- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #5.021
Ne oldu canım :)Evita1907 kuşum ya bana uygun olduğunda bir tarot açar mısın, 1 ya da 3 kart yani öyle uzunca değil.
Dur özelden yazayım, burayı bazı kötü niyetliler okuyup sonra özelimizi aleyhimize kullandı malum.Ne oldu canım :)
Açarım canım konuyu yaz bana..istersen özelden yaz...Evita1907 kuşum ya bana uygun olduğunda bir tarot açar mısın, 1 ya da 3 kart yani öyle uzunca değil.
Hiiiiç deme bi tane belli birisi var ya ondan dolayı oldu yine amaan sağlık olsun diyelimcnu insan en mutlu gününde banlanır mı yaw yetişemedim sana ne güzel herşey yolunda gitmiş...tatilinde muhteşem gözüküyor buradan...evliliğin hep böyle şeker tadında geçsin kuzum...
Günaydın sebbo nerelerdeydiniz canım .çok geçmiş olsun neden ağrıyor ki su mu az içiyorsun?Slm canlar günaydın nasılsınız bn baş ağrısıyla başladım güne iyi degilim
Bazen oluyor öyle tansiyonum yükseldi limon içtim ağrı kesici içtim inşallah toparlanirim yoğunluktan giremedim cnm buralaraGünaydın sebbo nerelerdeydiniz canım .çok geçmiş olsun neden ağrıyor ki su mu az içiyorsun?
Merhaba Sebbocum nerelerdesin valla seni gormek guzel :) Simdi daha iyi misin?Slm canlar günaydın nasılsınız bn baş ağrısıyla başladım güne iyi degilim
Canım mutlaka hastaneye git,yüksek tansiyon ihmale gelmez.Mutlaka git ama bak.Bazen oluyor öyle tansiyonum yükseldi limon içtim ağrı kesici içtim inşallah toparlanirim yoğunluktan giremedim cnm buralara
O meret yüksek tansiyon bende de var ilaç verdi doktor mutlaka bir kalp doktoruna git canım.cok geçmiş olsunBazen oluyor öyle tansiyonum yükseldi limon içtim ağrı kesici içtim inşallah toparlanirim yoğunluktan giremedim cnm buralara
Sana da çok geçmiş olsun kankamO meret yüksek tansiyon bende de var ilaç verdi doktor mutlaka bir kalp doktoruna git canım.cok geçmiş olsun
Sağol canım benimSana da çok geçmiş olsun kankam.
Amann nasıl gitsin,hiç sevmem pazar günlerini,daha çok işim oluyorSağol canım benimnasıl gidiyor paşa pazarın
Ahahahaha yemek yapicam bendeAmann nasıl gitsin,hiç sevmem pazar günlerini,daha çok işim oluyor.
Kankitoş ben de manti yapacağım bugünAhahahaha yemek yapicam bende
Bende fırında baharatlı tavuk,coban salata,ayranKankitoş ben de manti yapacağım bugün.
Missss,yemekleri sen mi yapiyorsun kanka?Bende fırında baharatlı tavuk,coban salata,ayran
Evet pampisimMissss,yemekleri sen mi yapiyorsun kanka?
Kız sen ne hamarat birşeysin ya,erkek ve bekar olsaydım hiç kaçırmazdım seniEvet pampisimyaptım hepsini fırından çıkmasını bekliyoruz
Ahahahaha sağol canım sende oylesin bekarlık sultanlık vallaKız sen ne hamarat birşeysin ya,erkek ve bekar olsaydım hiç kaçırmazdım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?