- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.121
valla git kurtul ya bayağı rahatlatıyor, keşke önceden yapsaydım dersin. Zaten her ay gidilmiyor seanslara. Bir yapıyorsun 3 ay tüysüz geziyorsunBen geçen ay gittim bir güzellik merkezine,regl bittikten 1 hafta sonra gel dedi ama gidemedim ve kaldı öyle.Ama artık ciddi ciddi gitmek istiyorum.
Süper ya,burası küçük yer kanka o yüzden bu işi yapan birkaç yer var emin de olamadım bu yüzden ama çok uygun bir fiyat vermişti gittiğim yer.valla git kurtul ya bayağı rahatlatıyor, keşke önceden yapsaydım dersin. Zaten her ay gidilmiyor seanslara. Bir yapıyorsun 3 ay tüysüz geziyorsun3 ay sonra çıkmaya başlayınca bir seans daha gidiyorsun falan, o süreler git gide uzuyor, mesela 3. seanstan sonra 5 ay hiçbir şey çıkmadı bende
Ben her ay gidiyorum çğnkü tüyler çıkmadan kökleri iyice bitsin diye bi YouTuberda diyordu tüy çıkmasa seanslarınıza aylık düzenli gitmeniz gerekiyor bende diyorum tüyüm yok gelmeyim diye gel diyorvalla git kurtul ya bayağı rahatlatıyor, keşke önceden yapsaydım dersin. Zaten her ay gidilmiyor seanslara. Bir yapıyorsun 3 ay tüysüz geziyorsun3 ay sonra çıkmaya başlayınca bir seans daha gidiyorsun falan, o süreler git gide uzuyor, mesela 3. seanstan sonra 5 ay hiçbir şey çıkmadı bende
alexandrite cihaz güzel, aklında bulunsun, sor mutlakaSüper ya,burası küçük yer kanka o yüzden bu işi yapan birkaç yer var emin de olamadım bu yüzden ama çok uygun bir fiyat vermişti gittiğim yer.
Allah'tan çok tüylü değilim de idare ediyor ama gideceğim ya kafaya koydum.Yakın zamanda da gitmeye niyetlenmişsin bak madem istiyorsun imkanın da varsa hemen git bence de daha geç olmadan. Yaz dönemi sıkıntı çünkü güneş çıkınca iyice
Manisa İzmir’e yakın oraya da bakabilirsinSüper ya,burası küçük yer kanka o yüzden bu işi yapan birkaç yer var emin de olamadım bu yüzden ama çok uygun bir fiyat vermişti gittiğim yer.
bana doktor tüy çıkınca gel demişti canım, onun dediğini yaptım benBen her ay gidiyorum çğnkü tüyler çıkmadan kökleri iyice bitsin diye bi YouTuberda diyordu tüy çıkmasa seanslarınıza aylık düzenli gitmeniz gerekiyor bende diyorum tüyüm yok gelmeyim diye gel diyor
Tamam bak bu bilgi çok işime yararalexandrite cihaz güzel, aklında bulunsun, sor mutlaka
10 seans gittim lazer konusunda çok deneyimli biri olarak cihaz ne kadar öneml ise yapanda önemli güzel taraması lazımalexandrite cihaz güzel, aklında bulunsun, sor mutlaka
Bende doktora gitmiştimbana doktor tüy çıkınca gel demişti canım, onun dediğini yaptım ben
yapan kişi de önemli evet10 seans gittim lazer konusunda çok deneyimli biri olarak cihaz ne kadar öneml ise yapanda önemli güzel taraması lazım
İzmir bize 2.5 saat kanka,Manisa'da iki saat.Cok bktan bir lokasyondayimManisa İzmir’e yakın oraya da bakabilirsin
demek ki farklı yöntemler uygulanıyor, bana çıktıkça geleceksin demişti cihazın rahat okuyabilmesi içinmiş. Böylece daha etkili bir yakma işlemi oluyormuş. Ben de öyle yapmıştım, sonuçtan da memnunum, cidden kayboldu gitti hepsiBende doktora gitmiştim
aynen benim de öyleydiBeni gittikçe araları uzatarak çağırmışlardı ama her çağırdıklarında mutlaka tüy çıkmıştı
Alex e girdim bende doktora gittim ama aylık gidiyordumdemek ki farklı yöntemler uygulanıyor, bana çıktıkça geleceksin demişti cihazın rahat okuyabilmesi içinmiş. Böylece daha etkili bir yakma işlemi oluyormuş. Ben de öyle yapmıştım, sonuçtan da memnunum, cidden kayboldu gitti hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?