- 18 Şubat 2018
- 13.476
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.182
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #5.041
Ben hamarat değilim ki kankitosum ama elim lezzetlidir,o var sadeceAhahahaha sağol canım sende oylesin bekarlık sultanlık valla
günaydın canım ,çok geçmiş olsun...sussuz kalmış olabilir misin?Slm canlar günaydın nasılsınız bn baş ağrısıyla başladım güne iyi degilim
okumadan bende aynı şeyi yazdımGünaydın sebbo nerelerdeydiniz canım .çok geçmiş olsun neden ağrıyor ki su mu az içiyorsun?
Biz de haftada birgun dışarıdan söylüyoruz şimdilik EvitamBiz antreamandan şimdi geldik..dünde bütün gün dışarda olmak zorundaydık...yarına önemlide yetiştirmem gereken rapor var...o nedenle malesef ben o hazır çıtır kovalardan aldım onu fırında kızartıp yeme suretiyle tembel işi yapıyorum...Ama geçen hafta pazar günü bütün haftanın yemeğini yapmıştım...
Kalp kalbe karsiymis Evitamokumadan bende aynı şeyi yazdım
evet benim başım hep susuzluktan ağrıyor..çok kahve içtiğim için susamıyorum öyle çok ama vücut su istiyor tabi....Kalp kalbe karsiymis Evitam
oda lazım..ömrümüz mutfakta geçmesin yaBiz de haftada birgun dışarıdan söylüyoruz şimdilik Evitam.
İçiyorum aksine çok arada böyle oluyorgünaydın canım ,çok geçmiş olsun...sussuz kalmış olabilir misin?
Rüzgar yoğun bu ara ama gelir ihmal etmez biziya başka gruplara bakıyorum hepsi bir araa nasıl oluyorlar..biz böyle tek tek...gerçi orasıda çok karışıyor biz burada biz bize kaldık..oda iyi.. ruzgargulu_ yok baktım bayağıdır...nasılsın iyi misin canımcım...nerdesin?
AAA deme onu kaçırmışım...dur bakayım...Rüzgar yoğun bu ara ama gelir ihmal etmez biziya evet Evitacim bir nişan atma konusu var ard arda mesajlar yetişemiyorum okumaya
Iyiyim Evita kuş, Türkiyeye geldim. Boşanma işleri ile uğraşıyorum. Bir de aile ve arkadaşlarla hasret gidermece :) o yüzden çok giremedim. Birkaç gün sonra döneceğim.ya başka gruplara bakıyorum hepsi bir araa nasıl oluyorlar..biz böyle tek tek...gerçi orasıda çok karışıyor biz burada biz bize kaldık..oda iyi.. ruzgargulu_ yok baktım bayağıdır...nasılsın iyi misin canımcım...nerdesin?
Hadi bakalım,işin gücün rast gitsin kankitoIyiyim Evita kuş, Türkiyeye geldim. Boşanma işleri ile uğraşıyorum. Bir de aile ve arkadaşlarla hasret gidermece :) o yüzden çok giremedim. Birkaç gün sonra döneceğim.
Ara ara yoklarım giriphepiciğinizi öpüyorum
Iyiyim Evita kuş, Türkiyeye geldim. Boşanma işleri ile uğraşıyorum. Bir de aile ve arkadaşlarla hasret gidermece :) o yüzden çok giremedim. Birkaç gün sonra döneceğim.
Ara ara yoklarım giriphepiciğinizi öpüyorum
Gel kanka,eğleniyoruzBDV'nin müptelası oldum ya..eskiden çok sıkılırdım...bunlar hep yaşlanma alameti işte
Buraya da dertleri mi yazsak...azcık hareketlenirdi...Gel kanka,eğleniyoruz
Millete absürt olay lazım,bizim dertleri pek umursayan olmaz.Kaynana,elti,görümce kaosu lazımBuraya da dertleri mi yazsak...azcık hareketlenirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?