Ahali Lokali

süslü don deyip geçme ama...çok pahalılar oooo....

O da var tabi ama en çok cezbeden yanı,ben şu anda çalışmıyorum mesela,ben çalışıp ben kazanıyorum muhabbeti yapmadi hiçbir zaman,bizim paramız dedi.Beni hiçbir şekilde ezmeye kalkmadı.
sen de evin işi çocuk bakımı, yemek bunlar hep emek kanka, görmezden gelmeyin bunların da normalde piyasada maddi karşılığı var, mesela bir gündelikçi bir çocuk bakıcısı ne kadar para alıyor. Sen bunları evli olduğun için bedavadan yapıyorsun. Öyle işe gidip para getiren üstte olmuyor aslında

kendi aramızda konuşuyoruz hadi bunu da söyleyeyim.. başka ne olduğu belirsiz kadınlarla da muhattap olmuyor...
üstelik eminim sen eğlencelisin de...hayatını dolduruyorsun komple...parayla alamaz bunu...

yani şu an para kazanmadığın eşinde sana bunu kakmadığı için kendini kötü falan hissetme...o evden seni çıkar hiçbirşey kalmaz...senin varlığın zümrüt yaaa....
Biliyor musun,eşim benim yaptıklarımı her zaman taktir ediyorum,sen evimizi çekip çeviriyorsun daha ne yapasın ki diyor.Öyle dediği zaman her seferinde bir kez daha aşık oluyorum adama.

Aynen öyle bizim Burda 200 300 TL çocuk bakımı desen asgari ücret zaten ne oldu eeee ben neden bedavadan gidiyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…