- 18 Şubat 2018
- 13.585
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.734
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.401
Ayy evet,ben de öyleyim.Ben de mesela annemle daha çok çatişirim ama babama hiç kıyamamoyy ..kıyamam....sana birşey diyeyim mi..yaş aldıkça bende çok yumuşuyorum...kesin benim çocuğumda alsa ağlarım bir süre sonra...
terazinin kendine özgü bir çekiciliği vardır...ya saçları ya gözleri ya cildi birşeyi çeker insanı...ondan da var bak sende...bilmiyorum ki işte yapıştırdım öyle kafama göre
babalar annelere ykılıp hiç kötü olmuyorlarda ondan...ama bende kıyamam...Ayy evet,ben de öyleyim.Ben de mesela annemle daha çok çatişirim ama babama hiç kıyamam
Annem çok mükemmeliyetçi bir insan o yüzden çocukluğum ve gençliğim hep eleştirilerle geçti benim.Hâlâ daha eleştiriyor kadın ya☹.babalar annelere ykılıp hiç kötü olmuyorlarda ondan...ama bende kıyamam...
Benimki de öyle ama en çok kahrımı a o çekti..o yuzden bazen sinirleniyorum sonra içim içimi yiyor kimseye yapmadığım yalakalığı yapıyorum hemen...Annem çok mükemmeliyetçi bir insan o yüzden çocukluğum ve gençliğim hep eleştirilerle geçti benim.Hâlâ daha eleştiriyor kadın ya☹.
Anneler öyleler ya,ben de çok sinirleniyorum.Söyleniyor söyleniyor,beni tahrik ediyor,tepki gösterince ben suçlu oluyorum.Sonra yine yalakalık yapıp,kendimi affettirmeye çalışırken buluyorum kendimiBenimki de öyle ama en çok kahrımı a o çekti..o yuzden bazen sinirleniyorum sonra içim içimi yiyor kimseye yapmadığım yalakalığı yapıyorum hemen...
Ben de :) anneme bir şekilde hiç kıyamıyorum, o bunu bilmiyor ama ona göre çok soğuk duruyor olabilirim bilmiyorumBenimki de öyle ama en çok kahrımı a o çekti..o yuzden bazen sinirleniyorum sonra içim içimi yiyor kimseye yapmadığım yalakalığı yapıyorum hemen...
bolluk bereket için de obje al da giden paranın yeri dolsun :))) pragmatist yaklaşımbu evde obje işine ağırlık verdim..mandarin ördeği objeleri çok pahalı benim istediklerimden ama kuğu objesine taktım şimdi..çok güzel bir tablo buldum onu alacağım...
ya sen kiminle dansediyorsun...onun içinde aktardan karışım aldımbolluk bereket için de obje al da giden paranın yeri dolsun :))) pragmatist yaklaşım
ne kadar kaldı bitmesine? 1-2 haftaya biter yaya sen kiminle dansediyorsun...onun içinde aktardan karışım aldımya şu evden çalışma bitse de bende normale dönsem
Kolaylıklar diliyorum canımBebişler selamİşler yine çok bu ara o yüzden giremiyorum
Ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı, en kısa zamanda aranıza döneceğim
Kolay gelsin canım benimBebişler selamİşler yine çok bu ara o yüzden giremiyorum
Ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı, en kısa zamanda aranıza döneceğim
Tatil planı düşünmek bile güzel :) nasıl bir şey düşünüyorsun canım? Deniz kenarı falan mı yoksa böyle daha doğayla iç içe bir şey miKızlar birkaç günlük bir tatil ayarlamak istiyorum ama fiyatlar aşırı uçuk ya,şimdiden rezervasyon yaptırmak lazım ama eşimin izin günleri belli değil daha.Cok çok bunaldım ya
Kolaylıklar diliyorum canım
Çok sağolun canlarımKolay gelsin canım benim
Valla her ikisi bir arada olsun kanka,Fethiye istiyorum daha çok,bakalım inşallah ayarlayabilirim uygun yollu birşeyler.Tatil planı düşünmek bile güzel :) nasıl bir şey düşünüyorsun canım? Deniz kenarı falan mı yoksa böyle daha doğayla iç içe bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?