- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.501
Mağlum yüzüm kabuk olacak soyulacak çok bana temas etmeden duramayan bir insan olduğu için yüzümün anasını bellerneden ki
Allah seniMağlum yüzüm kabuk olacak soyulacak çok bana temas etmeden duramayan bir insan olduğu için yüzümün anasını beller
Sen işini bilirsin kankaMağlum yüzüm kabuk olacak soyulacak çok bana temas etmeden duramayan bir insan olduğu için yüzümün anasını beller
İlk kez mi yaptırdınn bende düşünüyordum da hiç çevremde yaptıran olmadı o yüzden kararsız kaldımBugün dermapen e gittim bir süre spordan uzak kalacağım ve birde öyle işte
Aahhaahaha bu neee çok tatlıııKızlar bizim marketin maskotuna bakın
Panda gibi birşey ya,market çalışanları sağ olsunlar cok guzel bakıyorlarAahhaahaha bu neee çok tatlııı
Hayatım bir kez başka yerde yaptırdım buraya da 2. Seansım dı toplamda 3 defa yaptırdımİlk kez mi yaptırdınn bende düşünüyordum da hiç çevremde yaptıran olmadı o yüzden kararsız kaldım
Ayy ne güzel sahip çıkmışlar bayılıyorum böyle yerlere vallahiPanda gibi birşey ya,market çalışanları sağ olsunlar cok guzel bakıyorlar
Bende çok hafif akne izi var çene kısmımda onun icin dusunuyorum da girmesem mi acaba hic yeni yves rocherin akne için toniğini aldım onu kullanayım bakalım bi süre. Bide güveniyorum her yere ya çok önemli bu işlemdeHayatım bir kez başka yerde yaptırdım buraya da 2. Seansım dı toplamda 3 defa yaptırdım
Nasıl bahar ayları ya hani kahve 1 aylık zamanı gösteriyordu öyle demişti banaÇok uzun bir vade değil kanka,bahar aylarında demiş.
Gruba ekle onu da az eğlensin,ot gibi yaşamasın oyleTüm gün ciddi ciddi konuşuyorum burada vallahiler ayylar yaalar diye diye bugün bir danışana ay valla diye giriş yaptım şok oldum kendime ahahahahahHemen toparladım neyse ki
Ahahahaaha valla terapi gibi grup buraya girince aynı anda kafam dağılıyorGruba ekle onu da az eğlensin,ot gibi yaşamasın oyle
Bende bi yandan dizi izliyorum bi yandan buraya bakıyorum ara araMuhabbet koyulasmadan şarja takayım telefonu.
bence sorun yok ya doğallık, samimiyet başka bir şey değil, olabilir öyle şeylerTüm gün ciddi ciddi konuşuyorum burada vallahiler ayylar yaalar diye diye bugün bir danışana ay valla diye giriş yaptım şok oldum kendime ahahahahahHemen toparladım neyse ki
ben de makale yazıyorum, gene göt gibi kalacağım ama azgın ruhumu durduramıyorum, türlü türlü deneyler, çalışmalarBende bi yandan dizi izliyorum bi yandan buraya bakıyorum ara arateli fulledim uzatma kablomu da aldım hazırım
Aman fal işte be tatlım,ama sen benim asıl fal maceramı bilmiyorsun.Az biraz şarj olsun telefonum anlatacağım.Nasıl bahar ayları ya hani kahve 1 aylık zamanı gösteriyordu öyle demişti banaMart demesi lazım en fazla bahar ayları olmaz
Ya normalde de suratı asık biri değilim de konuşmama hep dikkat ederim ya ay valla bu üçü beni bitiriyo kurtulmaya çalışıyorum asla olmuyor bidebence sorun yok ya doğallık, samimiyet başka bir şey değil, olabilir öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?