Ahali Lokali

ay ne şanslısın ne kadar güzel, senin adına çok sevindim
Evet valla annemgil çok gaza getirdi bizde destek oluruz şöyle böyle diyerek birden attılar beni ama gerçekten iyi ki dinlemişim onları yatırım oldu en azından evlendiğimiz zaman mesela burası da bizim için ek gelir olacak belki burada bile yaşarız ben bayılıyorum evime tertemiz baktım zaten

bizim ailede o yok, tam tersi benden beklerlerdi.. zor günler geçirdim aileyle de ama şimdi aramız iyi, uzakta olunca ilişkiler de düzeliyor. Bir gün o konuyu da açarım, acınası durumlar...

cidden ya ben kendime özerk alan istiyorum, aynı ev olayı işi laçkalaştırıyor
Ay bende ya bi bunaltı geldi bana bide 2+1 ya küçük bende kalmıştı sevgilim 1 ay kadar aboo nereye baksam orada şimdi aklımda geldi de benim evde yaşayamaz 2 kişi

evliliği gereksiz bir uygulama olarak görüyorum, ben de almayayım mümkünse
evlilik aslında evlilik birliğini korumak adına...işte adam keyfi ayrılmak istediğinde nafaka vermek zorunda kalıyor ,evi satıp kadını ortada bırakamıyor vs vs...ama benim odağım çocuğum...olsa ne güzel olur hayatta arkadaşlık ederdik vs benimki.. çocuğumdan arta kalan zamanlara eyvallah diyecek biri.. bende kendime özel alanım olsun istiyorum ama çocuk varsa öncelik onun tabi...

bizim ailede o yok, tam tersi benden beklerlerdi.. zor günler geçirdim aileyle de ama şimdi aramız iyi, uzakta olunca ilişkiler de düzeliyor. Bir gün o konuyu da açarım, acınası durumlar...
Gerçekten ama mesafe çok çok iyi kıymet biliniyor. Ya aile çok önemli işte tüm bu yaşadığımız psikolojik sıkıntıların temeli hep orada oluşuyor

ne aşiftesi ya, ne güzel kadın gibi hissediyorsun kendini, aşifte deme ona. Benim o duygumun da içine edildi zamanında, daha yeni yeni toparlıyorum
ya bende çekiniyorum böyle şeylerden niyeyse dur bakalım zamanla açılıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…