Ahali Lokali

bak işte bunu diyorum...çok zengin değil belki bazı konularda tam istediğini yapamıyorsun ama kartı vermiş eline...yine maddesel birşey senin elinde...bu seni tatmin ediyor...

yapsın tabi ki yapacak, onun da sorumluluğu bu

Olay bu zaten başka birşey değil ki altın düğüm birşey de istemedim sadece ev onuda istemiyorum artık
canını sevdiğim sen bunu da adama dik dik anlatmışsındır..kestirip atma..yanlış anlamış olma ihtimalini yüksek buluyorum...sakin sakin konuş adamla bir daha...o 2.500 tl kira için seni kaybetmez...

bak işte bunu diyorum...çok zengin değil belki bazı konularda tam istediğini yapamıyorsun ama kartı vermiş eline...yine maddesel birşey senin elinde...bu seni tatmin ediyor...
O da var tabi ama en çok cezbeden yanı,ben şu anda çalışmıyorum mesela,ben çalışıp ben kazanıyorum muhabbeti yapmadi hiçbir zaman,bizim paramız dedi.Beni hiçbir şekilde ezmeye kalkmadı.

Zaten en ucuz ev artık 2500 bu gayet normal bi istek bu arada
Yani kızlar sizde beni Şeyma subaşı yaptınız evleneceğim ben düğün istemem altın istemem oturacağım ev güzel olsun istiyorum ben baba evimde iyi şartlarım vardı desem ki evde baskı var şu bar kurtulayım öyle bi derdim yok çok şükür daha aşağısına gitmek istemiyorum mevcut düzenimi niye bozayım ki

O da var tabi ama en çok cezbeden yanı,ben şu anda çalışmıyorum mesela,ben çalışıp ben kazanıyorum muhabbeti yapmadi hiçbir zaman,bizim paramız dedi.Beni hiçbir şekilde ezmeye kalkmadı.
sende onun yapmadığı bir sürü şeyi yapıyorsun eminim...sende ona bunları dememişsindir tabi....

Hayrını görmüyorlar işte,başka birşeyini görüyorlar
ay ben istanbuldayken mahallede bir kadın var ben tanımıyorum da bizim samimi olduğumuz komşu anlatmıştı. Kadın diyormuş ki adamı elimde tutmak için iki tane süslü don yetiyor sonra istediğimi alıyorum ondan diyormuş. anaa ne tip insanlar var ya donu giyip parayı alıyor çok tuhaf kültürler

Türkiye gerçekleri ne yazıkki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…