- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.641
Ayol uzun sürdü yolunu gözledim iki gündür sayfayı yenileyip duruyordum az önceHosbulduk kankitom benim,ayrılıklar da aşka dahilmiş
Açılışı yaptım ya,gerisi gelir kankaAyol uzun sürdü yolunu gözledim iki gündür sayfayı yenileyip duruyordum az önce
Teşekkür ederiz,siz de buyurun gelinBir arkadaşa bakmıştım
Hanımlar lokali keyifli olur.
Keyfiniz muhabbetiniz bol olsun.
Hoşgeldiniz kime bakmistiniz:))buyrunnn gelin sizde :)Bir arkadaşa bakmıştım
Öyle tabi kankitom kedilim benimAçılışı yaptım ya,gerisi gelir kanka
Ahahahahah kedili kadın kalacak adımÖyle tabi kankitom kedilim benim
Çok minnos bu aspammmAhahahahah kedili kadın kalacak adım
Hoşgeldiniz, her zaman bekleriz :)Bir arkadaşa bakmıştım
Hoşgeldin...profil fotoğrafın çok güzel...benim için çok hassas bir konudur Doğu TürkistanBir arkadaşa bakmıştım
ben hiçbir zaman olamayacağım...dokunamam bile...öyle özeniyorum kiAhahahahah kedili kadın kalacak adım
Ya senin gibi çok insan var du anda kedi besleyen biliyor musunben hiçbir zaman olamayacağım...dokunamam bile...öyle özeniyorum ki
Biliyorum ya..herkes örnek gösteriyor...efenim annemde sevmiyordu şimdi birlikte yatıyorlar...yok efenim arkadaşım vardı artık onlarsız yapamıyor ama ben aşamadım valla...Ya senin gibi çok insan var du anda kedi besleyen biliyor musun?
Hoşbuldukk didilikamm bizde cok ozledil vallahi
Ne yaptın ? hazırlıklar vs...nasıl geçti?Hoşbuldukk didilikamm bizde cok ozledil vallahi
Tatlı telaşen nasıl gidiyor canım benimHoşbuldukk didilikamm bizde cok ozledil vallahi
Hoş buldum evita.Hoşgeldin...profil fotoğrafın çok güzel...benim için çok hassas bir konudur Doğu Türkistan
Hoş buldum ruzgargülüHoşgeldiniz, her zaman bekleriz :)
Ne yaptın ? hazırlıklar vs...nasıl geçti?
Ayy yemeden içmeden kesildim vallahi ayaküstü biseyler yiyorum kac gundurTatlı telaşen nasıl gidiyor canım benim
Vuvvvhuuuu harikaaaaaAyy yemeden içmeden kesildim vallahi ayaküstü biseyler yiyorum kac gundurvalla her sey tamam koltuklarımı bekliyorum bi tek o da bu hafta gelecek sanırım. Tek tük mutfak eksikleri var ama onlarda zamanla alınacak. Balayıdan korkuyodum 1 hafta yurtdışında olucaz 1 hafta ege tarafında olucaz. Normalde 2 hafta yurtdışıydı maalesef kutlama bile cook pahallıya geldi yemekli alkollu olunca biraz zora soktu. Ama su an her sey cok iyi gidiyor vallahi nikah elbisem falan heep hazır artık gelinlik kiraladık bide albümde olsun diye yarında onun çekimi var sonra pazar gününü beklemek kalıyorr sadecee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?