- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.481
Bu kadar moral bozukluğu yaşamaktansa başlangıç olarak 1 level daha düşüklere mi başvursan...sen zaten bir giriş yapsan yükselirsin zaten...transkripte bakıyorlar, orada da işte not ortalamaları yazıyor, düşük değil benim ama gelenler 100 üzerinden 98-99 ile falan gelince :) benimki ister istemez aşağıda kalıyor 84 falan benim. Başvurduğum yerler de iddialı yerlerdi bu arada, belki düşük seviye okullara başvurmam gerekiyor bilmiyorum.
evet belki de... Ama ben Türkiye'de hiçbir yere kabul almamıştım, onların da international açıdan levelı düşük aslında :) ama işte kabul edilmedim hiç. Hayal kırıklığım çok Evita ya, kırgınlığım çok, söyleyecek şeyim de çok da bakma susuyorum. Ne boş tiplerin kabul edildiğini gördüm. Oradan buradan araştırma konusu çalıp başvuru yapıp kabul aldılar, kendi fikirleri bile yok. Ben de mal gibi kendim üretip kendim yapıyorum, bir yerde de göründüğü yok, emekler boş.Bu kadar moral bozukluğu yaşamaktansa başlangıç olarak 1 level daha düşüklere mi başvursan...sen zaten bir giriş yapsan yükselirsin zaten...
Ben başka ülkedeyim, burada kar yok ama İstanbul'da tatil diye biliyorumSlm kızlar nasilsiniz nerelerde kar yağıyor ve tatil var bn tatilim şükür
Türkiye de farklı şeylerde var...bakma...torpilin en kötüsü burda...boş değildir o doludur merak etme...evet belki de... Ama ben Türkiye'de hiçbir yere kabul almamıştım, onların da international açıdan levelı düşük aslında :) ama işte kabul edilmedim hiç. Hayal kırıklığım çok Evita ya, kırgınlığım çok, söyleyecek şeyim de çok da bakma susuyorum. Ne boş tiplerin kabul edildiğini gördüm. Oradan buradan araştırma konusu çalıp başvuru yapıp kabul aldılar, kendi fikirleri bile yok. Ben de mal gibi kendim üretip kendim yapıyorum, bir yerde de göründüğü yok, emekler boş.
2-3 tane daha gelse kaldırabilir misin? çok yoğun olur mu?Ben başka ülkedeyim, burada kar yok ama İstanbul'da tatil diye biliyorum
kaldırırım ama bunlar hep freelance işler, yıl sonunda oturum için şirket üzerinden iş lazım2-3 tane daha gelse kaldırabilir misin? çok yoğun olur mu?
keşke gelse...
Sebbo ne karı biz burda nem görüyoruz hep unide de gormedim kar yaşadığım yerde deSlm kızlar nasilsiniz nerelerde kar yağıyor ve tatil var bn tatilim şükür
Ben saf gibi antakyaya ilk ziyaretimi temmuz ayında yapmıştımSebbo ne karı biz burda nem görüyoruz hep unide de gormedim kar yaşadığım yerde de
Ne demek istediğimi en iyi sen anlarsın canimmmm tereyağı gibi ediyoruz burdaBen saf gibi antakyaya ilk ziyaretimi temmuz ayında yapmıştımallahım kaçacak delik aradım valla eridim ya
ay ama böyle bir şey yok ya 10 dk bile duramıyorsun, yerlileri alışkındır diye düşünüyordum ama değilmişNe demek istediğimi en iyi sen anlarsın canimmmm tereyağı gibi ediyoruz burda
Ne alışması canım kız uyutmuyor sıcak değil birde nem çok olduğu için yapış yapis oluyorsun darliyorsunay ama böyle bir şey yok ya 10 dk bile duramıyorsun, yerlileri alışkındır diye düşünüyordum ama değilmiş
Bu kısım ciğerimi parçaladı, canım benim bak, bilmiyorum nasıl diyeceğim ama ayrılmak zorundasın o evden, bunu bir şekilde yap. Yavaş yavaş hazırla kendini hem maddi hem manevi olarak ve git. Biliyorum ne kadar canımızı acıtsalar da bizde o öğretilmiş ana baba bırakılmaz vicdanı var. Seni anlıyorum çünkü ben de öyleyim. Ama bunu yapmazsan eğer, hayatta birini kurban etmiş olacaksın, kendini...
Ben de anne babama çoğu zaman ebeveynlik yapıyormuş hissine kapılıyorum, acı ama gerçek. Üst bir akıla tecrübeye ihtiyaç duyduğumda yalnız kalıyorum. Ya canım benim ya seninle oturup içmek istiyorum cidden, bunlar buradan değil yüzyüze konuşulacak şeyler. Bak, lütfen, kendini sıyır o ortamdan ne pahasına olursa olsun. Hazır hissetmen lazım, seni çok iyi anlıyorum, kendini kurban etmemeyi öğrenmek zorundasın. Her şeyden önce sen varsın unutma, anne baba da bir yere kadar. Önce sen! Onlara iyi gelmek istiyorsan da kendine öncelik vereceksin. İnanki böyle bozuk bir aile ilişkisindense, uzaklarında olup yılda birkaç kez görüşüp, sağlıklı bir ilişki kurmak en iyisi.
Kendini oradan çıkarmak için ne tarz bir yardıma ihtiyacın varsa bana mesajla da söyleyebilirsin. Gerçekten elimden geldiğince yardımcı olurum, tüm samimiyetimle söylüyorum
Ben eminim sen de zamanla her şeyi onaracaksıncok tesekkur ederim bu sıcak mesaj ıcın Gerçekten yüzyuze oturup konuşsak o kadar uzun ki konu.. yaralarımız ne kadar benzer insan geçmişe bakıp üstesinden geldiklerini gördukce guc alıyor ama sureklı ayağa kalkmak zorunda hissetmek de bir süre sonra cok yorucu oluyor. Desteğin ıcın cok tesekkur ederim, birbirimizi görmeden burada ne kadar da yakın olduk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?