- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.881
Aynen öyle aynenpiyasa hareketlenince gelseymiş o gün zaman...evlilikten döndüğün partnerinle barışıyorsun mıstafa...olmaz öyle...
yuzumu kara çıkardı bu mıstafa...yarın birşeyler olur gibi ama..ben bekleyeyim üstünü çizmedenhaklısın, net.
hayırlısı olsun valla, ama ayıp etmiş bizim kızayuzumu kara çıkardı bu mıstafa...yarın birşeyler olur gibi ama..ben bekleyeyim üstünü çizmeden
o onu bırakmazsa, evlenince de oraya girelim demesinİdarelik ev tutacak 1.500 e filan işte böyle buluştuğumuzda rahat rahat girip çıkacağımız
Dur bak şimdi Mistafa kafa karıştırmaya başladı.İşte piyasa durgun vs birşeyler diyor da banane diyorım bende yani
hayır bak..sakın.....İdarelik ev tutacak 1.500 e filan işte böyle buluştuğumuzda rahat rahat girip çıkacağımız
Bide öyle bi durum varo onu bırakmazsa, evlenince de oraya girelim demesin
hayır ya..rahat girelim çıkalım evi durumları mı var? evlenecek bunlar...hayır lütfen yapma öyle...bana çirkin geldi o iş...o onu bırakmazsa, evlenince de oraya girelim demesin
Tutmasın mıhayır bak..sakın.....
konuş ve net olmasını iste, gene aynı konudan seni yormasın sonradanBide öyle bi durum var
hayır ya...rahat girelim çıkalım evi nedir? lütfen...adam gibi evleneceğiniz evi tutacak...budur..Tutmasın mı
Aynen demi idarelik ev işte girip çıkalım günlük ev tutmayalım veya işte gidip geleceğimiz yerhayır ya..rahat girelim çıkalım evi durumları mı var? evlenecek bunlar...hayır lütfen yapma öyle...bana çirkin geldi o iş...
Annesiyle yaşıyorkendi evi yok mu zaten şu an ya nerde yaşıyor bu adam ailesiyle mi
kendini öyle bir duruma koyma kuzucum...çok seni seviyor, istiyorsa ,seninle yalnız rahat etmek istiyorsa..adam gibi sözünü tutup evlensin...Aynen demi idarelik ev işte girip çıkalım günlük ev tutmayalım veya işte gidip geleceğimiz yer
Demi bu nedir şimdi durumum yok idarelik ev tutalım gidelim gelelim içelim eğlenelimkendini öyle bir duruma koyma kuzucum...çok seni seviyor, istiyorsa ,seninle yalnız rahat etmek istiyorsa..adam gibi sözünü tutup evlensin...
Sakın kabul etme,yarın öbür gün evlenmeye ne gerek vara evrilecek o iş.Kızlar işte sizden beklediğim bu benim yok öyle cevaplar verdiniz çıkıp gidecektim bu diyardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?