- 18 Şubat 2018
- 13.585
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.735
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.861
Ben iki sene Kayseri'de oturdum,sen içanadolu deyince oraya kaydı kafam.Yok askm İstanbulluyu
ne gizemi bacım..mandarin diye bir ördek varmış..onun tablosunu yatakodasına asacaksın işte...mümkünse çift olacak...ya gizemli gizemli takılacağına bize de şöyle şu mereti
Aşkım şöyle baştan biz başladığımızda Mustafa ile zaten evlilik üzerine başladık ailesiyle tanıştım yemeğe gittim kafam karışıktı vs biliyorsunuz sonra işte tamamen ona yöneldim bana evlenme teklifi etti bizde ev bakıyorduk önceden de sonra ayrıldık hatta ayrılık sebebi neydi filan oldu bende maddiyat demiştim işte geçende tekrardan toparladık aradı vs gene öyle ev bakmaya başladım ben ona atıyorum vs sonra işte bana nasip diyor önceden de ev bakıyordum atıyordum sonra başkası tutuyordusonra derken? siz evlenmeye karar vermediniz mi? yani ortada bir evlilik teklifi falan var değil mi? teklifi alıp sonra ev bakmaya geçtin değil mi?
Ay olur olur yolla sen deneyelim o taktiğiahahahahhahakahkaha attım ya allah iyiliğini versin, bavul ticareti yapalım ben size burdan ucuza dantelli don göndereyim
hee mandarin tablo dedin gerisini görmedim ben ondan kaçırdım galiba. Ne enerjisi getiriypr peki bu tablo libido booster mı :))ne gizemi bacım..mandarin diye bir ördek varmış..onun tablosunu yatakodasına asacaksın işte...mümkünse çift olacak...
Aşkhee mandarin tablo dedin gerisini görmedim ben ondan kaçırdım galiba. Ne enerjisi getiriypr peki bu tablo libido booster mı :))
nasibi mi kalmış bu işin? başka bir derdi olmasın..sana söyleyemiyor oyalıyor gibi geldi..Aşkım şöyle baştan biz başladığımızda Mustafa ile zaten evlilik üzerine başladık ailesiyle tanıştım yemeğe gittim kafam karışıktı vs biliyorsunuz sonra işte tamamen ona yöneldim bana evlenme teklifi etti bizde ev bakıyorduk önceden de sonra ayrıldık hatta ayrılık sebebi neydi filan oldu bende maddiyat demiştim işte geçende tekrardan toparladık aradı vs gene öyle ev bakmaya başladım ben ona atıyorum vs sonra işte bana nasip diyor önceden de ev bakıyordum atıyordum sonra başkası tutuyordu
her anlamda uyumlu olacağın birini çekiyorsun...tek başıma libido yukseltip ne yapacağım...hee mandarin tablo dedin gerisini görmedim ben ondan kaçırdım galiba. Ne enerjisi getiriypr peki bu tablo libido booster mı :))
bana lazım alayım
İşte piyasa durgun vs birşeyler diyor da banane diyorım bende yaninasibi mi kalmış bu işin? başka bir derdi olmasın..sana söyleyemiyor oyalıyor gibi geldi..
ama öyle deli gibi aşk değil...uyum,huzur daha hakim...yaş belli malum
ay doğru hiç seni düşünmeden konuştumher anlamda uyumlu olacağın birini çekiyorsun...tek başıma libido yukseltip ne yapacağım...
Bende ondan istiyorum artıkbana lazım alayımay nok ya vazgeçtim aşk beni mahvediyor ben aşk istemiyorum, flört-takılmaca yeter
ne piyasası ya saçmalamasınİşte piyasa durgun vs birşeyler diyor da banane diyorım bende yani
Ya işte bu konuda uzlaşamıyoruz bir laf vardır ya yiyemeyeceğin şeyin altına yatmayacaksın o zaman git yani anladın mı ilişkimiz bundan bitiyorne piyasası ya saçmalamasın
bulmuş taş gibi kızı hala piyasa diyor adama bak, sen de dokundurtma kendine kız, noluyor derse piyasalar durgun dersinİşte piyasa durgun vs birşeyler diyor da banane diyorım bende yani
piyasa hareketlenince gelseymiş o zaman...evlilikten döndüğün partnerinle barışıyorsun mıstafa...olmaz öyle...İşte piyasa durgun vs birşeyler diyor da banane diyorım bende yani
Vallah öyle yapacağımbulmuş taş gibi kızı hala piyasa diyor adama bak, sen de dokundurtma kendine kız, noluyor derse piyasalar durgun dersin
haklısın, net.Sen durumun yoksa o zaman gelipte bana şey etmeyeceksin bu kadar basit ha birşeyler istiyorsan da yap o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?