- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.901
Bende kıtlık psikolojisine girdim geçen 750 TL’ye ev buldum temiz çok iyi değil ama idare eder dedim burayı tutalım o konuma geldimkendini öyle bir duruma koyma kuzucum...çok seni seviyor, istiyorsa ,seninle yalnız rahat etmek istiyorsa..adam gibi sözünü tutup evlensin...
bana da o izlenim geldiSakın kabul etme,yarın öbür gün evlenmeye ne gerek vara evrilecek o iş.
İsteyen de kendisi benim öyle niyetim yoktuSakın kabul etme,yarın öbür gün evlenmeye ne gerek vara evrilecek o iş.
yok...olmaz...böyle birşey istemiyorum...evlenme niyetli birlikteyim..dışarıda kafede falan buluşur görüşürüz sen durumunu düzeltinceye kadar de...Demi bu nedir şimdi durumum yok idarelik ev tutalım gidelim gelelim içelim eğlenelim
onun tabi niyeti olurİsteyen de kendisi benim öyle niyetim yoktu
Kanka haklısın tabi ama Türk erkeğinin kafası farklı çalışıyor işte.ama konudan bağımsız, ben artık bir süre birlikte yaşamadan asla evlenemem kimseyle
ben kimseyle evlenmek de istemiyorum..konsere falan gidelim istiyorum meselaama konudan bağımsız, ben artık bir süre birlikte yaşamadan asla evlenemem kimseyle
Bende ayrı düzenim olsa bende düşünürdümKanka haklısın tabi ama Türk erkeğinin kafası farklı çalışıyor işte.
o net evet ama cinsellik konusunda kadın da bir şeylerden emin olmalıKanka haklısın tabi ama Türk erkeğinin kafası farklı çalışıyor işte.
Bayağı iyibir de T Theseaanchor , beraber oldunuz mu hiç? ten uyumunuz var mı? bunlar çok önemli ya bir sürü arkadaşım, adamların yataktaki yaklaşımı sebebiyle ayrıldı boşandı falan, önemli yani
aynen aynı ev bile fazla, ayrı evler olsun, canımız istedikçe gider geliriz ahahah tam benlikben kimseyle evlenmek de istemiyorum..konsere falan gidelim istiyorum meselaaynı evde falan da yaşayamam hatta...
Test sürüşü önemlio net evet ama cinsellik konusunda kadın da bir şeylerden emin olmalı
Kesinlikle,evlenmeden önce tecrübe etmelisin bunları.o net evet ama cinsellik konusunda kadın da bir şeylerden emin olmalı
o zaman ..süslü don zamanııııı.....ama başka türlü kullanacağız..hiç görmeyecek...nasıl?Bayağı iyi
heh tamam o zaman, kalite kontrol yapıldıysa evet o yedek ev işini sktr et yaptırmaBayağı iyi
2+1 benimki ben satın almıştım kredi ödüyorum şu an 3000. Birikmişim vardı zaten ailemde yardım etti 3 yıldır bu evdeyim. O zaman 280e almıştım. Valla iyi ki de almışım o zaman evi şimdi 600e satan bile var.Çisem de bak öyle bir evde oturuyormuş tek başına yani benim evime benziyor diyor ki İzmir decnu senin evin ayıp olmazsa kaç artı kaç ve kirası nedir acaba
benim bir süre sonra bakışlarım boşlaşır zaten...odağımı koruyamıyorum...2 gün üstüste bakamam aynı yere mesela...aynen aynı ev bile fazla, ayrı evler olsun, canımız istedikçe gider geliriz ahahah tam benlik
ay ne şanslısın ne kadar güzel, senin adına çok sevindim2+1 benimki ben satın almıştım kredi ödüyorum şu an 3000. Birikmişim vardı zaten ailemde yardım etti 3 yıldır bu evdeyim. O zaman 280e almıştım. Valla iyi ki de almışım o zaman evi şimdi 600e satan bile var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?