- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.921
cidden ya ben kendime özerk alan istiyorum, aynı ev olayı işi laçkalaştırıyorbenim bir süre sonra bakışlarım boşlaşır zaten...odağımı koruyamıyorum...2 gün üstüste bakamam aynı yere mesela...
Burada bir milyon civari oldu evler2+1 benimki ben satın almıştım kredi ödüyorum şu an 3000. Birikmişim vardı zaten ailemde yardım etti 3 yıldır bu evdeyim. O zaman 280e almıştım. Valla iyi ki de almışım o zaman evi şimdi 600e satan bile var.
benim durumum ayrı ama tabi...bir sürü yaşanmışlık var...gençler evlensin tabi...o da güzel...ben almiimm ama alana da bir çeyrek takarım,tebriki mi de ederim....cidden ya ben kendime özerk alan istiyorum, aynı ev olayı işi laçkalaştırıyor
istanbulda mısın sende? gerçi burada 1 milyonu geçti...Burada bir milyon civari oldu evler.
evliliği gereksiz bir uygulama olarak görüyorum, ben de almayayım mümkünsebenim durumum ayrı ama tabi...bir sürü yaşanmışlık var...gençler evlensin tabi...o da güzel...ben almiimm ama alana da bir çeyrek takarım,tebriki mi de ederim....
Evet valla annemgil çok gaza getirdi bizde destek oluruz şöyle böyle diyerek birden attılar beniay ne şanslısın ne kadar güzel, senin adına çok sevindim
Çeşit çeşit bende ben çok severim öyle aşifte aşifteo zaman ..süslü don zamanııııı.....ama başka türlü kullanacağız..hiç görmeyecek...nasıl?
ama görmeyecek kısmının altını çiziyorum....atlamayalım lütfen...Çeşit çeşit bende ben çok severim öyle aşifte aşifte
Yok canım Manisaistanbulda mısın sende? gerçi burada 1 milyonu geçti...
Valla çok çok bizim çevrelerde hep öyle 600e ben ucuz dedim hatta. ama daha imkanı yok ev alınmaz ben bu kredi bittikten sonra bir ev daha istiyordum yatırım amaçlı anca rüyamda artıkBurada bir milyon civari oldu evler.
ne aşiftesi ya, ne güzel kadın gibi hissediyorsun kendini, aşifte deme ona. Benim o duygumun da içine edildi zamanında, daha yeni yeni toparlıyorumÇeşit çeşit bende ben çok severim öyle aşifte aşifte
bizim ailede o yok, tam tersi benden beklerlerdi.. zor günler geçirdim aileyle de ama şimdi aramız iyi, uzakta olunca ilişkiler de düzeliyor. Bir gün o konuyu da açarım, acınası durumlar...Evet valla annemgil çok gaza getirdi bizde destek oluruz şöyle böyle diyerek birden attılar beniama gerçekten iyi ki dinlemişim onları yatırım oldu en azından evlendiğimiz zaman mesela burası da bizim için ek gelir olacak belki burada bile yaşarız ben bayılıyorum evime tertemiz baktım zaten
O çok kötü bir olay işte bilirim sen anlatmadan anladım olayıne aşiftesi ya, ne güzel kadın gibi hissediyorsun kendini, aşifte deme ona. Benim o duygumun da içine edildi zamanında, daha yeni yeni toparlıyorum
Ay bende ya bi bunaltı geldi bana bide 2+1 ya küçük bende kalmıştı sevgilim 1 ay kadar aboo nereye baksam oradacidden ya ben kendime özerk alan istiyorum, aynı ev olayı işi laçkalaştırıyor
evlilik aslında evlilik birliğini korumak adına...işte adam keyfi ayrılmak istediğinde nafaka vermek zorunda kalıyor ,evi satıp kadını ortada bırakamıyor vs vs...ama benim odağım çocuğum...olsa ne güzel olur hayatta arkadaşlık ederdik vs benimki.. çocuğumdan arta kalan zamanlara eyvallah diyecek biri.. bende kendime özel alanım olsun istiyorum ama çocuk varsa öncelik onun tabi...evliliği gereksiz bir uygulama olarak görüyorum, ben de almayayım mümkünse
şimdi de alıyorum intimissimi den klas donları giyip giyip kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum ama bir işe yaramıyor yalnız oluncaO çok kötü bir olay işte bilirim sen anlatmadan anladım olayı
o zaman allah yardımcın olsun şimdidenAy bende ya bi bunaltı geldi bana bide 2+1 ya küçük bende kalmıştı sevgilim 1 ay kadar aboo nereye baksam oradaşimdi aklımda geldi de benim evde yaşayamaz 2 kişi
Gerçekten ama mesafe çok çok iyi kıymet biliniyor. Ya aile çok önemli işte tüm bu yaşadığımız psikolojik sıkıntıların temeli hep orada oluşuyorbizim ailede o yok, tam tersi benden beklerlerdi.. zor günler geçirdim aileyle de ama şimdi aramız iyi, uzakta olunca ilişkiler de düzeliyor. Bir gün o konuyu da açarım, acınası durumlar...
ooo ne kadan da güzel diye vitrinden geçtiğim yer...hatırlıyor gibiyimmmm.....şimdi de alıyorum intimissimi den klas donları giyip giyip kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum ama bir işe yaramıyor yalnız olunca
ya bende çekiniyorum böyle şeylerden niyeyse dur bakalım zamanla açılıcazne aşiftesi ya, ne güzel kadın gibi hissediyorsun kendini, aşifte deme ona. Benim o duygumun da içine edildi zamanında, daha yeni yeni toparlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?