- 18 Şubat 2018
- 13.500
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.300
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Benim ikisi de 4 ve astigmat varbir göz 5, diğeri 3
benim de miyop, körler sağırlar birbirini ağırlar (iğrenç espri oldu farkındayım, gülmenize gerek yok)Benim ikisi de 4 ve astigmat var
Olmaz,boşa gitmesinbenim de miyop, körler sağırlar birbirini ağırlar (iğrenç espri oldu farkındayım, gülmenize gerek yok)
çünkü kankalık bunu gerektirir ahahahahOlmaz,boşa gitmesin
Madem sen benim kayıp kız kardeşimsinçünkü kankalık bunu gerektirir ahahahahcanını yerim
hahahah neden olmasınMadem sen benim kayıp kız kardeşimsin
Ben artık yatiyore,senle daha çok itlik serserilik yapacağuk unutmahahahah neden olmasın
Bizim işimiz... her daimBen artık yatiyore,senle daha çok itlik serserilik yapacağuk unutma
bir göz 5, diğeri 3
Aboo bende kendime üzülüyodum benimki 1.5 1.25 dahaBenim ikisi de 4 ve astigmat var
Çok geçmiş olsun sen dinlen iyice toparlanmana bakKızlar kusura bakmayın yazamıyorum bu ara hic, biraz rahatsızım da bir türlü iyilesemedim
Benim de miyop ikisi de 3.25, herkesin mi gözü bozuk yaaAboo bende kendime üzülüyodum benimki 1.5 1.25 daha
Geçmiş olsun canım, ben de geceleri çalışıyorum sonra sürünerek yatağa atıyorum kendimi o yüzden hiç bakamıyorum buraya. Sonra ertesi gün tüm mesajları okumaya geliyorumKızlar kusura bakmayın yazamıyorum bu ara hic, biraz rahatsızım da bir türlü iyilesemedim
Benimki master seviye,uzaktan babam gelse tanımamAboo bende kendime üzülüyodum benimki 1.5 1.25 daha
Çok geçmiş olsun canımKızlar kusura bakmayın yazamıyorum bu ara hic, biraz rahatsızım da bir türlü iyilesemedim
Uykusuzluktan mıKızlar aptal gibiyim,bir o yana bir bu yana savruluyorum.
Aynen canım,geceleri ağır çene düşüklüğü problemi yaşıyorumUykusuzluktan mı
Allah şifa versin diyorum ama bunun kıskançlığımla zerre ilgisi yok biliyor musunAynen canım,geceleri ağır çene düşüklüğü problemi yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?