- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.661
Balayında yurtdışında neredesiniz???Ayy yemeden içmeden kesildim vallahi ayaküstü biseyler yiyorum kac gundurvalla her sey tamam koltuklarımı bekliyorum bi tek o da bu hafta gelecek sanırım. Tek tük mutfak eksikleri var ama onlarda zamanla alınacak. Balayıdan korkuyodum 1 hafta yurtdışında olucaz 1 hafta ege tarafında olucaz. Normalde 2 hafta yurtdışıydı maalesef kutlama bile cook pahallıya geldi yemekli alkollu olunca biraz zora soktu. Ama su an her sey cok iyi gidiyor vallahi nikah elbisem falan heep hazır artık gelinlik kiraladık bide albümde olsun diye yarında onun çekimi var sonra pazar gününü beklemek kalıyorr sadecee
Evet ben de merak ettim bunuBalayında yurtdışında neredesiniz???yoksaa benim bulunduğum ülke mi :))))
Maşallah ya..süper..neredeyse hazırsınAyy yemeden içmeden kesildim vallahi ayaküstü biseyler yiyorum kac gundurvalla her sey tamam koltuklarımı bekliyorum bi tek o da bu hafta gelecek sanırım. Tek tük mutfak eksikleri var ama onlarda zamanla alınacak. Balayıdan korkuyodum 1 hafta yurtdışında olucaz 1 hafta ege tarafında olucaz. Normalde 2 hafta yurtdışıydı maalesef kutlama bile cook pahallıya geldi yemekli alkollu olunca biraz zora soktu. Ama su an her sey cok iyi gidiyor vallahi nikah elbisem falan heep hazır artık gelinlik kiraladık bide albümde olsun diye yarında onun çekimi var sonra pazar gününü beklemek kalıyorr sadecee
En azından kaçabilenler olduğunu duyduğuma çok sevindim ya...yolu bahtı açık olsun öğrencilerin...Hoş buldum evita.Benim için de çok hassas. Sınıfimda Çin zulmünden kaçıp gelen ogrencilerim vardı onlar için panomuza asmistik gök renkli bayrağimizi .
aaa şu an duydum...var mıyız biz? sanki katılmamıştık sondakiler...Kızlar bugün eurovision var, izleyen var mı?
Yok, Türkiye yok maalesefaaa şu an duydum...var mıyız biz? sanki katılmamıştık sondakiler...
Yooo,nereden izliyorsun?Kızlar bugün eurovision var, izleyen var mı?
Amaan Türkiye kaç puan alacak diye bekleyip sonra standart sonucu almak için beklemesi güzeldi o yarışmanınYok, Türkiye yok maalesef
Burada yerel kanal veriyor canım. İnternetten eurovision live yazarsan izleyebilirsin bence. Şu ana kadar çıkan şarkılar çok bayıktı, beğenmedim hiç.Yooo,nereden izliyorsun?
Ahahahha aynenn ya en çok da Athena ya yanıyorum. O for real şarkısı gelmiş geçmiş en iyi eurovision şarkılarından ama sırf Türkiye'ye üst üste birincilik vermemek için harcadılar şarkıyı.Amaan Türkiye kaç puan alacak diye bekleyip sonra standart sonucu almak için beklemesi güzeldi o yarışmanın
tabi canım şarkıya bakılmıyor ki...bir ülke diğer ülkeye jest yapıyor...duruma göre ötekine cısss yapıyor vs vs...Ahahahha aynenn ya en çok da Athena ya yanıyorum. O for real şarkısı gelmiş geçmiş en iyi eurovision şarkılarından ama sırf Türkiye'ye üst üste birincilik vermemek için harcadılar şarkıyı.
Şebnem Paker'in şarkısı kazandığında ne kadar heyecan yapmıştık amatabi canım şarkıya bakılmıyor ki...bir ülke diğer ülkeye jest yapıyor...duruma göre ötekine cısss yapıyor vs vs...
işte biz çocukken heyecan yapıyorduk boş boş..sonra uyandık tabi
Aman geçmiş hep guzel geliyor...Eskiden büyükler hep geçmişten bahsederleri amaaan derdim...şimdi aynısını ben yapıyorum..Yaşlandık mı neŞebnem Paker'in şarkısı kazandığında ne kadar heyecan yapmıştık ama.Çok güzeldi o günler be..
Galiba yaşlandık EvitamAman geçmiş hep guzel geliyor...Eskiden büyükler hep geçmişten bahsederleri amaaan derdim...şimdi aynısını ben yapıyorum..Yaşlandık mı ne
Aynen öyle,neler gördük neler.Meteor düşse şaşırmayacak kıvama geldim artıktecrübelendik diyeyim
Valla cok inceleyemedim bakınca görücem artık ama cook begendim gibi hepsiniVuvvvhuuuu harikaaaaagüzelce dinlen fotoğraflarda muhteşem çık canimmmm
Valla almanya civarını düşündük hep ama en son iskandinavlarda karar verdikBalayında yurtdışında neredesiniz???yoksaa benim bulunduğum ülke mi :))))
Evet ben de merak ettim bunu
Evetttt harika yaa gerginliğimi attım gibi koltuklarımda geldi bugün yarın bi komple temizlik yapıp kapatıcam evi ahahahahMaşallah ya..süper..neredeyse hazırsın
Yaaa ne kadar güzel heyecanlarValla cok inceleyemedim bakınca görücem artık ama cook begendim gibi hepsini
Valla almanya civarını düşündük hep ama en son iskandinavlarda karar verdiknorveç,isviçre'ye gidicez finlandiya'yı da cok istiyorum ama hicbisey ayarlayamadık orası için bakalım orda belli olucak o muhtemelen gidilmez de oraya. Sende oralardaysan geliriz vallahi
Evetttt harika yaa gerginliğimi attım gibi koltuklarımda geldi bugün yarın bi komple temizlik yapıp kapatıcam evi ahahahah
Oyle gercekten ya felaket huzurluyumYaaa ne kadar güzel heyecanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?