- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.501
Günaydın sebbo teşekkürler iyiyim sen nasılsın?Günaydınlar nasılsiniz canlar
Bnde iyim yatak keyfi yapıyorum yağan karın tadını çıkarıyorum bir yandan niyetliyim akşam olsada yemek yesem diyorumGünaydın sebbo teşekkürler iyiyim sen nasılsın?
Günaydın bebek, ben de karga bknu yemeden kalktım özel ders var diye, bitse de geri yatsam diye bekliyorumGünaydınlar nasılsiniz canlar
Allah kolaylık versin cnm bitirde uyu geri bnde birazdan uyucamGünaydın bebek, ben de karga bknu yemeden kalktım özel ders var diye, bitse de geri yatsam diye bekliyorum
zehir gibi kahve içtim gözlerim açılsın da ders anlatabileyim diye, bu sefer de uykum kaçtı cin gibi oldum, bakalım hayırlısıAllah kolaylık versin cnm bitirde uyu geri bnde birazdan uyucam
Bende kısır yaptım o gün burda konuşunca canım çektiydi.bugunde pazardan yeşillik alınca yapıverdimzehir gibi kahve içtim gözlerim açılsın da ders anlatabileyim diye, bu sefer de uykum kaçtı cin gibi oldum, bakalım hayırlısı
boş ver kanks ya içimiz sıcak olsun yeterGünaydın demeye gelmiştim ama öğle olmuşhava çok soğuk ya ne zaman ısınacak bu havalar
offfffff bana bunu yapmamalısınBende kısır yaptım o gün burda konuşunca canım çektiydi.bugunde pazardan yeşillik alınca yapıverdimyiyiverem garı
Bnde hala uyumadım birazdan uyucam insallahzehir gibi kahve içtim gözlerim açılsın da ders anlatabileyim diye, bu sefer de uykum kaçtı cin gibi oldum, bakalım hayırlısı
Seve seve canım en iyi yaptığım şey zatenofffffff bana bunu yapmamalısın
Ne olur benim yerime de göm
inş ben de öyle umut ediyorum kendim içinBnde hala uyumadım birazdan uyucam insallah
Sebbo ve sen üc saattir uyayacaksiniz bebeklerinş ben de öyle umut ediyorum kendim için
Ben de orada yaşasam benim de en iyi yaptığım şey yemek yemek olurduSeve seve canım en iyi yaptığım şey zaten
ya gelmiyor uykum, cin gibi kaldım, bari spor falan yapayım belki yorulup uyurumSebbo ve sen üc saattir uyayacaksiniz bebekler
UlañnnnnnnBende kısır yaptım o gün burda konuşunca canım çektiydi.bugunde pazardan yeşillik alınca yapıverdimyiyiverem garı
Seni bulacağam kankaSeve seve canım en iyi yaptığım şey zaten
Amma yazmışsınız Hee,hepsini okuya okuya zor geldimBugün gene kafayı çekmeye gidiyorum arkadaşla, gece size sarabilirim, sessize alın burayı
genelde ben saçmalıyorum ayık olmadığım için, benimkileri anlamaya çalışmadan geçebilirsinAmma yazmışsınız Hee,hepsini okuya okuya zor geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?