- 18 Şubat 2018
- 13.557
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.472
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.421
He bir de mutlaka farklı bir şehirde yaşayın,mümkün olduğunca ayda yılda bir görülebileceğin bir yer olsunOfff hiç deme ya tek tek aklıma geliyor şimdi gözüm açıldı yaKararlıyım ama mesafeyi koyacağım böyle insanların modumu düşürmesine izin vermem vallahi gerekirse en son söylerim sevgilime o da zaten ne halt olduğunu biliyor şimdilik uzak durmaya çalışmayı deneyecğim
Ya bunlar bi değişik işte yurtdışına gitsek bile gelip 2-3 ay kalırlar sinirim bozulur iyiceHe bir de mutlaka farklı bir şehirde yaşayın,mümkün olduğunca ayda yılda bir görülebileceğin bir yer olsun.
Çok tehlikeli kıskanç insanKızlar birde maalesef ki eltim eltiliğe başlamışNormalde arkadaş gibiydik ben seviyordum onu yani fakat burnu havada bir insandı ona rağmen mesafemi hep korurdum umrumda olmazdı yani geçen hafta bir baktım aylardır hiç storysini görmüyorum dedim bi profiline gireyim storyleri benden gizlemiş daha sonra sevgilime söyledim sende de böyle mi diye o da evet benden de gizlemiş dedi sonrasında işte yakın arkadaşlara alacaktım yanlışlıkla oldu falan demiş neyse bugün konuşuyorduk sevgilimle yengemin storylerini gördün mü dedi yok görmedim dedim bende sevgilimden gizlediğini açmış beni hala gizli tutuyormuş şok oldum ya sevgilim hep diyordu içten içe sinsilik var diye de bana karşı çok iyiydi şaşırıyorum yani böyle yapmasına
Maalesef öyle sabır diliyorum kendimeÇok tehlikeli kıskanç insan
Hakikat var canım hiç üzülme belki daha kötü şeylerden korudu seni yaradan.birde anlatımına Gore karşındaki insan narsist bir kişilik gibi geldi bana.surekli sana kendini suçlu hissettirme çabasında gibi geldi.hayat buysa gerçek nedir arkadaşlar?
Uzak durursun canım sabırla olmaz gerektiğinde gerektiği kadar gorus :)bu tipler acayip tehlikeli oluyor :)Maalesef öyle sabır diliyorum kendime
Kesinlikle öyle ya bir de ben stres oluyorum böyle saçma sapan durumlarda bana da çok zarar veriyor uzak durmak en iyisiUzak durursun canım sabırla olmaz gerektiğinde gerektiği kadar gorus :)bu tipler acayip tehlikeli oluyor :)
Emin ol sen ondan her konuda daha ustunsundur o yüzden catliyor ve kiskaniyordur.aman evlilik arifesindeyken onunla alış verişe falan gitme.sana alınacak her şeyi dert ederKesinlikle öyle ya bir de ben stres oluyorum böyle saçma sapan durumlarda bana da çok zarar veriyor uzak durmak en iyisi
Of evet bu huyu gerçekten var yok kesinlikle istemiyorum zaten yanımda kimseyi ben sevgilimle hallederim hepsini söylicem herkes yerini bilsinEmin ol sen ondan her konuda daha ustunsundur o yüzden catliyor ve kiskaniyordur.aman evlilik arifesindeyken onunla alış verişe falan gitme.sana alınacak her şeyi dert eder
Kaynani doldurur bunlar hep aynı oluyor kötü niyetli insan kıskanır.bunu bilir bunu derim.Of evet bu huyu gerçekten var yok kesinlikle istemiyorum zaten yanımda kimseyi ben sevgilimle hallederim hepsini söylicem herkes yerini bilsin
Şey eltin hu herşeyi instagram'da yaşayan tiplerden mi?Of evet bu huyu gerçekten var yok kesinlikle istemiyorum zaten yanımda kimseyi ben sevgilimle hallederim hepsini söylicem herkes yerini bilsin
Yok ya o da beni tanıdı artık eltiyi de biliyor zaten kötü niyetli birisi olduğunu benim hiçbir kötülüğümü görmediler o yüzden bu yönden sıkıntı çekmem bence benim tarafımda olur yani diye düşünüyorumKaynani doldurur bunlar hep aynı oluyor kötü niyetli insan kıskanır.bunu bilir bunu derim.
Bide onlar var yaŞey eltin hu herşeyi instagram'da yaşayan tiplerden mi?
Ya tam o kadar değil ama yine atıyordu çoğu şeyi tabi şimdi gizlediği için göremiyorumŞey eltin hu herşeyi instagram'da yaşayan tiplerden mi?
Ayyyy hasbam,bir de gizliyor.Kim ne yapsın senin o kıçı bokluk storileriniYa tam o kadar değil ama yine atıyordu çoğu şeyi tabi şimdi gizlediği için göremiyorum
Elti için demiştim kötü niyetli diye.elbette tanır kayın valide seni canım.Yok ya o da beni tanıdı artık eltiyi de biliyor zaten kötü niyetli birisi olduğunu benim hiçbir kötülüğümü görmediler o yüzden bu yönden sıkıntı çekmem bence benim tarafımda olur yani diye düşünüyorum
Aahahhahha yok yok iyi demişsin hiiiç bakmam kusuraAyyyy hasbam,bir de gizliyor.Kim ne yapsın senin o kıçı bokluk storilerini.Biraz ağır konuştum kusura bakma .
Ay kusura bakma ya ben yanlıs anlamısım. Kesinlikle kötü niyetli birisi bana karşı değil herkese karşı bu var birde kocasına karşı bileElti için demiştim kötü niyetli diye.elbette tanır kayın valide seni canım.
Bu tipleri cokk iyi bilirim sadece kendileri vardır ve tek kendi çıkarları :)Ay kusura bakma ya ben yanlıs anlamısım. Kesinlikle kötü niyetli birisi bana karşı değil herkese karşı bu var birde kocasına karşı bile
ayy kayınvalideye yaranmaya çalışan gelin pozları, anacım kaç oralardan direkt mesafeni koy kv için de elti için deBide gerçekten ben kimseye karşı asla kötü yaklaşan birisi olmadım aşırı sıcakkanlı biriyim hani ilk kez gördüğüm insanla bile kaynaşırım ben mesela gerçekten çok seviyordum düşündükçe mesela daha çıkıyor böylesi bi keresinde yemek yapmıştım oraya da götürdüm ben bir de yemek kurslarına falan gitmiştim hobi olsun diye severek yapıyorum yani bir kaç ay önce götürdüğümde kayınvalide abileri sevgilim falan hepsi bayıldı eltimde diyo ki ben pek beğenmedim o kadar abartı güzel değil bence diyip gıcık bir kahkaha olur ya onu yapmıştı. Tabii ben artniyetle yaklaşmadığım için anlamadım ama şu an oturuyor maalesef kiİşin kötü yani bunlar çok iç içe çok sık görüşüyorlar kayınvaliedeyle falan gelip 2-3 ay kalıyorlar mecburen muhattap olacağım maalesef ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?