- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.801
Yok hasta etmiyor denendi onaylandıO naylon şeyler hasta eder adamı zaten
AynenBurası açık olmasa daha açık olmayı isterdim...kendine yakıştırıp durma böyle şeyler lütfen...sözcükler çok önemli..
Çok atarlandım ben sebebsiz ili vodka içiyim
işte baştan ev diye sorsaydın ya bize bebğim, sen maddiyat önemli mi deyince malum konu genişEee ben bi ev istemişim 2.500 TL diye erkek kadın eşit diye savunmayın bana şunları
Yok ya ev alsın diye beklentim yok zaten ev sahibi olmak hayal Türkiye deKanka bir ev olmuş bir trilyon,adamın bunu alabilecek gücü varmı?
Ne bilim aşkım ya maddiyatı yetmiyor ya bi neviişte baştan ev diye sorsaydın ya bize bebğim, sen maddiyat önemli mi deyince malum konu genişbana baksın falan deyince uçup gidiyor başka yerlere
Bak ben öyle anladım,yalnış anlamışımYok ya ev alsın diye beklentim yok zaten ev sahibi olmak hayal Türkiye de
bu ilişkim ve evliliğim konusunda benim özetim mallıktır ya, başka konularda kendime laf etmem :))Burası açık olmasa daha açık olmayı isterdim...kendine yakıştırıp durma böyle şeyler lütfen...sözcükler çok önemli..
işte naylon değil..benim alerjim var giyemiyorum..bunlar böyle çok hafif yok gibi..unuttum ama markayı ya...O naylon şeyler hasta eder adamı zaten
Sadece liralık işte evlenince çiftler beraber yaşıyor ya o yani beraber yaşayacağımız evin güzel olmasını istiyorumBak ben öyle anladım,yalnış anlamışım
Sılk and blue oluyor geneldeişte naylon değil..benim alerjim var giyemiyorum..bunlar böyle çok hafif yok gibi..unuttum ama markayı ya...
ya konular gene saçma sapan, nerden nereye geldikO naylon şeyler hasta eder adamı zaten
komple herkes yanlış anladı zaten...2.500 kirası ev beğenmiş garibim...ama dedim ya..öyle bir anlatıyor ki...hanlar hamamlar istiyormuş gibi..kendi kendini baltalıyor işte...Bak ben öyle anladım,yalnış anlamışım
heh çok yaşa...o seri güzel...atlet birde tayt almıştım o kaşındırmadı beni..hafif böyle bir de...Sılk and blue oluyor genelde
Yok aşkım nerede hanlar hamamlar isteyecek sadece oturacağımız ev kirası evde çok güzelkomple herkes yanlış anladı zaten...2.500 kirası ev beğenmiş garibim...ama dedim ya..öyle bir anlatıyor ki...hanlar hamamlar istiyormuş gibi..kendi kendini baltalıyor işte...
A101 değil mi,silk and Blue?heh çok yaşa...o seri güzel...atlet birde tayt almıştım o kaşındırmadı beni..hafif böyle bir de...
yarın sen güzelce söyle...2.500 kira birşey değil..evlilik masraflı iş..2.500 kira da veremiyorsa artık...sen yarın güzelce konuş..Yok aşkım nerede hanlar hamamlar isteyecek sadece oturacağımız ev kirası evde çok güzel
Ben diyorum baştan spesifik konuş diye işte, yoksa alakasız cevaplar gelir. Ben de mesela mercedes g500 hastasıyım ölmeden önce bir günlüğüne bile olsa kiralayıp falan sürmek isterim. Evlenirken gelin arabası için onu kiralayalım mı yarısını da ben veririm demiştim, parası olmasına rağmen yapmadı. İçimde kaldı. Allah bana güç kuvvet versin kendime çalışıp alayım yakomple herkes yanlış anladı zaten...2.500 kirası ev beğenmiş garibim...ama dedim ya..öyle bir anlatıyor ki...hanlar hamamlar istiyormuş gibi..kendi kendini baltalıyor işte...
aynen benim yakınımda o var..ben a101 ciyimA101 değil mi,silk and Blue?
Aynen ya,kendini ifade edememiş.Ikisi de çalışıyor sonuçta.yarın sen güzelce söyle...2.500 kira birşey değil..evlilik masraflı iş..2.500 kira da veremiyorsa artık...sen yarın güzelce konuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?