Ahali Lokali

Annem çok mükemmeliyetçi bir insan o yüzden çocukluğum ve gençliğim hep eleştirilerle geçti benim.Hâlâ daha eleştiriyor kadın ya☹.
Benimki de öyle ama en çok kahrımı a o çekti..o yuzden bazen sinirleniyorum sonra içim içimi yiyor kimseye yapmadığım yalakalığı yapıyorum hemen...

Benimki de öyle ama en çok kahrımı a o çekti..o yuzden bazen sinirleniyorum sonra içim içimi yiyor kimseye yapmadığım yalakalığı yapıyorum hemen...
Anneler öyleler ya,ben de çok sinirleniyorum.Söyleniyor söyleniyor,beni tahrik ediyor,tepki gösterince ben suçlu oluyorum.Sonra yine yalakalık yapıp,kendimi affettirmeye çalışırken buluyorum kendimi.

bu evde obje işine ağırlık verdim..mandarin ördeği objeleri çok pahalı benim istediklerimden ama kuğu objesine taktım şimdi..çok güzel bir tablo buldum onu alacağım...

Kızlar birkaç günlük bir tatil ayarlamak istiyorum ama fiyatlar aşırı uçuk ya,şimdiden rezervasyon yaptırmak lazım ama eşimin izin günleri belli değil daha.Cok çok bunaldım ya

Kızlar birkaç günlük bir tatil ayarlamak istiyorum ama fiyatlar aşırı uçuk ya,şimdiden rezervasyon yaptırmak lazım ama eşimin izin günleri belli değil daha.Cok çok bunaldım ya
Tatil planı düşünmek bile güzel :) nasıl bir şey düşünüyorsun canım? Deniz kenarı falan mı yoksa böyle daha doğayla iç içe bir şey mi

Tatil planı düşünmek bile güzel :) nasıl bir şey düşünüyorsun canım? Deniz kenarı falan mı yoksa böyle daha doğayla iç içe bir şey mi
Valla her ikisi bir arada olsun kanka,Fethiye istiyorum daha çok,bakalım inşallah ayarlayabilirim uygun yollu birşeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…