- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.401
Bende bakayım bakalım birazdan onaTeşekkür ederim canım, iyi mi kötü bilmediğim bir iş aslında çok havada bana çok yabancı tamamen bambaşka bir alan.
Villrose de aynen böyle demişti
Bana da çok güzel bir iş görünüyor demiş,geçen gün bir yere başvuru yaptım ama benim bölüm ile alakası yok,biz sizi ararız dediler ama herhangi bir beklentim yok.Hayirlisi olsun bakalımDur hemen fallarima bakayım.
Ay bilmiyorum inşallah olur valla canım senin başvurun olumlu sonuçlanır.Bana da çok güzel bir iş görünüyor demiş,geçen gün bir yere başvuru yaptım ama benim bölüm ile alakası yok,biz sizi ararız dediler ama herhangi bir beklentim yok.Hayirlisi olsun bakalım.
Allah Allah ne düşündü acaba ya çok ilginç olmuş cidden. En azından böyle böyle sinyaller veriyor dikkatlı olursunKızlar birde maalesef ki eltim eltiliğe başlamışNormalde arkadaş gibiydik ben seviyordum onu yani fakat burnu havada bir insandı ona rağmen mesafemi hep korurdum umrumda olmazdı yani geçen hafta bir baktım aylardır hiç storysini görmüyorum dedim bi profiline gireyim storyleri benden gizlemiş daha sonra sevgilime söyledim sende de böyle mi diye o da evet benden de gizlemiş dedi sonrasında işte yakın arkadaşlara alacaktım yanlışlıkla oldu falan demiş neyse bugün konuşuyorduk sevgilimle yengemin storylerini gördün mü dedi yok görmedim dedim bende sevgilimden gizlediğini açmış beni hala gizli tutuyormuş şok oldum ya sevgilim hep diyordu içten içe sinsilik var diye de bana karşı çok iyiydi şaşırıyorum yani böyle yapmasına
Biliyor musun?Hiç şaşırmadım canım.Muhtemelen seni kendisine rakip olarak görüyor.Politik davran ve çok samimi olma bence,o sana nasıl gelirse,sen de ona öyle git.Kızlar birde maalesef ki eltim eltiliğe başlamışNormalde arkadaş gibiydik ben seviyordum onu yani fakat burnu havada bir insandı ona rağmen mesafemi hep korurdum umrumda olmazdı yani geçen hafta bir baktım aylardır hiç storysini görmüyorum dedim bi profiline gireyim storyleri benden gizlemiş daha sonra sevgilime söyledim sende de böyle mi diye o da evet benden de gizlemiş dedi sonrasında işte yakın arkadaşlara alacaktım yanlışlıkla oldu falan demiş neyse bugün konuşuyorduk sevgilimle yengemin storylerini gördün mü dedi yok görmedim dedim bende sevgilimden gizlediğini açmış beni hala gizli tutuyormuş şok oldum ya sevgilim hep diyordu içten içe sinsilik var diye de bana karşı çok iyiydi şaşırıyorum yani böyle yapmasına
Bide gerçekten ben kimseye karşı asla kötü yaklaşan birisi olmadım aşırı sıcakkanlı biriyim hani ilk kez gördüğüm insanla bile kaynaşırım ben mesela gerçekten çok seviyordum düşündükçe mesela daha çıkıyor böylesi bi keresinde yemek yapmıştım oraya da götürdüm ben bir de yemek kurslarına falan gitmiştim hobi olsun diye severek yapıyorum yani bir kaç ay önce götürdüğümde kayınvalide abileri sevgilim falan hepsi bayıldı eltimde diyo ki ben pek beğenmedim o kadar abartı güzel değil bence diyip gıcık bir kahkaha olur ya onu yapmıştı. Tabii ben artniyetle yaklaşmadığım için anlamadım ama şu an oturuyor maalesef kiAllah Allah ne düşündü acaba ya çok ilginç olmuş cidden. En azından böyle böyle sinyaller veriyor dikkatlı olursun
Evet evet kesinlikle bende aynısını düşünüyorum araya mesafeyi koyacağım. Yoksa ben çok yakın yaklaşırım herkese daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım bide arkamdan olumsuz konuşulduğunu hiç duymadım gerçekten eltim şöyle eltim böyle derlerdi hep gülüp geçerdimBiliyor musun?Hiç şaşırmadım canım.Muhtemelen seni kendisine rakip olarak görüyor.Politik davran ve çok samimi olma bence,o sana nasıl gelirse,sen de ona öyle git.
Ahhh çok toysun kuzum,ben de senin gibiydim eskidenBide gerçekten ben kimseye karşı asla kötü yaklaşan birisi olmadım aşırı sıcakkanlı biriyim hani ilk kez gördüğüm insanla bile kaynaşırım ben mesela gerçekten çok seviyordum düşündükçe mesela daha çıkıyor böylesi bi keresinde yemek yapmıştım oraya da götürdüm ben bir de yemek kurslarına falan gitmiştim hobi olsun diye severek yapıyorum yani bir kaç ay önce götürdüğümde kayınvalide abileri sevgilim falan hepsi bayıldı eltimde diyo ki ben pek beğenmedim o kadar abartı güzel değil bence diyip gıcık bir kahkaha olur ya onu yapmıştı. Tabii ben artniyetle yaklaşmadığım için anlamadım ama şu an oturuyor maalesef kiİşin kötü yani bunlar çok iç içe çok sık görüşüyorlar kayınvaliedeyle falan gelip 2-3 ay kalıyorlar mecburen muhattap olacağım maalesef ki
Valla o an başkası öyle bir şey dese direkt derdim sen de biraz kıskançlık var diyeAhhh çok toysun kuzum,ben de senin gibiydim eskiden.
Bak benim hiç eltim yok,büyük görümcem dünya tatlısıydı,kendi ablam olsa bu kadar sevemezdim belki ama vefat etti.Bir de onun küçüğü var,ilk başlarda beni sevdiğini düşünürdüm,ayy bir ablam olsun derdim çünkü benim kız kardeşim yok.Olmuyor canım olmuyor,sen be kadar içten,samimi gelirsen o kadar çok üzülüyorsun.Valla o an başkası öyle bir şey dese direkt derdim sen de biraz kıskançlık var diyeşakaya vururdum bide nasıl hiç aklıma gelmedi hayret vallahi
Bariz bir kıskançlık varmış yalnız, hani iyi niyetlice söyleyen insan o durumda der ki eline emeğine sağlık canım ama şurası şöyle olsa daha da güzel olurmuş. Direkt ben pek beğenemedim abartı güzel değil falan denir mi yaBide gerçekten ben kimseye karşı asla kötü yaklaşan birisi olmadım aşırı sıcakkanlı biriyim hani ilk kez gördüğüm insanla bile kaynaşırım ben mesela gerçekten çok seviyordum düşündükçe mesela daha çıkıyor böylesi bi keresinde yemek yapmıştım oraya da götürdüm ben bir de yemek kurslarına falan gitmiştim hobi olsun diye severek yapıyorum yani bir kaç ay önce götürdüğümde kayınvalide abileri sevgilim falan hepsi bayıldı eltimde diyo ki ben pek beğenmedim o kadar abartı güzel değil bence diyip gıcık bir kahkaha olur ya onu yapmıştı. Tabii ben artniyetle yaklaşmadığım için anlamadım ama şu an oturuyor maalesef kiİşin kötü yani bunlar çok iç içe çok sık görüşüyorlar kayınvaliedeyle falan gelip 2-3 ay kalıyorlar mecburen muhattap olacağım maalesef ki
Kesinlikle çok doğru mesafe en iyisi. kendimi yıpratmaya hiç niyetim yok artıkBak benim hiç eltim yok,büyük görümcem dünya tatlısıydı,kendi ablam olsa bu kadar sevemezdim belki ama vefat etti.Bir de onun küçüğü var,ilk başlarda beni sevdiğini düşünürdüm,ayy bir ablam olsun derdim çünkü benim kız kardeşim yok.Olmuyor canım olmuyor,sen be kadar içten,samimi gelirsen o kadar çok üzülüyorsun.
Baştan mesafeni koyarsan evlilik hayatın boyunca çok rahat edersin.Çunku bizim Türk aile yapısı biraz sıkıntılıKesinlikle çok doğru mesafe en iyisi. kendimi yıpratmaya hiç niyetim yok artık
Hah kesinlikle öyle mesela onlarda yemek yiyorum pilavı falan gerçekten lapa gibi bir değişik yapıyor sevgilim yemiyor mesela ben beğenmememe rağmen eline sağlık çok güzel olmuş diyip kalkıyorum işte tuzsuz şöyle böyle diyenlere de yok ya bence çok güzel diye savunuyorum bir deBariz bir kıskançlık varmış yalnız, hani iyi niyetlice söyleyen insan o durumda der ki eline emeğine sağlık canım ama şurası şöyle olsa daha da güzel olurmuş. Direkt ben pek beğenemedim abartı güzel değil falan denir mi ya
Aynen öyle daha bunun üstüne merhaba merhaba iyidir gerektiğinde muhattap olurumBaştan mesafeni koyarsan evlilik hayatın boyunca çok rahat edersin.Çunku bizim Türk aile yapısı biraz sıkıntılı.
Kiz ben evlenmeden önce iyi niyet elçisi gibi bişeydim.Kafamda kelebekler uçuşuyor,şimdi elim belimde geziyorumAynen öyle daha bunun üstüne merhaba merhaba iyidir gerektiğinde muhattap olurumAy evet ya sinsilikler kıskançlıklar beni çok yoruyor
Aahhahahaah bende şu an iyi niyet elçisi olduğum aşamadayımKiz ben evlenmeden önce iyi niyet elçisi gibi bişeydim.Kafamda kelebekler uçuşuyor,şimdi elim belimde geziyorum.
Allah kolaylık versin,kaç kurtar kendiniAahhahahaah bende şu an iyi niyet elçisi olduğum aşamadayımoff keşke böyle şeyler olmasa vallahi neyin kıskançlığı neyin sinsiliği bu ne gerek var yani aaa bide düşününce şu an aklıma geldi ben sevgilimin yanında aşkım canım diyip sürekli sarılan öpenler var ya öyleyim veya elini tutan falan. Eltim kocasına çok bağırıyor tersliyor huzursuz bir insan yani. Beni görüyor aşkım canım cicim diye birden uysallaşıyor kociş kociş diye gezmeye başlıyor
Offf hiç deme ya tek tek aklıma geliyor şimdi gözüm açıldı yaAllah kolaylık versin,kaç kurtar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?