Ahali Lokali

Ben geçen ay gittim bir güzellik merkezine,regl bittikten 1 hafta sonra gel dedi ama gidemedim ve kaldı öyle.Ama artık ciddi ciddi gitmek istiyorum.
valla git kurtul ya bayağı rahatlatıyor, keşke önceden yapsaydım dersin. Zaten her ay gidilmiyor seanslara. Bir yapıyorsun 3 ay tüysüz geziyorsun 3 ay sonra çıkmaya başlayınca bir seans daha gidiyorsun falan, o süreler git gide uzuyor, mesela 3. seanstan sonra 5 ay hiçbir şey çıkmadı bende

Aynen ben lazer dermapen bundan saçlarımızda doğala döndürdüm saçıma asla ellemek istemiyorum tüysüz güzel olmak istiyorum ve taban doğal güzellik ben seviyorum canlı cilt vs bide spor yapıyorum mis gibi :) bide su meditasyon fiziksel ruhsal topluyorum kendimi

Süper ya,burası küçük yer kanka o yüzden bu işi yapan birkaç yer var emin de olamadım bu yüzden ama çok uygun bir fiyat vermişti gittiğim yer.

Ben her ay gidiyorum çğnkü tüyler çıkmadan kökleri iyice bitsin diye bi YouTuberda diyordu tüy çıkmasa seanslarınıza aylık düzenli gitmeniz gerekiyor bende diyorum tüyüm yok gelmeyim diye gel diyor

Ben her ay gidiyorum çğnkü tüyler çıkmadan kökleri iyice bitsin diye bi YouTuberda diyordu tüy çıkmasa seanslarınıza aylık düzenli gitmeniz gerekiyor bende diyorum tüyüm yok gelmeyim diye gel diyor
bana doktor tüy çıkınca gel demişti canım, onun dediğini yaptım ben

Alex e girdim bende doktora gittim ama aylık gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…