Ahali Lokali

Bu kadar moral bozukluğu yaşamaktansa başlangıç olarak 1 level daha düşüklere mi başvursan...sen zaten bir giriş yapsan yükselirsin zaten...

Bu kadar moral bozukluğu yaşamaktansa başlangıç olarak 1 level daha düşüklere mi başvursan...sen zaten bir giriş yapsan yükselirsin zaten...
evet belki de... Ama ben Türkiye'de hiçbir yere kabul almamıştım, onların da international açıdan levelı düşük aslında :) ama işte kabul edilmedim hiç. Hayal kırıklığım çok Evita ya, kırgınlığım çok, söyleyecek şeyim de çok da bakma susuyorum. Ne boş tiplerin kabul edildiğini gördüm. Oradan buradan araştırma konusu çalıp başvuru yapıp kabul aldılar, kendi fikirleri bile yok. Ben de mal gibi kendim üretip kendim yapıyorum, bir yerde de göründüğü yok, emekler boş.

Türkiye de farklı şeylerde var...bakma...torpilin en kötüsü burda...boş değildir o doludur merak etme...

ay ama böyle bir şey yok ya 10 dk bile duramıyorsun, yerlileri alışkındır diye düşünüyordum ama değilmiş
Ne alışması canım kız uyutmuyor sıcak değil birde nem çok olduğu için yapış yapis oluyorsun darliyorsunnisanda başlar kasım ortasına kadar kavurucu sıcaklar sonrada yağmur kışı pek yok ılık hava.

cok tesekkur ederim bu sıcak mesaj ıcın Gerçekten yüzyuze oturup konuşsak o kadar uzun ki konu.. yaralarımız ne kadar benzer insan geçmişe bakıp üstesinden geldiklerini gördukce guc alıyor ama sureklı ayağa kalkmak zorunda hissetmek de bir süre sonra cok yorucu oluyor. Desteğin ıcın cok tesekkur ederim, birbirimizi görmeden burada ne kadar da yakın olduk biz

Ben eminim sen de zamanla her şeyi onaracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…