Ahali Lokali

He bir de mutlaka farklı bir şehirde yaşayın,mümkün olduğunca ayda yılda bir görülebileceğin bir yer olsun.

Çok tehlikeli kıskanç insan

Kesinlikle öyle ya bir de ben stres oluyorum böyle saçma sapan durumlarda bana da çok zarar veriyor uzak durmak en iyisi
Emin ol sen ondan her konuda daha ustunsundur o yüzden catliyor ve kiskaniyordur.aman evlilik arifesindeyken onunla alış verişe falan gitme.sana alınacak her şeyi dert eder

Emin ol sen ondan her konuda daha ustunsundur o yüzden catliyor ve kiskaniyordur.aman evlilik arifesindeyken onunla alış verişe falan gitme.sana alınacak her şeyi dert eder
Of evet bu huyu gerçekten var yok kesinlikle istemiyorum zaten yanımda kimseyi ben sevgilimle hallederim hepsini söylicem herkes yerini bilsin

Kaynani doldurur bunlar hep aynı oluyor kötü niyetli insan kıskanır.bunu bilir bunu derim.
Yok ya o da beni tanıdı artık eltiyi de biliyor zaten kötü niyetli birisi olduğunu benim hiçbir kötülüğümü görmediler o yüzden bu yönden sıkıntı çekmem bence benim tarafımda olur yani diye düşünüyorum

Elti için demiştim kötü niyetli diye.elbette tanır kayın valide seni canım.

ayy kayınvalideye yaranmaya çalışan gelin pozları, anacım kaç oralardan direkt mesafeni koy kv için de elti için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…