- 18 Şubat 2018
- 13.515
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.358
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.921
Iyiyiz kuzum,tatlı yiyiyorum benAhali burada mısınız? Nasıl vaziyetler?
afiyet şeker olsun bebek, ben de içsem mi diyorum birazIyiyiz kuzum,tatlı yiyiyorum ben
Çok sevindim bebito,inşallah gelmeye devam ederlerafiyet şeker olsun bebek, ben de içsem mi diyorum biraz
Bir tane daha öğrenci geldi de özel ders almak istiyormuş, sevindirik oldum :))
Sağol canım iyiyim sen nasılsın çok sevindim bol bol öğrenciler gelir inşallahAhali burada mısınız? Nasıl vaziyetler?
Oooyy Didoş'um hoşgeldin kuzumSağol canım iyiyim sen nasılsın çok sevindim bol bol öğrenciler gelir inşallah
Ay iki gündür yorgunluk var bende kolunu kaldiramiyorumLike atıp gidiyorsunuz insafsız kadınlar :) nerelerdesiniz, bir şeyler yazın bari...
Canimmmm hoş buldum nasılsın canım benimOooyy Didoş'um hoşgeldin kuzum
Iyiyim pampisim,yemek bulaşık falan filanCanimmmm hoş buldum nasılsın canım benim
Ellerine sağlık canım bende aynısından yaptım şimdi çay keyfine geçtim.:)Iyiyim pampisim,yemek bulaşık falan filan.Sen neler yaptın?
Ohhhh misssEllerine sağlık canım bende aynısından yaptım şimdi çay keyfine geçtim.:)
Oyy kıyamam dinlen bol bol o zaman. Ben de ne olsun kendime çıkış yolu arıyorum :) deli gibi iş arıyorumAy iki gündür yorgunluk var bende kolunu kaldiramiyorum(sende ne var ne yok kuzum
Geziniyorum öyle kuzum,sen neler yapıyorsun?Bebeklerimneler yapıyorsunuz?
Ben de boş boş bakınıyorum. Yine bi işe güce daldım, bahsetmişimdir belki bu ara konsantrasyon sorunları yaşıyorum odaklanamıyorum onun için zorladım kendimi. Biraz daha iyiyim şükür.Geziniyorum öyle kuzum,sen neler yapıyorsun?
Ağlama nöbetlerinden merhaba...Bebeklerimneler yapıyorsunuz?
Bende yorgunluktan geldiğim gibi uyumuşum. Şimdi de dönüp duruyorum uykum kaçtı tamamen.Bebeklerimneler yapıyorsunuz?
Yorgunluktan oluyor o ya yatınca hemen uyumayı hayal ediyorsun ama bi anda cin gibi oluyor insanBende yorgunluktan geldiğim gibi uyumuşum. Şimdi de dönüp duruyorum uykum kaçtı tamamen.Sen neler yapıyorsun canımmmm
Harap ettin kendini canım benim yaAğlama nöbetlerinden merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?