Ahali Lokali

Ya normalde de suratı asık biri değilim de konuşmama hep dikkat ederim ya ay valla bu üçü beni bitiriyo kurtulmaya çalışıyorum asla olmuyor bide
Anlıyorum seni ben de öyleyim ahahahah
Sınıfta falan kullanmıyorum ama yetişkin öğrencilerle samimiyet artınca arada çıkıveriyor ağızdan

Bende çok problemli değildim ama yaptırdım neden bilmiyorum yüzümde hiçbirşey yok

Reactions: cnu
kızlar bir tane rus öğrencim var dil dersi verdiğim, yetişkin biri. Adam rusyada satranç şampiyonu çıktı iyi mi bir sürü şampiyonluğum var dedi, dedim böyle cool bir gerçeği neden benden sakladın

Aman bişeyi bildi ya hemen umut bağladım ne bileyim anlat anlat merak ettim valla
Bundan 14,15 sene önceydi,o zaman böyle uygulamalar falan yok tabi,birgun moralim acayip bozuk ve arkadaşımla dertleşiyoruz.O zaman Cafe lerde fal bakanlar oluyordu,arkadaşa dedim hadi Cafe Cafe gezip fal baktirakim.O da benim kafadan zaten,tamam dedi.Neyse gittim Cafe nin birine,kahveleri içtik kapadık falan,orada falcı bir kadın vardı,açtı fincanları başladı bakmaya,kadın hayatımda o andan itibaren neler olacaksa takır takır söyledi.Eşimi anlattı,en ince detayına kadar hemde,kaç çocuğum olacağını,uzak bir yerde yaşayacağımı falan.Neyse arkadaşla makara yaptık o gün amma salladı kadın diye,hiç ihtimal vermedim yani.O senenin yaz ayları geldiğinde eşimle tanistim ve kadının söylediği bütün detaylar birebir aynıydı.Tabi ben şok üstüne şok yaşadım.Bir daha da o kadını n izini bulamadık,o cafeden ayrılmış ve elemanların hiçbiri tanımıyorum onu,böyle efsane bir fal deneyimi yaşadım yani.

Çok efsaneymiş harbiden

Ohaaa diyorum Ya biz niye böyle birine denk gelemedik şansımıza tüküreyim valla. Tamam uygulamayla olmaz da gerçekte de denk gelmedim hiç

Ohaaa diyorum Ya biz niye böyle birine denk gelemedik şansımıza tüküreyim valla. Tamam uygulamayla olmaz da gerçekte de denk gelmedim hiç
Canım inan ben de zibilyon tane fal baktırdım ama tek çıkan bu oldu.Kadina çok ulaşmaya çalıştık ama o zaman sosyal medya bile yoktu doğru düzgün.

Canım inan ben de zibilyon tane fal baktırdım ama tek çıkan bu oldu.Kadina çok ulaşmaya çalıştık ama o zaman sosyal medya bile yoktu doğru düzgün.
Kadın da kaybolmuş gitmiş ne ilginç, çok doğaüstü bi olay bu gerçekte öyle bir kadın hiç olmayabilir bile, yani vardır da yoktur. Ayy ürperdim valla

Benzer bir hikaye de bende var. Cafede baktırmıştım, methini duyduğum bir adamdı. Ben o sıralar daha üniformalı hikayelerdeyim, bana diyor sen yurtdışında olacaksın falan, benim yüzüm düştü, içimden diyorum ne alaka ya ben subay oluyorum yurtdışına gitmek falan istemiyorum, davalı olduğum bir özel okul sahibi vardı, onun tüm tipini tarif etti, acayip şaşırdım. Sonra çıktım cafeden acayip moralim bozuk diyorum ben gitmem yurtdışına burada kalacağım, belki şehir değişikliğidir yanlış görmüş falan diye kendimi eğliyorum. Neyse buyrun şekil a, yurtdışındayım

Var böyle insanlar ya,tellwe deki soytarılara kaldık bizde işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…