- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.821
evinin önüne gidip kornaya bas...ay bizde gelelim...nolur nolur...Ben diyorum baştan spesifik konuş diye işte, yoksa alakasız cevaplar gelir. Ben de mesela mercedes g500 hastasıyım ölmeden önce bir günlüğüne bile olsa kiralayıp falan sürmek isterim. Evlenirken gelin arabası için onu kiralayalım mı yarısını da ben veririm demiştim, parası olmasına rağmen yapmadı. İçimde kaldı. Allah bana güç kuvvet versin kendime çalışıp alayım ya
Yaa maşallah gerçekten ne kadar hoşuma gitti şu olay inşallah bende evlendiğim zaman aynı sözleri duyarımBiliyor musun,eşim benim yaptıklarımı her zaman taktir ediyorum,sen evimizi çekip çeviriyorsun daha ne yapasın ki diyor.Öyle dediği zaman her seferinde bir kez daha aşık oluyorum adama.
Ben üç harflilerin hepsini tek tek gezerim,özellikle aktüel ürünleri incelemek süper deşarj ediyor beniaynen benim yakınımda o var..ben a101 ciyim
Veremiyor işte öncede bunun yüzümden kavga ettik ayrıldımyarın sen güzelce söyle...2.500 kira birşey değil..evlilik masraflı iş..2.500 kira da veremiyorsa artık...sen yarın güzelce konuş..
İnşallah canım benimYaa maşallah gerçekten ne kadar hoşuma gitti şu olay inşallah bende evlendiğim zaman aynı sözleri duyarım
ya ben o arabayı alsam içine sizi koyar gezerim, siz yoksanız manitamı koyarımevinin önüne gidip kornaya bas...ay bizde gelelim...nolur nolur...
artık eskisi gibi uygun değil ama...sana birşey diyeyim mi? 2 sene öncesine kadar önünden geçmezdim tanımıyorum bu markaları diye...2 senedir abonesiyim..oradaki çocuklara soruyorum bu iyi mi diye...onlar söylüyor..Ben üç harflilerin hepsini tek tek gezerim,özellikle aktüel ürünleri incelemek süper deşarj ediyor beni.
Iyi de böyle bir ev için 2500 lira çok değilVeremiyor işte öncede bunun yüzümden kavga ettik ayrıldım
bi kornaya basacaktık..olmuyo mu şimdi...pekiiya ben o arabayı alsam içine sizi koyar gezerim, siz yoksanız manitamı koyarımne gideceğim kapısına ya ne yaparsa yapsın
ev önemli kanka, ben de isterdim, ama maaşı falan düşükse zor tabiOndada hevesim kaçtı zaten böyle içine ediyor hep sonra soğuyorum evde bu
Öyle 2.850 TL bu ev ama gene de böyle yapınca içimden gelmiyor hevesim kaçıyorIyi de böyle bir ev için 2500 lira çok değil
Valla ben 96 senesinden beri gidiyorum Bim'eartık eskisi gibi uygun değil ama...sana birşey diyeyim mi? 2 sene öncesine kadar önünden geçmezdim tanımıyorum bu markaları diye...2 senedir abonesiyim..oradaki çocuklara soruyorum bu iyi mi diye...onlar söylüyor..
bas kornaya gezelim işte, onun kapısına gidecek kadar düşmedik boşverbi kornaya basacaktık..olmuyo mu şimdi...pekii
Kendi işletmesi varev önemli kanka, ben de isterdim, ama maaşı falan düşükse zor tabi
haklısın bacım...ama ayrılmayaydın iyiydi..sen biraz ateşli kadınsın...kesin olmaz mı dedi? başka yerlere de mi bakalım dedi?Veremiyor işte öncede bunun yüzümden kavga ettik ayrıldım
abooooov, kız iste kıııız, versin yapsın. Baştan anlatsana şöyle bak çıkardım tırnaklarımı :)))Kendi işletmesi var
Kazancı nasıl kanka,aylık geliri falan nasıl?Kendi işletmesi var
Benim evime çok aşırı benziyor bide pencerede siyah çerçeve nadir o yüzden şaşırdım nerede bu ahahahahahOndada hevesim kaçtı zaten böyle içine ediyor hep sonra soğuyorum evde bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?