- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.441
yok artık, eşine söyle yatılı misafir sevmediğini, böyle bir şeye izin verme, çizgini baştan sert koy canım, çok üzerler seni yoksaYa bunlar bi değişik işte yurtdışına gitsek bile gelip 2-3 ay kalırlar sinirim bozulur iyice
Karşımdaki ailesi tarafından aşırı pohpohlanmış bir insan, sürekli ağam paşam falan diye seslenir ailesi, asla toz kondurmazlar, ve hep onun tarafındalarHakikat var canım hiç üzülme belki daha kötü şeylerden korudu seni yaradan.birde anlatımına Gore karşındaki insan narsist bir kişilik gibi geldi bana.surekli sana kendini suçlu hissettirme çabasında gibi geldi.
ya her denilen tutacak diye bir şey yok, 5 tane şey söylemişse içinden 2 tanesi tutsa yeter gözüyle bakar olduk artıkBana da çok güzel bir iş görünüyor demiş,geçen gün bir yere başvuru yaptım ama benim bölüm ile alakası yok,biz sizi ararız dediler ama herhangi bir beklentim yok.Hayirlisi olsun bakalım.
ayy hadi inşallah o zaman ya valla sevindim, diğer dediklerinden çıkan oldu muBana da çok güzel bir iş görünüyor demiş,geçen gün bir yere başvuru yaptım ama benim bölüm ile alakası yok,biz sizi ararız dediler ama herhangi bir beklentim yok.Hayirlisi olsun bakalım.
Ya hisli bir kız,yani tahlilleri falan doğru ama henüz çıkan birsey olmadıayy hadi inşallah o zaman ya valla sevindim, diğer dediklerinden çıkan oldu mu
kısa vade mi söyledi uzun mu pekiYa hisli bir kız,yani tahlilleri falan doğru ama henüz çıkan birsey olmadı.
işle ilgili sonucu da paylaş bizimle canım, çok merak ediyorum, umarım olumlu olur her şeyÇok sıradışı bi durum, o zaman ne alaka demiştim okurken yüzde yüz emindim olmayacağından öyle bir şey
Paylaşmaz olur muyum yaaişle ilgili sonucu da paylaş bizimle canım, çok merak ediyorum, umarım olumlu olur her şey
Hemen söyle kşm oBu arada çok enteresan şeyler oluyor ve bunu bilen bir falcı var
Villrose kuzumHemen söyle kşm o
bunun için de bir fal daha atmalık aslında ama fal orucumuz var bozamıyoruzKızlar ben bu durumun gerçekleşmesini çok istiyor gibi değilim yani düşündüm de. Çünkü bir risk almam gerekecek hayat şartlarım değişecek, eski işime devam edemeyeceğim, şehir değiştirmem gerekecek, gerekmese bile sık sık gidip gelmem gerekecek vs. Konfor alanından kolayca çıkabilen biri değilim artı çıktığımda buna değecek mi onu bile bilmiyorum. Biraz zamanım var karar vermek için, enine boyuna düşünmem lazım
fal orucumuz bitene kadar gelir belkiO inzivada
Evet uzakta görünüyor, gelse damlardım direkt oruç falan dinlemedenO inzivada
Altıncıhisleriolan a danışsam beni Türkiye'nin en zengin ilk 10 u içine sokar aslında denesem mibunun için de bir fal daha atmalık aslında ama fal orucumuz var bozamıyoruz
Evita uzakta aşkımEvet uzakta görünüyor, gelse damlardım direkt oruç falan dinlemeden
Evet biliyorum işleri vardı. Villrose da uzakta onu dedin sandım. Hepsi uzakta :)Evita uzakta aşkım
Evet bende 3 haftadır fal baktırmıyorumEvet biliyorum işleri vardı. Villrose da uzakta onu dedin sandım. Hepsi uzakta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?