Ahali Lokali

Balayında yurtdışında neredesiniz??? yoksaa benim bulunduğum ülke mi :))))

Maşallah ya..süper..neredeyse hazırsın

Hoş buldum evita. Benim için de çok hassas. Sınıfimda Çin zulmünden kaçıp gelen ogrencilerim vardı onlar için panomuza asmistik gök renkli bayrağimizi .
En azından kaçabilenler olduğunu duyduğuma çok sevindim ya...yolu bahtı açık olsun öğrencilerin...

Amaan Türkiye kaç puan alacak diye bekleyip sonra standart sonucu almak için beklemesi güzeldi o yarışmanın
Ahahahha aynenn ya en çok da Athena ya yanıyorum. O for real şarkısı gelmiş geçmiş en iyi eurovision şarkılarından ama sırf Türkiye'ye üst üste birincilik vermemek için harcadılar şarkıyı.

Ahahahha aynenn ya en çok da Athena ya yanıyorum. O for real şarkısı gelmiş geçmiş en iyi eurovision şarkılarından ama sırf Türkiye'ye üst üste birincilik vermemek için harcadılar şarkıyı.
tabi canım şarkıya bakılmıyor ki...bir ülke diğer ülkeye jest yapıyor...duruma göre ötekine cısss yapıyor vs vs...
işte biz çocukken heyecan yapıyorduk boş boş..sonra uyandık tabi

tabi canım şarkıya bakılmıyor ki...bir ülke diğer ülkeye jest yapıyor...duruma göre ötekine cısss yapıyor vs vs...
işte biz çocukken heyecan yapıyorduk boş boş..sonra uyandık tabi
Şebnem Paker'in şarkısı kazandığında ne kadar heyecan yapmıştık ama.Çok güzeldi o günler be..

Vuvvvhuuuu harikaaaaagüzelce dinlen fotoğraflarda muhteşem çık canimmmm
Valla cok inceleyemedim bakınca görücem artık ama cook begendim gibi hepsini
Balayında yurtdışında neredesiniz??? yoksaa benim bulunduğum ülke mi :))))
Valla almanya civarını düşündük hep ama en son iskandinavlarda karar verdik norveç,isviçre'ye gidicez finlandiya'yı da cok istiyorum ama hicbisey ayarlayamadık orası için bakalım orda belli olucak o muhtemelen gidilmez de oraya. Sende oralardaysan geliriz vallahi
Evet ben de merak ettim bunu

Maşallah ya..süper..neredeyse hazırsın
Evetttt harika yaa gerginliğimi attım gibi koltuklarımda geldi bugün yarın bi komple temizlik yapıp kapatıcam evi ahahahah

Yaaa ne kadar güzel heyecanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…