- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.541
aga beynim yanık, mazur görün beniUlann,ne diyor bu diyorum
Ben de bu akşam gavur olduğumu öğrendim,iyi miaga beynim yanık, mazur görün beni
ya kanka o kafalara göre hepimiz gavuruz sallaBen de bu akşam gavur olduğumu öğrendim,iyi mi
Oyle dediyse bekle kankaAma o adam bana mevki olarak çok yükseliyorsun yurtdışında demişti. Ben gitgide düşüyorumbir yamukluk var bu işte ama neyse
Bizim sülalenin en marjinali benim meselaya kanka o kafalara göre hepimiz gavuruz salla
Bizim kafalar değil de onların kafalar gayet güzelya kanka o kafalara göre hepimiz gavuruz salla
Beyin bedavaBizim kafalar değil de onların kafalar gayet güzel
Yok kanka burada herkes bir herbokologBeyin bedavakaç yıldır beyin görüntülüyorum, böyle örümcek beyin görmedim
Onların beyninde 5 lob varmışYok kanka burada herkes bir herbokolog
Yok anlatsanaOnların beyninde 5 lob varmışbiliyor musun o olayı
Ya biri konu açmış sevgilim Bulgar babam vermiyor diye,Bulgar dediği de göçmen.Ben de göçmen olduğum için bir dellendimGülüyorum da kim kime gavur dedi noluyo ben neyi kaçırdım kankalar
Heeee biliyorum ben bunu yaO zaman onlarda 5 lob vaaarayy ölüyorum gülmekten
Ben de yarım gavur olmuşum o zamanYa biri konu açmış sevgilim Bulgar babam vermiyor diye,Bulgar dediği de göçmen.Ben de göçmen olduğum için bir dellendim
mantıklı :))Ben de yarım gavur olmuşum o zamanne kafalar var ya, ben başka yere bakmıyorum valla direkt burdayım hiç haberim olmuyor kk gündeminden
Aman yaa kafalar bir milyon,sabahta biri Kocaeli ya da Aydın arasında tayin için kararsız kaldık,yardım edermisisiniz diye konu açmış.Ben de dogma büyüme Kocaeli'liyim,çokta severim.Neyse yazmışlar iyyyy iğrenç,berbat bir şehir sakın gitme falan diye.Bildiklerinden de değil,biri diyor içinden geçtim falan diye,sabah bir posta sinir olduydum zaten,bu da tuz biber oldu işteBen de yarım gavur olmuşum o zamanne kafalar var ya, ben başka yere bakmıyorum valla direkt burdayım hiç haberim olmuyor kk gündeminden
o tiplerin kardeş beyinlileri de her ortamda memleket soruyor. Merhaba ben X mesela, hımm nerelisin?Aman yaa kafalar bir milyon,sabahta biri Kocaeli ya da Aydın arasında tayin için kararsız kaldık,yardım edermisisiniz diye konu açmış.Ben de dogma büyüme Kocaeli'liyim,çokta severim.Neyse yazmışlar iyyyy iğrenç,berbat bir şehir sakın gitme falan diye.Bildiklerinden de değil,biri diyor içinden geçtim falan diye,sabah bir posta sinir olduydum zaten,bu da tuz biber oldu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?