Ahali Lokali

Aşkım 10 sene sonra geç uyanmak denmez buna sen emin misin ya 10 sene olduğuna 10 senede bu kadar kör olamazsın imkansız
Valla ben diyorum mallık bende, sen inanamıyorsun. Kör olan benmişim. Safın tekiydim işte. Hiçbir arkadaşı ile tanıştırmadı beni. Evine arkadaşı geliyordu., ben de yoldayım mesela ona geliyorum gelme deyip beni geri yolluyor. Ben hala uyanamıyorum. Aptalım çünkü gerizekalıyım

Bi kadın olarak da kendini hiç kötü hissetmedin mi değersiz hissetmedin mi ve öyle hissettiğin bir ilişkiyi nasıl sürdürdün üstelik Güzel bi kadınsın ve başkalarının dikkatini çekebilen kadınsın

kendimi değersiz hissettim ama devam ettim çünkü sevgi sandım ama psikolojik bir rahatsızlık bu tedavi olmam gerekirmiş. olmamışım

ya kızım ben öyle bir gerzeğim ki aha şu "sevmiyorum artık" lafını görmeme rağmen açıklasın diye bekledim o kadar beyinsizim ben. Allah insana her şeyden önce akıl fikir versin cidden ya kendimden nefret ediyorum

Bekledin ama boşuyorsun da bak kendin diyorsun evlilikte yüzüme bakmıyordu bye bye diye gene o da az biraz kıvırmış bence kendini bunkadar küçümseme Zeki olmasan suan olduğun konumda olmazsın bir şekilde bir yerelere ulaşmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…