- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.761
Olay bu zaten başka birşey değil ki altın düğüm birşey de istemedim sadece ev onuda istemiyorum artıkkızım 2.500 kiraya ev beğenmek ne ki..istek mi? öyle bir anlattın ki sanki saray istemişsin gibi..suya mı bakacaksın ne yapacaksın onu da bir araştıralım..
bak işte bunu diyorum...çok zengin değil belki bazı konularda tam istediğini yapamıyorsun ama kartı vermiş eline...yine maddesel birşey senin elinde...bu seni tatmin ediyor...Benim eşim,çok eli açık ve müsrif bir insan,ben ona göre daha tutumluyum o yüzden bütün kartları bana verdi,sen daha iyi idare ediyorsun falan dedi.Yani bizde senin paran,benim param mevzu hiçbir zaman olmadı,zaten böyle birseye asla tahammül edemezdim ben.
yapsın tabi ki yapacak, onun da sorumluluğu buBilmiyorum sonuçta benim yaşadığım şehir Türkiye şartları birşeyler yapabilmem içim gitmem gerekşyor burada bi düzen içim de onun bunu yapması gerekşyor ben büyük bir şehirde değil 180 bin nüfuslu köy gibi bir yerde yaşıyorum
Evet kesinlikle öyle huzur olmayınca ne paranın ne de başka bir şeyin önemi kalıyor. MaşallahhÖyledir ya,maşallah diyeyim.Maddiyat bir yere kadar,anlaşmak ve huzur herseyden önce geliyor.
canını sevdiğim sen bunu da adama dik dik anlatmışsındır..kestirip atma..yanlış anlamış olma ihtimalini yüksek buluyorum...sakin sakin konuş adamla bir daha...o 2.500 tl kira için seni kaybetmez...Olay bu zaten başka birşey değil ki altın düğüm birşey de istemedim sadece ev onuda istemiyorum artık
ay allah aşkına hayrını mı görüyorlar kiOyle değil mi kankaa
Zaten en ucuz ev artık 2500 bu gayet normal bi istek bu aradaOlay bu zaten başka birşey değil ki altın düğüm birşey de istemedim sadece ev onuda istemiyorum artık
O da var tabi ama en çok cezbeden yanı,ben şu anda çalışmıyorum mesela,ben çalışıp ben kazanıyorum muhabbeti yapmadi hiçbir zaman,bizim paramız dedi.Beni hiçbir şekilde ezmeye kalkmadı.bak işte bunu diyorum...çok zengin değil belki bazı konularda tam istediğini yapamıyorsun ama kartı vermiş eline...yine maddesel birşey senin elinde...bu seni tatmin ediyor...
Ben işsizken, anası her aradığında işe girdin mi diye soruyorduO da var tabi ama en çok cezbeden yanı,ben şu anda çalışmıyorum mesela,ben çalışıp ben kazanıyorum muhabbeti yapmadi hiçbir zaman,bizim paramız dedi.Beni hiçbir şekilde ezmeye kalkmadı.
Yani kızlar sizde beni Şeyma subaşı yaptınızZaten en ucuz ev artık 2500 bu gayet normal bi istek bu arada
sende onun yapmadığı bir sürü şeyi yapıyorsun eminim...sende ona bunları dememişsindir tabi....O da var tabi ama en çok cezbeden yanı,ben şu anda çalışmıyorum mesela,ben çalışıp ben kazanıyorum muhabbeti yapmadi hiçbir zaman,bizim paramız dedi.Beni hiçbir şekilde ezmeye kalkmadı.
Hayrını görmüyorlar işte,başka birşeyini görüyorlaray allah aşkına hayrını mı görüyorlar ki
Yani tabiki öyle,birbirimizi dengelemeyi becerebiliyoruz.sende onun yapmadığı bir sürü şeyi yapıyorsun eminim...sende ona bunları dememişsindir tabi....
ay ben istanbuldayken mahallede bir kadın var ben tanımıyorum da bizim samimi olduğumuz komşu anlatmıştı. Kadın diyormuş ki adamı elimde tutmak için iki tane süslü don yetiyorHayrını görmüyorlar işte,başka birşeyini görüyorlar
Türkiye gerçekleri ne yazıkki böyleay ben istanbuldayken mahallede bir kadın var ben tanımıyorum da bizim samimi olduğumuz komşu anlatmıştı. Kadın diyormuş ki adamı elimde tutmak için iki tane süslü don yetiyorsonra istediğimi alıyorum ondan diyormuş. anaa ne tip insanlar var ya donu giyip parayı alıyor çok tuhaf kültürler
yani şu an para kazanmadığın eşinde sana bunu kakmadığı için kendini kötü falan hissetme...o evden seni çıkar hiçbirşey kalmaz...senin varlığın zümrüt yaaa....Yani tabiki öyle,birbirimizi dengelemeyi becerebiliyoruz.
Aynen öyleyani şu an para kazanmadığın eşinde sana bunu kakmadığı için kendini kötü falan hissetme...o evden seni çıkar hiçbirşey kalmaz...senin varlığın zümrüt yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?