Ahali Lokali

Ama o adam bana mevki olarak çok yükseliyorsun yurtdışında demişti. Ben gitgide düşüyorum bir yamukluk var bu işte ama neyse

Ben de yarım gavur olmuşum o zaman ne kafalar var ya, ben başka yere bakmıyorum valla direkt burdayım hiç haberim olmuyor kk gündeminden
Aman yaa kafalar bir milyon,sabahta biri Kocaeli ya da Aydın arasında tayin için kararsız kaldık,yardım edermisisiniz diye konu açmış.Ben de dogma büyüme Kocaeli'liyim,çokta severim.Neyse yazmışlar iyyyy iğrenç,berbat bir şehir sakın gitme falan diye.Bildiklerinden de değil,biri diyor içinden geçtim falan diye,sabah bir posta sinir olduydum zaten,bu da tuz biber oldu işte.

o tiplerin kardeş beyinlileri de her ortamda memleket soruyor. Merhaba ben X mesela, hımm nerelisin?
Allah allah sana ne ya nereli olduğumun ne önemi var, İstanbulda yaşıyoruz mesela daha yeni tanışmışsın ilk soru memleket nere. İfrit oluyorum. Ne yapacaksın nereli olduğumu, o da ulusal düzlemde ırkçılık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…