- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.461
Çok kötülük yapıyorlar çocuklarına o yüzden olan bize oluyor.Karşımdaki ailesi tarafından aşırı pohpohlanmış bir insan, sürekli ağam paşam falan diye seslenir ailesi, asla toz kondurmazlar, ve hep onun tarafındalar
Kesinlikle öyle mutlaka bir çıkarı oluyor bir şey yapıyorsa koşulsuz. Bir insan nasıl böyle davranabilir aklım almıyor vallahiBu tipleri cokk iyi bilirim sadece kendileri vardır ve tek kendi çıkarları :)
Evet ya bence de başıma dert açmayayım hiçayy kayınvalideye yaranmaya çalışan gelin pozları, anacım kaç oralardan direkt mesafeni koy kv için de elti için de
Ya tabiki gelsinler ben misafir severim ama en fazla 1 hafta o bile çok yani mesela anneannemgil gelirdi hep ben annemgille yaşarken 1 gece kalıp dönerlerdi 5-6 saatlik yol bir de bi insan kendi evi dışında nasıl rahat edebiliyor bu kadar anlamıyorum hiçyok artık, eşine söyle yatılı misafir sevmediğini, böyle bir şeye izin verme, çizgini baştan sert koy canım, çok üzerler seni yoksa
Bencil olunca öyle oluyor .Kesinlikle öyle mutlaka bir çıkarı oluyor bir şey yapıyorsa koşulsuz. Bir insan nasıl böyle davranabilir aklım almıyor vallahi
Benim de oldu o kadarEvet bende 3 haftadır fal baktırmıyorum
Hele hoş çok cizel böyle baktırmadım geliyor ama ya etkilenirsem yada Farklı bişey duyarsam istemiyorumBenim de oldu o kadar
onunla çok dalga geçtim diye çarpıldım galiba, hiçbir işim rast gitmiyor. Benden artık onunla ilgili sadece övgü duyabilirsinizAltıncıhisleriolan a danışsam beni Türkiye'nin en zengin ilk 10 u içine sokar aslında denesem mi
ben de ya hiç rahat etmiyorum, sadece anne babamın evinde kalabilirim o kadarYa tabiki gelsinler ben misafir severim ama en fazla 1 hafta o bile çok yani mesela anneannemgil gelirdi hep ben annemgille yaşarken 1 gece kalıp dönerlerdi 5-6 saatlik yol bir de bi insan kendi evi dışında nasıl rahat edebiliyor bu kadar anlamıyorum hiç
benim kv nişanda ağlamış, halam da yanına gidip demiş ki bizim kızımız okumuş etmiş kendi ayakları üstünde duruyor niye üzülüp ağlıyorsun. Kv de ne demiş bakın olaya bakın, ben ona niye ağlayayım, ben kendi oğluma ağlıyorum demişEvet ya bence de başıma dert açmayayım hiç
bende rezil anektodlar bitmezbenim kv nişanda ağlamış, halam da yanına gidip demiş ki bizim kızımız okumuş etmiş kendi ayakları üstünde duruyor niye üzülüp ağlıyorsun. Kv de ne demiş bakın olaya bakın, ben ona niye ağlayayım, ben kendi oğluma ağlıyorum demişhalamda oğlunun neyine ağlıyorsun erkek adam değil mi falan deyip uzaklaşmış olay tipler ya
Senin kaynana oğlan delisiymis seni rahat birakmayacagi burdan belliymis.surekli kulis yapıyordur oğluyla sen işteyken falanbenim kv nişanda ağlamış, halam da yanına gidip demiş ki bizim kızımız okumuş etmiş kendi ayakları üstünde duruyor niye üzülüp ağlıyorsun. Kv de ne demiş bakın olaya bakın, ben ona niye ağlayayım, ben kendi oğluma ağlıyorum demişhalamda oğlunun neyine ağlıyorsun erkek adam değil mi falan deyip uzaklaşmış olay tipler ya
Kesinlikle bende aynıyım neyse inşallah başıma gelmez diyorumben de ya hiç rahat etmiyorum, sadece anne babamın evinde kalabilirim o kadar
Ayyy ne kadar kötüübenim kv nişanda ağlamış, halam da yanına gidip demiş ki bizim kızımız okumuş etmiş kendi ayakları üstünde duruyor niye üzülüp ağlıyorsun. Kv de ne demiş bakın olaya bakın, ben ona niye ağlayayım, ben kendi oğluma ağlıyorum demişhalamda oğlunun neyine ağlıyorsun erkek adam değil mi falan deyip uzaklaşmış olay tipler ya
Tam üstüne bastın valla yapıyor zatenSenin kaynana oğlan delisiymis seni rahat birakmayacagi burdan belliymis.surekli kulis yapıyordur oğluyla sen işteyken falan
Ay bu nasıl bi kadınmış ettiği lafa bak! Böylelerinin oğlu evlenip de milletin başını yakmasın valla ya, ömür boyu dolansın anasının peşinde annecim annecim diye. İkisi birlikte mutlu mesut yaşasın sonsuza kadarbenim kv nişanda ağlamış, halam da yanına gidip demiş ki bizim kızımız okumuş etmiş kendi ayakları üstünde duruyor niye üzülüp ağlıyorsun. Kv de ne demiş bakın olaya bakın, ben ona niye ağlayayım, ben kendi oğluma ağlıyorum demişhalamda oğlunun neyine ağlıyorsun erkek adam değil mi falan deyip uzaklaşmış olay tipler ya
Gerçekten öyle nefret ediyorum ya bu kadar bağlıysan kopamayacaksan evlenme millet senin anneni şununu bununu çekmek zorunda mıAy bu nasıl bi kadınmış ettiği lafa bak! Böylelerinin oğlu evlenip de milletin başını yakmasın valla ya, ömür boyu dolansın anasının peşinde annecim annecim diye. İkisi birlikte mutlu mesut yaşasın sonsuza kadar
Evet yani çocuğunu birey gibi yetiştirememişsin, millet çeksin cezasını. O senin oğlunsa eşi de bir annenin biricik kızı.Gerçekten öyle nefret ediyorum ya bu kadar bağlıysan kopamayacaksan evlenme millet senin anneni şununu bununu çekmek zorunda mı
Kendi kızları olsa kayınvalidesi aynı bu şekilde davransa kıyamet kopar bideEvet yani çocuğunu birey gibi yetiştirememişsin, millet çeksin cezasını. O senin oğlunsa eşi de bir annenin biricik kızı.
Kazık kadar adamlarda bu anne bağımlılığı da çok komik duruyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?