Ahali Lokali

Hayır mesela ben diyorum 30 senem o şehirde geçti,biri diyor içinden geçtim çok kötü gözüküyordu,geçtiği yerde muhtemelen otoban falan,diğeri diyor denize girilmiyor,halbuki Karadeniz'e muhteşem sahilleri var.Bilmeden atıp tutmak ta ne bileyim işte.Aydın'a git dedi de herkes,Aydın merkez berbat sıkıcı bir yer.

Böyle bir hastalığımız var ya nerelisin diye sormadan duramıyorlar. Benim de en deli olduğum sorudur, karma karışığım ben zaten cevaplayamıyorum da kütükte yazanı söylüyorum orayla ilgili soru geliyor diyorum hiç gitmedim e nasıl oralısın oluyo, o sorudan kaçayım diye yaşadığım yeri söylüyorum kütükte öyle mi diyorlar bu sefer

Gene cem yılmaza atıfta bulunacağım. Bir standup ında şey diyordu: bizim memleketin insanının lügatında "bilmiyorum" diye bir şey yok illa bilgisi olmasa da fikri olacak şaka gibiler ya

OHA artık ya kütüğümü ne yapacan ya, kütük beyinliler

Tüylerim diken diken oldu okurken

Bak çok ciddiyim bu faldan sonra 7 sene falan hiç fal baktirmadim taki Tellwe batağına düşene kadar.
Yaa daha ne baktırıcaksın kadın sana geleceğini söylemiş resmen 7 yıllık fal bakmış ahahhahaha Tellwe eğlencesineydi ya mesela bugün iyi hissediyosun dedikleri zaman aa evet bildi diyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…