- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.861
Ayy kime attın
Bunlara attım şekerim ama gördüğün gibi işe yarar kimse yok içlerindeEcemedyum, zihninenerjisi, cheryto, Medyumjupiterian, medyum ayda ve Masal17 ye atmışım.
Baya da olmuş ya
Masal17, cheryto kötü, zihninenerjisi berbat, medyumayda ve ecemedyum eh işte, medyumjupiterian iyi diyebilirim.
İyi dediğim de uzun uzun yazmış emek vermiş diye yoksa soruma son birkaç cümlede cevap vermiş ama tutarlı geldi az şey söylemiş olsa da.
eminim bunların çoğu da başka falcıların ikinci-üçüncü hesapları falandır, haberimiz yok atıyoruz öyleBunlara attım şekerim ama gördüğün gibi işe yarar kimse yok içlerinde
Ya ahahahahha sen de nasıl da buluyorsun hepAhhh bu kız bir alem ya
Gün doğmadan neler doğar canım yaşıyorsak ümit vardır.cok iyi bilirim ekmek bulamadığımız zamanlar çok oldu yokluğu iyi bilirimben satın almak için demedim ama kiralık bile tutamıyorum :) ben tek yaşıyorum, bir de köpeğim var benim sorumluluğumda olan. Başımı sokacak dört duvara ve yiyecek ekmeğe ihtiyacım var, şu an sadece birikmişten yiyorum, birkaç aya o da bitecek ve ne yapacağım bilmiyorum, aslında birkaç ay sonra aç ve açıkta olacağım tam olarak.
Fal baktirma isteği var surekki kanka,direk karşıma çıkıyorYa ahahahahha sen de nasıl da buluyorsun hep
Bir promosyon atayim bendeFal baktirma isteği var surekki kanka,direk karşıma çıkıyor
ama nasıl 7/24 orada hep yaaFal baktirma isteği var surekki kanka,direk karşıma çıkıyor
ya bir de başka odaya koysanız ne ya hayvan kendi evinde hapis olsun ama sen özgür gez öyle mi, egoya kibire bak ya ıyy nasıl sinir oldum yaRöportaj Adam, Instagram: "Kedilerime laf eden misafirlerime yapmak istediğim."
484K likes, 3,940 comments - roportajadam, April 2, 2022: "Kedilerime laf eden misafirlerime yapmak istediğim.".www.instagram.com
Çok var bunlardan kanka,valla isteyen gelsin istemeyen gelmesin.İç sesim gibi olmuş videoya bir de başka odaya koysanız ya hayvan kendi evinde hapis olsun ama sen özgür gez öyle mi, egoya kibire bak ya ıyy nasıl sinir oldum ya
ayyy piremses yaaa güzelliğe bak şu kürkünün güzelliğine bak nasıl yumulasım geldiBak kızım totomu yesinler diyor
Yanıt geldi miBebitolar falalem diye birine attim,beklemedeyim.
Geldi geldi kanka,fena değil diyebilirim sadece.Yanıt geldi mi
Ayy o ne demek simdi iyi mi kötu muiç güveysinden halliceyiz bebek :) sen nasılsın?
ay ne kadar ki o ben de mi atsam :)))Geldi geldi kanka,fena değil diyebilirim sadece.
Valla ben de bilmiyorum iyi olmadığı kesin ama işte sabah akşam dua ediyorum allahım bana bir kapı aç ta şu boşanmayı gerçekleştireyim, köpüşümü alıp gideyim diye.Ayy o ne demek simdi iyi mi kötu muben de iyiyim sadece biraz halsizim acıktım ve susuzluktan azıcık basım agrıyor biraz uyusam iyi olurum sanırım ama uyuyamadım da. Su an tek motivasyonum akşama yeni aldığım elbiseyi giyip iftara gitmek
7 kredi kankito,sadece tarot ve katına bakıyor.ay ne kadar ki o ben de mi atsam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?