- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.781
süslü don deyip geçme ama...çok pahalılar oooo....ay ben istanbuldayken mahallede bir kadın var ben tanımıyorum da bizim samimi olduğumuz komşu anlatmıştı. Kadın diyormuş ki adamı elimde tutmak için iki tane süslü don yetiyorsonra istediğimi alıyorum ondan diyormuş. anaa ne tip insanlar var ya donu giyip parayı alıyor çok tuhaf kültürler
sen de evin işi çocuk bakımı, yemek bunlar hep emek kanka, görmezden gelmeyin bunların da normalde piyasada maddi karşılığı var, mesela bir gündelikçi bir çocuk bakıcısı ne kadar para alıyor. Sen bunları evli olduğun için bedavadan yapıyorsun. Öyle işe gidip para getiren üstte olmuyor aslındaO da var tabi ama en çok cezbeden yanı,ben şu anda çalışmıyorum mesela,ben çalışıp ben kazanıyorum muhabbeti yapmadi hiçbir zaman,bizim paramız dedi.Beni hiçbir şekilde ezmeye kalkmadı.
kendi aramızda konuşuyoruz hadi bunu da söyleyeyim.. başka ne olduğu belirsiz kadınlarla da muhattap olmuyor...sen de evin işi çocuk bakımı, yemek bunlar hep emek kanka, görmezden gelmeyin bunların da normalde piyasada maddi karşılığı var, mesela bir gündelikçi bir çocuk bakıcısı ne kadar para alıyor. Sen bunları evli olduğun için bedavadan yapıyorsun. Öyle işe gidip para getiren üstte olmuyor aslında
Biliyor musun,eşim benim yaptıklarımı her zaman taktir ediyorum,sen evimizi çekip çeviriyorsun daha ne yapasın ki diyor.Öyle dediği zaman her seferinde bir kez daha aşık oluyorum adamayani şu an para kazanmadığın eşinde sana bunu kakmadığı için kendini kötü falan hissetme...o evden seni çıkar hiçbirşey kalmaz...senin varlığın zümrüt yaaa....
süslü don deyip geçme ama...çok pahalılar oooo....
Aynen öyle bizim Burda 200 300 TL çocuk bakımı desen asgari ücret zaten ne oldu eeee ben neden bedavadan gidiyim yanisen de evin işi çocuk bakımı, yemek bunlar hep emek kanka, görmezden gelmeyin bunların da normalde piyasada maddi karşılığı var, mesela bir gündelikçi bir çocuk bakıcısı ne kadar para alıyor. Sen bunları evli olduğun için bedavadan yapıyorsun. Öyle işe gidip para getiren üstte olmuyor aslında
Onu da bim den aliyoksüslü don deyip geçme ama...çok pahalılar oooo....
işte o farkındalığı, o adaleti yetiyordurBiliyor musun,eşim benim yaptıklarımı her zaman taktir ediyorum,sen evimizi çekip çeviriyorsun daha ne yapasın ki diyor.Öyle dediği zaman her seferinde bir kez daha aşık oluyorum adama.
aaaa..bunu bilmiyor muydun? şaşırdımmmmsorma ya cidden pahalı ama işe yarıyormuş hahahahah erkekler kararlarını beyinleriyle vermiyor galiba
Aynenaaaa..bunu bilmiyor muydun? şaşırdımmmm
yok ya bim de....a101 de yalnız bir seri var bambu kumaş..çok iyi..tavsiye ederim.Onu da bim den aliyok
Hepsi öyle değil sanıyordum, çünkü ben bir malım, bunu daha önce söylemiştimaaaa..bunu bilmiyor muydun? şaşırdımmmm
Ya ne erkekler var kanka,kadını mal gibi görüyorlar,o yüzden çok değerli şeyler bunlar.işte o farkındalığı, o adaleti yetiyordur
Vay ikigözüm,buradaki dayılar çok yapıyor onuMillet sırf pavypnda kadınla masada alkol almak için tarla satıyor
Eee ben bi ev istemişim 2.500 TL diye erkek kadın eşit diye savunmayın bana şunlarıVay ikigözüm,buradaki dayılar çok yapıyor onu
O naylon şeyler hasta eder adamı zatenyok ya bim de....a101 de yalnız bir seri var bambu kumaş..çok iyi..tavsiye ederim.
Burası açık olmasa daha açık olmayı isterdim...Hepsi öyle değil sanıyordum, çünkü ben bir malım, bunu daha önce söylemiştim
Kanka bir ev olmuş bir trilyon,adamın bunu alabilecek gücü varmı?Eee ben bi ev istemişim 2.500 TL diye erkek kadın eşit diye savunmayın bana şunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?