- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.461
Evlenmedim sadece burada nahoş bi durum yaşandığı için girmeme kararı aldım burada insanların anlattığı özeli onlara bel altı vuruyormuşum gibi bi algı oluştu ama en başında aitlik konusu olduğunda ben kapım sonuna kadar açık istediğin zaman gel istediğin kadar kalabilirsin derken bunu içtenlikle söyledim ve gene bazı durumlarda birşeyler yazarken eleştirme olarak değilde ona yapılan bu tavırdan dolayı o insanlara atıfta bulundum ha birde bazen bende bazı noktalar uyuşmuyor bazı durumlar bana biraz garip geldi durumlar değil de aslında hani herşeye bütün olarak bakınca heralde Buda gerçek değil algısı oldu bende aslında bir nevi ama biz mağduru seven taraf olduğumuz için ben sadece düşüncelerimi belirtirken karşı tarafı mağdur etmiş gibi bi pozisyona düştüm halbuki bana konuşamalar alakasız geldi hoş beni de ilgilendirmez de sadece diğer arkadaşlar da beni hiç tanımıyor Muş gibi bi tavır sergilemesin anlayamadım burada iyi niyet yok biz burada dertlerimizi boş yere anlatmıyoruz size burada cinselliğime kadar paylaştım ve gayet şeffaf oldum ve arkadaşımızda bana ben hayatımı birbirlerine bel bağlayarak değil kendim kazanarak eşit yaşamaya çalıştım derken bana da para göz ve hayatımda ki insanları sanki para için alıyormuşum gibi bi durum oldu bem sadece beni gene ilgilendirmez bırada hepimiz herşeyi söylüyoruz konuya da girmiyorum üstü kapalı anlatıyorum ama gözümde çok farklı bi kadın profili olduğu için ve bazı olaylar anlatılınca aslında ben bi nevi bunşarın çok doğru olduğunu bile düşünmedim bunu da bu şekilde değil de hani nasıl ya yaş almışsın ve bu şekilde ben okurlen üzüldüm sen nasıl katlandın ki hiç tanımadığım bir inşam için gene hiç tanımadığım insanlara kin kustum ben burada üyeye eleştirmedim aslında sadece normal konuşmaları fikirleri anlattıklarıyla o anı adı altında anlattığı trajik olaylar maruz kaldığı şeylere onca zaman tahammül eden bana çok bağdaşmadı ha konu büyüdü büyüdü bende kendimi anlatamadım uzatmadım ve öyle de kaldı foruma da girmedim birşey de yapmadım :) herkesin keyfi yerinde olsun bende beni anlamayan ve bu şekilde yargılamayalım derlen olayı bile bilmeden yorum yapan sözde arakadaşlık adı altında çok olmak istemedim şurada en özel şeylerimi paylaştım ve kendimi paylaştım az çok beni o konumda görmeleri hoşuma gitmedi özellikle böyle hayatımı bir erkek ellerine bırakan bi kadın konumunda olmakta hoşuma gitmedi ve sadece kıyaslanan kişiler benim hayatımla kendi hayatını kıyaslaması için insan benim gibi olması lazım bende onun gibi ben zaten her zaman diyprım ben asla böyle olamadım gerçekten sabırlı olmak isterdim ama ben bir çok insanın göz yumduğu hareketlere göz yumamaıyorum gerçekten de üzücü hikayeleri anlatan ve buna katlanan ve sonuca ulaşamayan insanlara da üzülüyorum herneyse iyi kötü burada bi mesai harcadı beni merak ettiğin için teşekkür ederim burada olmayı düşünmüyorum hepimiz saygı saygı diyen insanlar olarak herkese huzurlu olduğu yerler diliyorum kendinize dikkat edin … hoşçakalın esen kalınT Theseaanchor nerede yahu...evlendin mi bacım ne yaptın?
Evlenmedim sadece burada nahoş bi durum yaşandığı için girmeme kararı aldım burada insanların anlattığı özeli onlara bel altı vuruyormuşum gibi bi algı oluştu ama en başında aitlik konusu olduğunda ben kapım sonuna kadar açık istediğin zaman gel istediğin kadar kalabilirsin derken bunu içtenlikle söyledim ve gene bazı durumlarda birşeyler yazarken eleştirme olarak değilde ona yapılan bu tavırdan dolayı o insanlara atıfta bulundum ha birde bazen bende bazı noktalar uyuşmuyor bazı durumlar bana biraz garip geldi durumlar değil de aslında hani herşeye bütün olarak bakınca heralde Buda gerçek değil algısı oldu bende aslında bir nevi ama biz mağduru seven taraf olduğumuz için ben sadece düşüncelerimi belirtirken karşı tarafı mağdur etmiş gibi bi pozisyona düştüm halbuki bana konuşamalar alakasız geldi hoş beni de ilgilendirmez de sadece diğer arkadaşlar da beni hiç tanımıyor Muş gibi bi tavır sergilemesin anlayamadım burada iyi niyet yok biz burada dertlerimizi boş yere anlatmıyoruz size burada cinselliğime kadar paylaştım ve gayet şeffaf oldum ve arkadaşımızda bana ben hayatımı birbirlerine bel bağlayarak değil kendim kazanarak eşit yaşamaya çalıştım derken bana da para göz ve hayatımda ki insanları sanki para için alıyormuşum gibi bi durum oldu bem sadece beni gene ilgilendirmez bırada hepimiz herşeyi söylüyoruz konuya da girmiyorum üstü kapalı anlatıyorum ama gözümde çok farklı bi kadın profili olduğu için ve bazı olaylar anlatılınca aslında ben bi nevi bunşarın çok doğru olduğunu bile düşünmedim bunu da bu şekilde değil de hani nasıl ya yaş almışsın ve bu şekilde ben okurlen üzüldüm sen nasıl katlandın ki hiç tanımadığım bir inşam için gene hiç tanımadığım insanlara kin kustum ben burada üyeye eleştirmedim aslında sadece normal konuşmaları fikirleri anlattıklarıyla o anı adı altında anlattığı trajik olaylar maruz kaldığı şeylere onca zaman tahammül eden bana çok bağdaşmadı ha konu büyüdü büyüdü bende kendimi anlatamadım uzatmadım ve öyle de kaldı foruma da girmedim birşey de yapmadım :) herkesin keyfi yerinde olsun bende beni anlamayan ve bu şekilde yargılamayalım derlen olayı bile bilmeden yorum yapan sözde arakadaşlık adı altında çok olmak istemedim şurada en özel şeylerimi paylaştım ve kendimi paylaştım az çok beni o konumda görmeleri hoşuma gitmedi özellikle böyle hayatımı bir erkek ellerine bırakan bi kadın konumunda olmakta hoşuma gitmedi ve sadece kıyaslanan kişiler benim hayatımla kendi hayatını kıyaslaması için insan benim gibi olması lazım bende onun gibi ben zaten her zaman diyprım ben asla böyle olamadım gerçekten sabırlı olmak isterdim ama ben bir çok insanın göz yumduğu hareketlere göz yumamaıyorum gerçekten de üzücü hikayeleri anlatan ve buna katlanan ve sonuca ulaşamayan insanlara da üzülüyorum herneyse iyi kötü burada bi mesai harcadı beni merak ettiğin için teşekkür ederim burada olmayı düşünmüyorum hepimiz saygı saygı diyen insanlar olarak herkese huzurlu olduğu yerler diliyorum kendinize dikkat edin … hoşçakalın esen kalın
Bu kadar donanımın ödül yerine cezalandırılması çok ilginç...nedeni vardır bununEveeet...
Son kalan 2 yerden biri daha an itibariyle ret verdi. Gene gece bana haram
çok haklı bende okuduğumda yüreğim sızladı...ama olayların içindeyken kaçırdığın bir nokta var senin ya...bu kadar çalışma vs... hayır yurtdışında olmasan başka birşey düşüneceğim ama yurtdışına kadar uzamaz herhalde bu işlerin ucu...anladın mı ne demek istediğimi?Çok haklı bir isyan değil mi sizce de?
Bende ADHD (dikkat eksikliği) durumu var bu sebeple okullarda standart sınama yöntemleri olan o testler yazılılar bende normal insanlardaki gibi olmuyor 10dk sonra dikkat gidiyor hatta 10 çok uzun bile söyledim, ve yapamıyorum süre bitiyor ben daha aklımı veremeden falan. Neyse bu durumum dolayısıyla benim sınav notlarım çok iddialı şeyler değil, ancak proje bazlı bir sınanmaya tabi tutulduğumda yüksek alıyorum. Bu akademik işlerde de sınav notlarımıza bakıyorlar, bu yüzden ben muhtemelen başvuran adaylar arasında aşağıya düşüyorum, notlarım sebebiyle.Bu kadar donanımın ödül yerine cezalandırılması çok ilginç...nedeni vardır bununruzgargulu_ başvururken eksik yaptığın birşey? yazman gerekirken yazmadığın birşey? gözden kaçan birşey olmalı ya...
Yurtdışında da adamcılık, torpil ve ırkçılık var. Her yerde yok tabii ama var.çok haklı bende okuduğumda yüreğim sızladı...ama olayların içindeyken kaçırdığın bir nokta var senin ya...bu kadar çalışma vs... hayır yurtdışında olmasan başka birşey düşüneceğim ama yurtdışına kadar uzamaz herhalde bu işlerin ucu...anladın mı ne demek istediğimi?
o bende de var ama seviyesi mi var bunun...hiç tedavi olmadım..şirkette uzun toplantılarda bana arada dolaşıp gelme izni verirler mesela...bir süre sonra odağımı kaybederim ,bakışlarım falan boşlaşır...ama bende süre yüksek 40 dakika 50 dakika kadar dayanabiliyorum...Bende ADHD (dikkat eksikliği) durumu var bu sebeple okullarda standart sınama yöntemleri olan o testler yazılılar bende normal insanlardaki gibi olmuyor 10dk sonra dikkat gidiyor hatta 10 çok uzun bile söyledim, ve yapamıyorum süre bitiyor ben daha aklımı veremeden falan. Neyse bu durumum dolayısıyla benim sınav notlarım çok iddialı şeyler değil, ancak proje bazlı bir sınanmaya tabi tutulduğumda yüksek alıyorum. Bu akademik işlerde de sınav notlarımıza bakıyorlar, bu yüzden ben muhtemelen başvuran adaylar arasında aşağıya düşüyorum, notlarım sebebiyle.
tamam bu biraz açıklıyor...bunun bir çözümü yok mu ya? diğer proje notların ortalaması alsaşar dengeler..ayrrı ayrı değerlendiriyorlar sanırım...buna önem vermeyen yerler var mıdır acaba? onu araştırmak lazım..Bende ADHD (dikkat eksikliği) durumu var bu sebeple okullarda standart sınama yöntemleri olan o testler yazılılar bende normal insanlardaki gibi olmuyor 10dk sonra dikkat gidiyor hatta 10 çok uzun bile söyledim, ve yapamıyorum süre bitiyor ben daha aklımı veremeden falan. Neyse bu durumum dolayısıyla benim sınav notlarım çok iddialı şeyler değil, ancak proje bazlı bir sınanmaya tabi tutulduğumda yüksek alıyorum. Bu akademik işlerde de sınav notlarımıza bakıyorlar, bu yüzden ben muhtemelen başvuran adaylar arasında aşağıya düşüyorum, notlarım sebebiyle.
benim için 10dk bile çok uzun öyle diyeyim sen anlao bende de var ama seviyesi mi var bunun...hiç tedavi olmadım..şirkette uzun toplantılarda bana arada dolaşıp gelme izni verirler mesela...bir süre sonra odağımı kaybederim ,bakışlarım falan boşlaşır...ama bende süre yüksek 40 dakika 50 dakika kadar dayanabiliyorum...
transkripte bakıyorlar, orada da işte not ortalamaları yazıyor, düşük değil benim ama gelenler 100 üzerinden 98-99 ile falan gelince :) benimki ister istemez aşağıda kalıyor 84 falan benim. Başvurduğum yerler de iddialı yerlerdi bu arada, belki düşük seviye okullara başvurmam gerekiyor bilmiyorum.tamam bu biraz açıklıyor...bunun bir çözümü yok mu ya? diğer proje notların ortalaması alsaşar dengeler..ayrrı ayrı değerlendiriyorlar sanırım...buna önem vermeyen yerler var mıdır acaba? onu araştırmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?