- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Ay bayıldım buna bu tür beni felaket rahatlatıyorGecenin bu saatine güzel gider diye düşündüm
ben babama bile güvenmeyecek moddayım, kimseye güvenemem herhalde, müthiş kazıklar yedimBir gün gerçek aşk mutlaka bulacaktır seni,ben umudumu kaybettiğim anda bulmuştum.
Ben daha önce yediğim kazıkları anlatsam ohooo,hayat devam ediyorsa,umut mutlaka vardır.ben babama bile güvenmeyecek moddayım, kimseye güvenemem herhalde, müthiş kazıklar yedim
Ay bu da cok guzel uykuya dalarken ikisini dinliyim
Iyi geceler beybiKızlar sabah kalkamayacağım korkusuyla yatağıma gidiyorum
ruzgargulu_ gercekten bayıldım son attıgına uzun bi sure bunu dinlerim gibi ara ara aklına geldikce bu türden devam et
İyi geceler kızlaar kendinize dikkat edin çok öpüldünüz yarın görüşürüzz
Ağla içinden geldiğince.Ben bir miktar ağlamak istiyorum
kalan 3 yerden 1 i daha ret verdi, 2 kaldı. onlar da ret verecek. Allahım neden bu batağın içindeyimAğla içinden geldiğince.
Nasil yani emin misin buna?kalan 3 yerden 1 i daha ret verdi, 2 kaldı. onlar da ret verecek. Allahım neden bu batağın içindeyim
bir tanesi az önce mail attı, vücudum titreye titreye açtım, yine unfortunately falan diye başlayan bir mesaj. Aldım reti. Diğer kalan 2 de bence büyük ihtimalle kabul etmeyecek. Kimse etmiyor çünkü, onlar da etmeyecek.Nasil yani emin misin buna?
Neyse bir iki tane kamyon arkası sözü atayım dedim ama benden olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?