- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.321
Aşkım 10 sene sonra geç uyanmak denmez buna sen emin misin ya 10 sene olduğuna 10 senede bu kadar kör olamazsın imkansızBeni bugüne kader hiçbir arkadaşı ile tanıştırmadı mesela, bu ne demek azıcık akıllı olmak lazım bebeğim. Ben çok geç uyandım
Yurtdışında beraber miydiniz o Türkiye de mi kaldıBoşanma davası açmak için paraya işe ihtiyacım var onu bekliyorum. 3 yıl oldu evlilik
Valla ben diyorum mallık bende, sen inanamıyorsun. Kör olan benmişim. Safın tekiydim işte. Hiçbir arkadaşı ile tanıştırmadı beni. Evine arkadaşı geliyordu., ben de yoldayım mesela ona geliyorum gelme deyip beni geri yolluyor. Ben hala uyanamıyorum. Aptalım çünkü gerizekalıyımAşkım 10 sene sonra geç uyanmak denmez buna sen emin misin ya 10 sene olduğuna 10 senede bu kadar kör olamazsın imkansız
Yurtdışında benden sonra geldi beraberdik buradaYurtdışında beraber miydiniz o Türkiye de mi kaldı
Yok evlilikle beraber 10 yıl aşkım13 sene ohaaaaaa yemin ediyorum çatlarım patlarım ben ateş grubuyum
Bi kadın olarak da kendini hiç kötü hissetmedin mi değersiz hissetmedin mi ve öyle hissettiğin bir ilişkiyi nasıl sürdürdün üstelik Güzel bi kadınsın ve başkalarının dikkatini çekebilen kadınsınValla ben diyorum mallık bende, sen inanamıyorsun. Kör olan benmişim. Safın tekiydim işte. Hiçbir arkadaşı ile tanıştırmadı beni. Evine arkadaşı geliyordu., ben de yoldayım mesela ona geliyorum gelme deyip beni geri yolluyor. Ben hala uyanamıyorum. Aptalım çünkü gerizekalıyım
aynen böyle düşünüyorum, ağzına sçan bir tip gelsin ki akıllansınAşkım sen boşver onu cidden bunuda böyle algılama silik bir karaktermiş şöyle baktığımda desem ki karı vasat bunlara kalite ağır geliyor bazen bunlara böyle kaşar lazım bunları sömüren
kendimi değersiz hissettim ama devam ettim çünkü sevgi sandım ama psikolojik bir rahatsızlık bu tedavi olmam gerekirmiş. olmamışımBi kadın olarak da kendini hiç kötü hissetmedin mi değersiz hissetmedin mi ve öyle hissettiğin bir ilişkiyi nasıl sürdürdün üstelik Güzel bi kadınsın ve başkalarının dikkatini çekebilen kadınsın
Bende öyleydim kendimde sorun arıyordum hep ama benim ki böyle uzun sürmedi yani imkansız zatenkendimi değersiz hissettim ama devam ettim çünkü sevgi sandım ama psikolojik bir rahatsızlık bu tedavi olmam gerekirmiş. olmamışım
Bekledin ama boşuyorsun da bak kendin diyorsun evlilikte yüzüme bakmıyordu bye bye diye gene o da az biraz kıvırmış bence kendini bunkadar küçümseme Zeki olmasan suan olduğun konumda olmazsın bir şekilde bir yerelere ulaşmışsınya kızım ben öyle bir gerzeğim ki aha şu "sevmiyorum artık" lafını görmeme rağmen açıklasın diye bekledim o kadar beyinsizim ben. Allah insana her şeyden önce akıl fikir versin cidden ya kendimden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?