Ahali Lokali

yok artık, eşine söyle yatılı misafir sevmediğini, böyle bir şeye izin verme, çizgini baştan sert koy canım, çok üzerler seni yoksa
Ya tabiki gelsinler ben misafir severim ama en fazla 1 hafta o bile çok yani mesela anneannemgil gelirdi hep ben annemgille yaşarken 1 gece kalıp dönerlerdi 5-6 saatlik yol bir de bi insan kendi evi dışında nasıl rahat edebiliyor bu kadar anlamıyorum hiç

Altıncıhisleriolan a danışsam beni Türkiye'nin en zengin ilk 10 u içine sokar aslında denesem mi
onunla çok dalga geçtim diye çarpıldım galiba, hiçbir işim rast gitmiyor. Benden artık onunla ilgili sadece övgü duyabilirsiniz çizgimi bozmayacağım ahahahah

ben de ya hiç rahat etmiyorum, sadece anne babamın evinde kalabilirim o kadar

Evet ya bence de başıma dert açmayayım hiç
benim kv nişanda ağlamış, halam da yanına gidip demiş ki bizim kızımız okumuş etmiş kendi ayakları üstünde duruyor niye üzülüp ağlıyorsun. Kv de ne demiş bakın olaya bakın, ben ona niye ağlayayım, ben kendi oğluma ağlıyorum demiş halamda oğlunun neyine ağlıyorsun erkek adam değil mi falan deyip uzaklaşmış olay tipler ya

bende rezil anektodlar bitmez

Senin kaynana oğlan delisiymis seni rahat birakmayacagi burdan belliymis.surekli kulis yapıyordur oğluyla sen işteyken falan

Ayyy ne kadar kötüü halan çok iyi demiş ama ona cok guldum yapıstırmıs valla lafı

Ay bu nasıl bi kadınmış ettiği lafa bak! Böylelerinin oğlu evlenip de milletin başını yakmasın valla ya, ömür boyu dolansın anasının peşinde annecim annecim diye. İkisi birlikte mutlu mesut yaşasın sonsuza kadar

Gerçekten öyle nefret ediyorum ya bu kadar bağlıysan kopamayacaksan evlenme millet senin anneni şununu bununu çekmek zorunda mı

Gerçekten öyle nefret ediyorum ya bu kadar bağlıysan kopamayacaksan evlenme millet senin anneni şununu bununu çekmek zorunda mı
Evet yani çocuğunu birey gibi yetiştirememişsin, millet çeksin cezasını. O senin oğlunsa eşi de bir annenin biricik kızı.
Kazık kadar adamlarda bu anne bağımlılığı da çok komik duruyor zaten.

Evet yani çocuğunu birey gibi yetiştirememişsin, millet çeksin cezasını. O senin oğlunsa eşi de bir annenin biricik kızı.
Kazık kadar adamlarda bu anne bağımlılığı da çok komik duruyor zaten.
Kendi kızları olsa kayınvalidesi aynı bu şekilde davransa kıyamet kopar bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…