Ahali Lokali

Neleri meshursa hepsinin tadına bak,sonra anlatacaksin bize hepsini.
Ahahahahahahah ay daha gezemedik hiç sabah geldik uykumu alamadım dinlenicez biraz yarından itibaren gezeriz herhalde evettttt anlatcam hepsini ne bulursam yicem valla

İyi eğlenceler canım keyfini çıkar her anın

Offff az önce birisi başka birine yazmış bende ona saldırıyorum bana yazdı sanıp bi baktım ki konu sahibineymiş ay sinirim bozuldu kaç dakika sonra farkettim bide bana demediğini durduk yere laf söyledim ban yersem ondan yicem herhalde

Kız git balayının tadını çıkar,ne işin var burada

Kız git balayının tadını çıkar,ne işin var burada
Offfff yaaa tutamadım kendimi napıyım bide durduk yere ona üzüldüm şimdi. Kadın diyo 21 yaşındasınız ondan fikriniz alınmamış. Bende diyorum ki nerde yazıyor yaşım siz 21 yaşından büyüksünüz ama zekanın yaşla alakalı olmadığının en güzel kanıtısınız falan yazdıö hep

Ahhh be ya,hatun Norveç'te gelip burada milletle kavga ediyor

Merak ettim canım anlatır mısın hikayesini.
Giuseppe Impastato isimli bir cocuk var Palermoda mafya olan bir ailede doguyor, amcasini baska bir mafya cok korkunc bir sekilde katlediyor, cocuk amcasinin parcalarini etrafta agaclarda falan goruyor olduruldugu gun, travma geciriyor ve eger mafyalar buysa hepinizi reddediyorum diyor ve babasindan ve abisinden kopuyor, buyuyunce de mafyalara karsi bir aktivist oluyor, italyada sol bir partide yer aliyor, mafya duzenini yikmak icin politik duzlemde cok ugrasiyor ama bu maalesef italya gibi bir ulkede zor, cunku mafya destegi olmadan bir yere gelebilen insan sayisi az, neyse bu adam kendi dogdugu yerdeki mafya duzenine karsi cok caba sarf edip ugrasiyor ama malum onlar da kendi degirmenlerinin suyunun kesilmesine sessiz kalmak istemedikleri icin Impastato nun fermanini yaziyorlar, bir suikast duzenleniyor ve bu sol partili anti-mafya aktivistini cok korkunc bir sekilde olduruyorlar.
Bu sarkinin adi "i cento passi", "100 adim" demek Turkcesi, sebebi de su, bu aktivistin evi ile mafya liderinin evinin arasi tam 100 adim. Birbirine cok yakin yasiyorlarmis, ve o mafya lideri bunu oldurtuyor. Impastato icin 2000 yilinda film de yapiliyor hayatini anlatan o filmin adi da i cento passi, bu sarki da orada kullanildi.

Dunyanin her yerinde maalesef illegal haksiz-hukuksuz islere karsi mucadele edenler bir sekilde o duzenin basindakiler tarafindan katlediliyor.

Hayat çok adaletsiz...Her anlamda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…