’dan hiçbir zaman böyle birşey görmedim hep beni motive edici her kadının duyması gereken güzel sözlerle hitap ederlerdi adamı öyle bir anlattın ailesini de cidden senin le bı hikaye bende birleşmiyor bu arada Mustafa’ya da ismailide ağıza alınmayacak hakaretler küfürler çıkmıştır ağzımdan yani cidden aşırı çirkefleşyiğim anlar oldu gene de ben sana gösterilen şu tavrı görmedim seninle ilgilenmemesi pc ile oynaması filan çoğu zaman adam göreve uykusuz giderdi diğeride öyle bi kadının kendine buna yapması bunu bitirmemesi devam ettirmesi ben anlayamıyorum gerçekten amacım yargılamak değil ama 1 değil 2 değil bunlara nasıl katlandın nasıl boşverip önüne bakmak varken bu tavırlarla yaşadın üstelik o kadar saçma şeyler yaşamışsın
Yok sen unutmazsın da ben mi yalan söylüyorum kız. 1.5 sene ayrıyıl nerde demişim bul göster. 10 senedir adamı tanıyorum 3 senedir de evliyiz, 10 yılın içine dahil. Kaçırmışsın sen oraları.Hayır burada Çisem 5 sene dedi sende 10 sene üzerine evlendim dedin bende 10 sene nedir hiç mi sorgulamadın ilişkiyi dedim üniversite filan dedin sonra bir ara kafan Güzelkent gene böyle 10 seneye evlilik te dahil 3 sene de evli kaldık ama 1.5 senedir filanda heralde ayrısınız dava açacak durumun yoktu ben birşeyi kolay kolay unutmam çünkü
Kimse sana anlat demedi kendin anlattın dinledik ayrıca sen anlattın ben adamı tanımam etmem görsem bilmem ben seni üzdüğü için bilendim ki zaten onca sene bir arkadaşıyla bile tanıştırmamış seni bunları sen kendin anlattın ben bilmem muneccin değilim senşn anlattıklarınla bizim samimiyetimize güvenerek bende koskoca 10 sene üzerine nasıl buna katlandın zaten en basında da bunu anlayamadım hala anlayamadım bemde hayatımda birilerinin bana bakmasını istesem hayatımı çalışarak değil birilerinin üzerinden geçinirdim hayatımda evleneceğim insanın mevcutta sahip olduğum hayat şartlarımın altında olmamasını istemem çol normal sonra diğer kadınlar gibi bi başıma duvarlara sarılıp ağlamak hoş olmaz ailenin önemini hala kavrayamamışsın ama sonuç olarak o adamın öyle bir ailesi varken senınde aldığın sonuç anlattıkların onun üzerinden gidiyor bilimsel makale yazıyorsun ya insan beyni iyi biliyorsun oğlanın annesi de görgüsüz teyzesinde ne yazıkkı sana yarısını veririm dediğin halde bile istediğin arabayı kiralamayan hatta sana takılan seylerı geri vermek isteyen benim ailem diyen sen olmasanda bunlar olacaktı diyip seni bostan korkuluğu yerine koyan bir adam var ortada tıpkı annesi ve teyzesi gibi birşeylerdrn ders çıkarmak önemli ben bir ilişkiyi istemiyor ve bitiriyorsam karşımdaki insan da kafama silah dayayarak zorla beni o ilişkinin içinde tutamaz ayrıca ilişkiler karşılıklı olur tek taraflı olmuyor ne yazıkkı sonra ısınmak için başka şeylere sarılmak zorunda kalıyor insan10 seneye evlilik de dahil bu bir.
Özel hayatımın tüm detaylarını da burada herkese açık alanda yazmayacağım bu iki.
Ailenin görgüsüzlüğü beni bağlamaz o onların ayıbı ben eşime bakarım bu üç.
Teyzesine göre adam seçmiyorum, seçene de kahkahayla gülerim bu dört.
Bu tipine mi yazıldı demedi, senin neyine bakıyor dedi, bu olay da daha birkaç ay önce oldu, 10 yıl boyunca oluyormuş anlatıyorsun demek ki anlamamışsın. Sizin samimiyetinize inanarak anlattığım anılarımı bu şekilde karikatürize etmene izin vermem bu beş.
Ben de hayatma giren erkeklere "bana baksın gözüyle" bakmadığım için tercihlerimi maddiyat üzerine yapmıyorum. Ama başka sebeplerle hayat şartları işte ben de yanıldım. Sen de madem yanlış yapmadığını düşünüyorsan adamlarda dış görünüşüne bu kadar hayransa tutsaymış sana o evi o zaman. Demek ki öyle olmuyor ilişkiler. Biraz da anlayış, hassasiyet lazım di mi?
Merak etme çok meraklı değilim zatenBir daha benim hayatımla ilgili tek yorum yapmazsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?