- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.181
Her detayı anlatmadım işte onu söylüyorum anlıyor musun? Size bazı anılarımı anlattım, gel de beni vur yargıla diye değil gülüp eğlenelim diye.Kimse sana anlat demedi kendin anlattın dinledik ayrıca sen anlattın ben adamı tanımam etmem görsem bilmem ben seni üzdüğü için bilendim ki zaten onca sene bir arkadaşıyla bile tanıştırmamış seni bunları sen kendin anlattın ben bilmem muneccin değilim senşn anlattıklarınla bizim samimiyetimize güvenerek bende koskoca 10 sene üzerine nasıl buna katlandın zaten en basında da bunu anlayamadım hala anlayamadım bemde hayatımda birilerinin bana bakmasını istesem hayatımı çalışarak değil birilerinin üzerinden geçinirdim hayatımda evleneceğim insanın mevcutta sahip olduğum hayat şartlarımın altında olmamasını istemem çol normal sonra diğer kadınlar gibi bi başıma duvarlara sarılıp ağlamak hoş olmaz ailenin önemini hala kavrayamamışsın ama sonuç olarak o adamın öyle bir ailesi varken senınde aldığın sonuç anlattıkların onun üzerinden gidiyor bilimsel makale yazıyorsun ya insan beyni iyi biliyorsun oğlanın annesi de görgüsüz teyzesinde ne yazıkkı sana yarısını veririm dediğin halde bile istediğin arabayı kiralamayan hatta sana takılan seylerı geri vermek isteyen benim ailem diyen sen olmasanda bunlar olacaktı diyip seni bostan korkuluğu yerine koyan bir adam var ortada tıpkı annesi ve teyzesi gibi birşeylerdrn ders çıkarmak önemli ben bir ilişkiyi istemiyor ve bitiriyorsam karşımdaki insan da kafama silah dayayarak zorla beni o ilişkinin içinde tutamaz ayrıca ilişkiler karşılıklı olur tek taraflı olmuyor ne yazıkkı sonra ısınmak için başka şeylere sarılmak zorunda kalıyor insan
İsabet olurMerak etme çok meraklı değilim zaten
İsabet olur
Ayrıca ben gerçekten hiçbirşey unutmam beynim çok farklı çalışıyor emin olmak için geçmiş mesajlara gittim ve kendin orada benimki 10 yıllık ilişki sonrası evlilikti yazmışsın. Sonra öyle dedin sonra böyle ha sorun değil ama bana senşn hafızan kuvvetli ben mi yalan söylüyorum derken beni yalancılıkla yargılıyorsun sen ne söylersen ben onu bilirim yoksa ne seni ne hayatını bilirim bişeyleri sen anlattığın kadar bilirim al işte bak mesajına kimin hafızası yanılıyor kım doğru herneyse herkese iyi geceler diliyorum kimseyi kırmak istemem
Ben zaten sana dedim ki ilk 10 yıl üzerine dedin sonra kafan güzeller evlilikle beraber 10 yıl dedin 3 senedir şöyle bölü evine öyle dedin bir böyle dedin dedim
Yahu neyi zorluyorsun şu an gördün işte konuşmanın devamında bir düzeltme var ve bunu demişim. Senin hafızan öncekini hatırlıyor da bunu mu hatırlamıyor. Uzatmasak ha? Gördün işte eksik hatırladığını, konu kapansın.Ben zaten sana dedim ki ilk 10 yıl üzerine dedin sonra kafan güzeller evlilikle beraber 10 yıl dedin 3 senedir şöyle bölü evine öyle dedin bir böyle dedin dedim
Bu alanı ben açtım canım, neden açtım biliyor musun? her konuda birileri birilerini yargılıyor, kırıyor incitiyor diye. Hatta bugün yeni gelen arkadaşa ne dedim, yargılayana kürekle vuruyoruz falan diye. Ama ne oluyorsa bir şekilde geliyor başıma yine. Lütfen diyorum ya lütfen gerçektenKızlar yapmayın böyle biz burada birbirimizi yargılamadan gülüp eğlenelim kafamızı dağıtalım diye toplanmadık mı?
Her birimizin yaşadığı ayrı zor, herkesin kendi çapında sıkıntıları var. Valla ben buraya bakınca biraz nefes alıyorum. Bazen dertleşiyoruz birbirimizi anladığımızı görüp mutlu oluyorum, bazen geyik yapıyoruz kafam dağılıyor yine mutlu oluyorum. N'olur bozmayalım bunu
Sen düzeltmedin ilk öyle dedin sonra farklı dedin ben sordumda söyledin ben uyduruyormuşum gibi lanse oluyorum herneyse birşey uzatmıyorum sadece doğam gereği haksızlığa gelemiyorum. Yalancılığa asla gelemiyorumYahu neyi zorluyorsun şu an gördün işte konuşmanın devamında bir düzeltme var ve bunu demişim. Senin hafızan öncekini hatırlıyor da bunu mu hatırlamıyor. Uzatmasak ha? Gördün işte eksik hatırladığını, konu kapansın.
Eki Görüntüle 3026873
Sonuçta sonradan sen bu mesajı da okumadın mı? daha hala 10 yılın üstüne evlenmişim gibi anlatıp duruyorsun. Her şey ortada, uzatmaya lüzum yok. Kimseye yalan borcum yok benim. Sana yalan söylüyorsun da denmedi. Eksik hatırlıyorsun dedim ben.Sen düzeltmedin ilk öyle dedin sonra farklı dedin ben sordumda söyledin ben uyduruyormuşum gibi lanse oluyorum herneyse birşey uzatmıyorum sadece doğam gereği haksızlığa gelemiyorum. Yalancılığa asla gelemiyorum
Herneyseeee uzatmanın anlamı yok sen öyle diyorsam öyledir sen doğrusun herşeyi sen bilirsinSonuçta sonradan sen bu mesajı da okumadın mı? daha hala 10 yılın üstüne evlenmişim gibi anlatıp duruyorsun. Her şey ortada, uzatmaya lüzum yok. Kimseye yalan borcum yok benim. Sana yalan söylüyorsun da denmedi. Eksik hatırlıyorsun dedim ben.
Eki Görüntüle 3026881
Kaç yıl evli olduğumu ben bilirim tabiHerneyseeee uzatmanın anlamı yok sen öyle diyorsam öyledir sen doğrusun herşeyi sen bilirsin
Cidden beni ilgilendirmiyor hayat senın haddim değil kimsenin hayatı herneyse .Kaç yıl evli olduğumu ben bilirim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?