- 18 Şubat 2018
- 13.486
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.231
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.621
Ama ben 30 yaşıma kadar yarım tepsi börek gömüp,gram kilo almayan bir insandım.Şimdi kanıma dokunuyornutellayı çay kaşığı ile kaşıkla o zaman...çareler tükenmezz
Ve de çikolata çilek kombiniya ben de çikolatayla portakalı çok yakıştırırım...ikisi bir arada krema yapmışlar...en son onu kaşıkladım...çok güzeldi yaw....
kuzum ben 5 kilo alıp 2 gün dikkat edince verirdim...metabolizma yavaşlıyor işte...Ama ben 30 yaşıma kadar yarım tepsi börek gömüp,gram kilo almayan bir insandım.Şimdi kanıma dokunuyor
onu granola ile yapıyorum...bitter granola,süt ve çilek....mmm nefis...Ve de çikolata çilek kombini
Aynen öyle,gene bu yemeye iyiyim ben ya.Tutamiyorum şu gırtlağımıkuzum ben 5 kilo alıp 2 gün dikkat edince verirdim...metabolizma yavaşlıyor işte...
Pazar günleri fırsatım olursa 1 haftalık yemek yapıyorum... 5 çeşit...sıcak kavanozlayıp dolaba diziyorum..ohh diyorum bu hafta yemek işi bitti..Aynen öyle,gene bu yemeye iyiyim ben ya.Tutamiyorum şu gırtlağımı
Ya bizde çok yemek seçiyorlar vd sevdikleri şeyler hep kalorili şeyler.Esim sebze asla ağzına sürmez,malesef çocuklarda ona çektilerPazar günleri fırsatım olursa 1 haftalık yemek yapıyorum... 5 çeşit...sıcak kavanozlayıp dolaba diziyorum..ohh diyorum bu hafta yemek işi bitti..salı günü akşamı bitiyor
Iyi geceler bebito,brn de kaçarım.Yarin okul varBenim gözler gidiyor kızçeler, çok uykusuzum. Öpüyorum hepinizi
iyi geceler kankitoş....Benim gözler gidiyor kızçeler, çok uykusuzum. Öpüyorum hepinizi
sanada iyi geceler kankitoş 2Iyi geceler bebito,brn de kaçarım.Yarin okul var
ayyy neyse yarın normale dönelim bence...Sana da iyi geceler Evitoş
Benim normalim bu kankitoşayyy neyse yarın normale dönelim bence...
Sen 79'lu muydun Evita kanka?iyi ben dönerim
yok daha geri...Sen 79'lu muydun Evita kanka?
78 o zaman?yok daha geri...
Hosbulduk kankitom benim,ayrılıklar da aşka dahilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?