- 18 Şubat 2018
- 13.488
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.260
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
İçerim valla,böyle güzel bir fasıl eşliğindeben de onu içemem de şarap, vodka, aperol falan yuvarlarım. Sana aperol kokteyli yaparım çok seversin bence
Mıstafa çeldi mi aklını kizBende yakın sürede evleneceğim az biraz öyle görünüyor buluşuruz kız kıza bekarlığa veda yaparız
Bugün bana bumdan almış anneme güsel çiçek yaptırmış yemek yedik tatlı yedik ya bi görsen güzel bir gündü dolu dolu bi kez daha aşık oldım ve dedim ki ben bu adamla yaparımMıstafa çeldi mi aklını kiz
Bak şimdi gözüme girdiBugün bana bumdan almış anneme güsel çiçek yaptırmış yemek yedik tatlı yedik ya bi görsen güzel bir gündü dolu dolu bi kez daha aşık oldım ve dedim ki ben bu adamla yaparım
Annemi düşünmesi çok ince idi gönlümü feth ettiBak şimdi gözüme girdi
eminsin di mi balım, kendinle kalıp da düşün mutlakaBugün bana bumdan almış anneme güsel çiçek yaptırmış yemek yedik tatlı yedik ya bi görsen güzel bir gündü dolu dolu bi kez daha aşık oldım ve dedim ki ben bu adamla yaparım
Neden ayrilmistiniz siz?Hertürlü yanımda hiçbirşey esirgemiyor daha ne olsun
Zaten en başında kabul etmeden bayağı düşündüm bayağıda uğraştı ilişkide de ağzına ettim hep kahrımı çekşyor aklım karışıktı baktım kim benim arkamdan gelşyor diğeri hiç oralı değil bir kadın sevilince güzelleşiyoreminsin di mi balım, kendinle kalıp da düşün mutlaka
Maddi sebeblerNeden ayrilmistiniz siz?
Yine de iyice ölç,tart,biç kanka.Insallah hakkınızda hayırlısı olur.Zaten en başında kabul etmeden bayağı düşündüm bayağıda uğraştı ilişkide de ağzına ettim hep kahrımı çekşyor aklım karışıktı baktım kim benim arkamdan gelşyor diğeri hiç oralı değil bir kadın sevilince güzelleşiyor
kadın sevilince güzelleşiyor, bastın damarıma....Zaten en başında kabul etmeden bayağı düşündüm bayağıda uğraştı ilişkide de ağzına ettim hep kahrımı çekşyor aklım karışıktı baktım kim benim arkamdan gelşyor diğeri hiç oralı değil bir kadın sevilince güzelleşiyor
İnsanları aynı eve girmeden asla tanıyamazsın az çok çevre günümüz belli gelecek olan da belli gidenlerde belli sahip çıksın yeter alttan almasını bilsin vicdanlı olsun kimseye muhtaç etmesin ilgisi alakası saygı sevgi olur gidiyor ya içim nasıl güzel kızlarYine de iyice ölç,tart,biç kanka.Insallah hakkınızda hayırlısı olur.
Sana yabancı bir enişte lazımkadın sevilince güzelleşiyor, bastın damarıma....
Hakkında hayırlısı, en güzeli olsun canım benim
onlar da zaten sıraya girdiler beni bekliyorlardıSana yabancı bir enişte lazım.
Kanka,komikli anılarımdan birini anlatayım mı?onlar da zaten sıraya girdiler beni bekliyorlardı
tabi, buyrunuzKanka,komikli anılarımdan birini anlatayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?