- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.881
Cok uygunmuş pampisim7 kredi kankito,sadece tarot ve katına bakıyor.
ya gene kredi vermiyor sistem hay ben bu sistemin, ne olmuş bu tellweye ya7 kredi kankito,sadece tarot ve katına bakıyor.
Sistemden destek kutusuna mesaj yaz canım kredi yukleyemiyorum diye.ya gene kredi vermiyor sistem hay ben bu sistemin, ne olmuş bu tellweye ya
Ya onu bende bugün farkettim yorumculara bakarken sanki aynı kişi gibi gelmişti sonra dedim bende iyice septik oldum dedim kendi kendimeKızlar bir de şeyi fark ettim tellwede, helin1981 ile lotus27 nin tipleri ne kadar benziyor, anne-kız gibi ya da abla-kardeş :)))
ya o aynı kişi de olabilir aynenYa onu bende bugün farkettim yorumculara bakarken sanki aynı kişi gibi gelmişti sonra dedim bende iyice septik oldum dedim kendi kendime
Hersey olabilirya o aynı kişi de olabilir aynen
Halin'e baktirdim ama diğerini bilmiyorum bebito.ya o aynı kişi de olabilir aynen
Aaaaa helin1981 online lotus27cikmis gün içiHalin'e baktirdim ama diğerini bilmiyorum bebito.
Sen dedikten sonra yazdım, şimdi cevap geldi. Sistemde sorun yok diyor. Aracı firmayı arayıp bilgi alabilirsiniz diyor. Oldu canım bir de işim yok aracı firmayı aramaya para harcayacağım. İlgileri gözlerimi yaşarttı ciddenSistemden destek kutusuna mesaj yaz canım kredi yukleyemiyorum diye.
Ben hep sms ile alıyordum kredi bir sorun olmuyordu.cidden pek ilgililerSen dedikten sonra yazdım, şimdi cevap geldi. Sistemde sorun yok diyor. Aracı firmayı arayıp bilgi alabilirsiniz diyor. Oldu canım bir de işim yok aracı firmayı aramaya para harcayacağım. İlgileri gözlerimi yaşarttı cidden
ben de hep öyle alıyordum, bugüne kadar hiç sorun olmamıştı, ilk defa böyle oluyorBen hep sms ile alıyordum kredi bir sorun olmuyordu.cidden pek ilgililer((
Bidaha dene canimben de hep öyle alıyordum, bugüne kadar hiç sorun olmamıştı, ilk defa böyle oluyor
Birde fotosop yapmış anlaşılmasın diyeBu ikisinin bu kadar benzer olmasına ne diyorsunuz peki :)))))
uğraştığına değmemiş amaEn az on dk uğraşmıştır valla
Yemin etmiş bide tobeuğraştığına değmemiş amabak çakmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?