- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.421
Dur bak fethiyede bir yer vardı gitmek istediğim bir türlü kısmet olmamıştı, adını bulup yazayımValla her ikisi bir arada olsun kanka,Fethiye istiyorum daha çok,bakalım inşallah ayarlayabilirim uygun yollu birşeyler.
Bekliyorum kankaDur bak fethiyede bir yer vardı gitmek istediğim bir türlü kısmet olmamıştı, adını bulup yazayım
Hah buldum, pastoral vadi adı, bir bak yani belki kafandaki atmosfer farklıdır bilmiyorum, sadece öneri olsun istedim, organik mutfakları falan da varDur bak fethiyede bir yer vardı gitmek istediğim bir türlü kısmet olmamıştı, adını bulup yazayım
Çok teşekkür ederim canım benimWebsitesi var orada bakarsan konaklama şekilleri yazıyor, oda veya taş ev kiralayabiliyorsun çiftliğin içinde, fiyatları da yazıyor
Çocuklar için bu yazı da atlatmak istiyoruz yaz okulu masrafı falan çıkmasın diye ama çok bunaldım çok hantallaştım..inanılmaz...ne kadar kaldı bitmesine? 1-2 haftaya biter ya
Canım su gibi hallolsun işlerin...Bebişler selamİşler yine çok bu ara o yüzden giremiyorum
Ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı, en kısa zamanda aranıza döneceğim
iptale karşı sigortalı olanlardan yaptır aşağı yukarı ay olarak biliyorsan...o zaman ücret almadan istediğin gibi ayarlıyorlar bir sorun çıktığında...ben ets den yıllardır memnunum..iptal olsun,değişiklik,para iadesi vs çok güvenilir bir yer.. pandemide iptal etmek zorunda olduğumuz tatillerde başka acenteleri kullandığımız arkadaşlar aylarca bekledi ücret iadesi için benim 2 iş günü içinde hesabımdaydı..Kızlar birkaç günlük bir tatil ayarlamak istiyorum ama fiyatlar aşırı uçuk ya,şimdiden rezervasyon yaptırmak lazım ama eşimin izin günleri belli değil daha.Cok çok bunaldım ya
Ben hepinizden önce atladım ,baktım ki...bu sene tatile çıkamayacağım büyük ihtimalleWebsitesi var orada bakarsan konaklama şekilleri yazıyor, oda veya taş ev kiralayabiliyorsun çiftliğin içinde, fiyatları da yazıyor
Tabi ki güvenilirlik çok önemli,bu şekilde Seyehat acenteleri ile dolandırılan,gittiğinde öyle bir otel bulamayan çok insan var.Valla biraz uygun,hersey dahil bir yer bakıyorum ama bakıyorum sadece şimdilikiptale karşı sigortalı olanlardan yaptır aşağı yukarı ay olarak biliyorsan...o zaman ücret almadan istediğin gibi ayarlıyorlar bir sorun çıktığında...ben ets den yıllardır memnunum..iptal olsun,değişiklik,para iadesi vs çok güvenilir bir yer.. pandemide iptal etmek zorunda olduğumuz tatillerde başka acenteleri kullandığımız arkadaşlar aylarca bekledi ücret iadesi için benim 2 iş günü içinde hesabımdaydı..
reklam için para verseler bu kadar olmazdı bu arada..
hem uygun hem herşey dahil bizim ev var bacım..buyrun gelin beklerim...sana da değişiklik olurTabi ki güvenilirlik çok önemli,bu şekilde Seyehat acenteleri ile dolandırılan,gittiğinde öyle bir otel bulamayan çok insan var.Valla biraz uygun,hersey dahil bir yer bakıyorum ama bakıyorum sadece şimdilik
Nerede evin,denize yakınsa neden olmasınhem uygun hem herşey dahil bizim ev var bacım..buyrun gelin beklerim...sana da değişiklik olur
Nerede evin,denize yakınsa neden olmasın?Ya iki sene önce Kuşadası'nda 3 yıldızlı,hersey dahil bir otelde kalmıştık,yemekleri ve hizmeti pek ahım şahım değildi ama dışarıdan yemeye kalkmak çok daha masraflı oluyor.
bostancı sahile çok yakın kuzum...animasyon falan da yaparım ,çocuklara çocuk klübü vs..hallederiz...Nerede evin,denize yakınsa neden olmasın?Ya iki sene önce Kuşadası'nda 3 yıldızlı,hersey dahil bir otelde kalmıştık,yemekleri ve hizmeti pek ahım şahım değildi ama dışarıdan yemeye kalkmak çok daha masraflı oluyor.
Iste öyle temiz olsun,yemekleri yenebilecek düzeyde olsun,yok animasyon,sauna,masaj falan gibi beklentilerimiz yokkuşadasında çok güzel biryere gitmiştim..çok lükstü ama bir arkadaşın indirimi vardı onun sayesinde gitmiştim...gerçekten güzel bir yer...
aynen dışarısı inanılmaz pahalı yemek içmekte,benim yavru pek iştahli valla...kaldığımız yerden daha pahalıya geliyor benim gittiğim yerlerde hep yemek...birde hep kızla başbaşa gidiyorum bir yere kadar eğlenebiliyoruz kös kös dönüyoruz sonra..azcık daha büyüse de bir orta noktada buluşsak artık...
Ben de Kocaeli'liyim,annemlere gittiğimizde gidip birkaç gün Kerpe'de kalıyoruz.Orayi ayrı seviyorum ben de.bostancı sahile çok yakın kuzum...animasyon falan da yaparım ,çocuklara çocuk klübü vs..hallederiz...
Ben anlamadım evitam ya :) evde çalışma derken ben tadilat falan sandım. Yaz okulu masrafı neden çıkıyor?Çocuklar için bu yazı da atlatmak istiyoruz yaz okulu masrafı falan çıkmasın diye ama çok bunaldım çok hantallaştım..inanılmaz...
Bostancıyı çok seviyorum. Ben de Kadıköyde doğdum ama kartal da büyüdüm :)bostancı sahile çok yakın kuzum...animasyon falan da yaparım ,çocuklara çocuk klübü vs..hallederiz...
Bak aklıma geldi Kocaeli'nde de böyle bir organik yaşam tatil köyü vardı, kerpedeydi. Gidecektim gidememiştim ona da. Bulayım onu daBen de Kocaeli'liyim,annemlere gittiğimizde gidip birkaç gün Kerpe'de kalıyoruz.Orayi ayrı seviyorum ben de.
Orası ayrı güzel biryer kanksm ama yazın apaçi dolu o yüzden,sonbahara yakın daha ideal oluyor.Istanbul'a da çok yakın olduğu için ipini koparan geliyor.O kadar güzel bir konumda ki,çam ormanları içinde muhteşem bir denizi var.Bak aklıma geldi Kocaeli'nde de böyle bir organik yaşam tatil köyü vardı, kerpedeydi. Gidecektim gidememiştim ona da. Bulayım onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?