Ahali Lokali

Her detayı anlatmadım işte onu söylüyorum anlıyor musun? Size bazı anılarımı anlattım, gel de beni vur yargıla diye değil gülüp eğlenelim diye.
Adamın istediğim arabayı kiralamaması bana o kadar ağır gelmiyor ben paraya o kadar önem vermem. Sen veriyorsan o senin tercihin, sen öyle devam et hayatına eğer doğru bir bakış açısı olduğunu düşünüyorsan. Beni bostan korkuluğu yerine koyan biri yok, o takı muhabbeti son aylarımızda geçmiş bir olaydır. Sen ilişkilerinde çok başarılısın ya sen de öyle devam et o zaman. Umarım benim yaşadıklarımı hayat sana yaşatmaz da çok mutlu olursun, senin yaşında kız kardeşim var çünkü seni onun gibi görüyordum. Canın sağ olsun.
Tekrar ediyorum son kez lütfen benim hayatımla ilgili tek bir yorum daha yapma, benim hayat anılarıma da lütfen sen cevap verme.

Ayrıca ben gerçekten hiçbirşey unutmam beynim çok farklı çalışıyor emin olmak için geçmiş mesajlara gittim ve kendin orada benimki 10 yıllık ilişki sonrası evlilikti yazmışsın. Sonra öyle dedin sonra böyle ha sorun değil ama bana senşn hafızan kuvvetli ben mi yalan söylüyorum derken beni yalancılıkla yargılıyorsun sen ne söylersen ben onu bilirim yoksa ne seni ne hayatını bilirim bişeyleri sen anlattığın kadar bilirim al işte bak mesajına kimin hafızası yanılıyor kım doğru herneyse herkese iyi geceler diliyorum kimseyi kırmak istemem

T Theseaanchor devamına da bak konuşmanın, sen sordun hatta 10 yıl ne çok fazla ben dayanamam diye.. devamında düzelttim.

ayrıca 10 yıl da ilişki yaşarım ben. Evlilik meraklısı değilim. Bana sorun değil. İnsanca ilişki yaşamanın yılı olmaz, 20 yıl da yaşarım. Senin 10 yıl beklememe kuralın seni bağlar, herkesin hayat görüşü farklı, sana yargılama hakkını vermez

Al sana senin hafızan:
Beynin çok farklı çalışıyormuş cidden

Kızlar yapmayın böyle biz burada birbirimizi yargılamadan gülüp eğlenelim kafamızı dağıtalım diye toplanmadık mı?
Her birimizin yaşadığı ayrı zor, herkesin kendi çapında sıkıntıları var. Valla ben buraya bakınca biraz nefes alıyorum. Bazen dertleşiyoruz birbirimizi anladığımızı görüp mutlu oluyorum, bazen geyik yapıyoruz kafam dağılıyor yine mutlu oluyorum. N'olur bozmayalım bunu

Ben zaten sana dedim ki ilk 10 yıl üzerine dedin sonra kafan güzeller evlilikle beraber 10 yıl dedin 3 senedir şöyle bölü evine öyle dedin bir böyle dedin dedim
Yahu neyi zorluyorsun şu an gördün işte konuşmanın devamında bir düzeltme var ve bunu demişim. Senin hafızan öncekini hatırlıyor da bunu mu hatırlamıyor. Uzatmasak ha? Gördün işte eksik hatırladığını, konu kapansın.

Bu alanı ben açtım canım, neden açtım biliyor musun? her konuda birileri birilerini yargılıyor, kırıyor incitiyor diye. Hatta bugün yeni gelen arkadaşa ne dedim, yargılayana kürekle vuruyoruz falan diye. Ama ne oluyorsa bir şekilde geliyor başıma yine. Lütfen diyorum ya lütfen gerçekten

Herneyse mesaj daha zaten sana dedim bir öyle söyledin bir böyle benide ilgilendirmez kimsenin hayatı senide vurmak gibi bi niyetim yok nasıl ben yanlış düşüncede olduğumda sen veya diğer bacılarımız yanlışsın şöyle böyle diye bana değer verdikleri için tepki gösteriyorsa bende öyle tepki gösteriyorum sen ne anlatırsan onu bilirim anlattıklarında hazmedilmesi güç olduğu için bu kadar anlam veremiyorum seni görmek istediğim konum la seni koydukları konum ve buna göz yumman beni deli etti benim hayatımda ilişkinin değeri olsaydı yaşadığım coğrafyada herkes 18 inse evleniyor arkadaslarımın 3 er 5 er bebesi bar benim için ilişki kafası çok önceden bitti beklentim iyi zaman geçsin o kadar yarını bile düşünmek birinden beklentiye girmek birine bağlanmak vs bunlar benden uzak bende zaten maddiyata çok değer verseydim onca zaman çalışıp tek celsede aldığım telefonumu kolyemı satmazdım sırf erkek arkadaşım için hatta sırf gene bı muhabbetlere girmeyim diye yanık ayağımla bile çalıştım rapor almamak için ha şimdi umrumda olmaz kimse için kılımı kıpırdatmam şuanda beklentim sadece mevcut imkanlarımı sağlayabilmek ailem olmadan da yani eskisi gibi çalışma hayatı istiyorum. Erkek de çok sorun değil elini salladığın yer erkek zaten bunlara çok prim vermemek lazım bazen içine atıp gitmen gerektiği yerde gitmek gerek bu benim düşüncem herkesle bir olamaz

Ben bana hiç uymayan yaşam tarzlarına bile gülümseyerek bakıyorum, onu yaşayan kişinin hayat öyküsünü detaylarını bilmediğim için sarılmaya çalışıyorum. Neden başıma bu geliyor peki dersiniz?

Sen düzeltmedin ilk öyle dedin sonra farklı dedin ben sordumda söyledin ben uyduruyormuşum gibi lanse oluyorum herneyse birşey uzatmıyorum sadece doğam gereği haksızlığa gelemiyorum. Yalancılığa asla gelemiyorum

Arkadaşlar bizim hayatlarımız bir noktada kesişti,hepimizin kendine göre dertleri tasaları var ki hepimiz bir fal sitesi vasıtası ile tanıştık.Hiçbirimiz birbirimizin hayatlarını yargılama,sorgulama hakkına sahip değiliz ve biz birbirimizin yaralarına bir nebze olsun iyi gelmek için buradayız.Lütfen birbirimizin hayatlarına saygı gösterelim.

Sonuçta sonradan sen bu mesajı da okumadın mı? daha hala 10 yılın üstüne evlenmişim gibi anlatıp duruyorsun. Her şey ortada, uzatmaya lüzum yok. Kimseye yalan borcum yok benim. Sana yalan söylüyorsun da denmedi. Eksik hatırlıyorsun dedim ben.

Herneyseeee uzatmanın anlamı yok sen öyle diyorsam öyledir sen doğrusun herşeyi sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…